Copilasi din 2002 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
crig72 spune:
Bianca Maria n-am fost pe faza de ziua ta de nastere si imi iau revansa de ziua onomastica asa ca La multi ani si sa fii sanatoasa!!La multi ani pentru toti sarbatoritii de azi!!
Lucia ,Elena va multumesc de urari!Noi sarbatorim ziua numelui azi si Mariuca nu prea intelege ce se intampla de toata lumea ii spune din nou La multi ani!!
Elena sa aveti petrecere frumoasa si voi la tara.Ce va invidiez ca aveti unde merge.Noi mai rar ca tara noastra e departe..si Mariucai ii place tare mult.Sa faceti poze multe.
Lucia sanatate multa si poate scapati de spital..uff ce rau imi pare..
Am fost si noi la control ieri si sincer va spun m-am simtit tare aiurea doar intrand in spital pentru nici o ora darmite sa mai si stau in el.In rest totul bine...
sanatate si va pup pe toate (si pe tine Lia chiar daca nu mai postezi p-aci)
bye si pe curand!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
Anina_n spune:
La multi ani, Mariuca noastra !
Si celorlalte Marii de pe aici !
Gabi, ce rau imi pare ca n-am putut sa ne vedem, chiar daca doar pt. un timp foarte scurt ! Astept urmatoarea ocazie !
Un weekend minunat, tuturor ! Sa ne "revedem" cu bine, luni !
Pentru Barbye - una dintre noi ! Trebuie sa ajuti !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI! MARIUCA. Si altor Marii daca mai sunt...
Sa aveti un week-end relaxant.
Nicoleta
Gabbriela spune:
Poze recente... apasati next sa le vedeti pe toate cele recente... din data de 7 si 8 septembrie sunt pozele cele mai recente
La Multi Ani la toti ce isi serbeaza ziua de nume, sa fiti sanatosi si norocosi ...
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
sinzi_ana spune:
Gabb, super pozele!!! Ce mare s=a facut Julian!!! Si a pus ceva carnita pe el!!! hihi...Ce bunatati ii mai pregatesti??? Si ce mai papa el cu placere?
Noi nu am stiut ca e sf Maria azi...
Asa ca cam tarziu...La multi ani pentru toate MAriile!!!!!
Nicoleta, aici au o metoda si mai interesanta...nu poezii...dar....cantece!!! Totul este cantec...
Iar afara stau destul!!! In fiecare zi (daca nu ies afara au jocrui sportive inauntru - ca sotron, sau curcubeul, sau gimnastica) dimineata jumate de ora, la pranz (pentru ca si mananca afara) o ora, si dupa amiaza tot o ora!!!!
Inca ceva nou de la gradinita: Ziua de nastere...
Deci toti copii stau pe jos in cerc, si sarbatoritul in mijloc...
Tot in mijloc este un soare mare de lemn in mijlocul caruia este o lumanare galbena. PE razele soarelui sunt cele 12 luni, iar sarbatoritul poarta o coroana si tine globul pamantesc in mana. Si sta pe luna in care este nascut. Mama (care este prezenta) povesteste cum s-a nascut, cat a cantarit si alte amanunte, si apoi el incepe sa calatoreasca in jurul soarelui cu globul in mana. Pe masura ce inainteaza mama povesteste ce a facut in respectivul an de viata...DAca au 3 ani se invartesc de 3 ori in jurul soarelui si tot asa...
Apoi se canta HAppy Birthday cu "cha cha cha"!!!! E Super fun...si copilul sufla in lumanare la sfarsit (cea de pe soare!!!)
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
khristin spune:
La Multi Ani , Mariucai in primul rand si altor Marii, Mariani daca am scapat cumva din vedere.
Anina, esti draguta ca ai intrebat...uite ca am terminat cu bine prima saptamana de scoala din Canada, si ma gandesc ca urmeaza multe altele...
Sanziana, aici sint destui copilasi care locuiesc mai departe de scoala si trebuie sa ia autobuzul singurei, bineinteles si mai multi parinti ii "drop off" on the kiss-and-ride lane, dar pe de o parte ii pregateste sa fie independenti si sa stie care sint procedurile de rutina in bus chiar si pt. excursiile pe care le au. Dimineata la scoli una din indatoririle noastre ca profi e sa-i ajutam pe copilasi sa se dea jos din masina si sa ajunga safe la clasa, si sa se evite accidentele. Nu va mai spun ca fiimea prima data a trebuit sa plece in excursie cand avea un an jumate ....acum pe 15 au excursie la o ferma de mere
Nicoleta, cat despre poezii...nu c-ar fi rau sa le inveti pe de rost doamne fereste, dar ce te faci cu unii elevi care sint kinestetici, sau vizuali spre deosebire de cei auditivi ...nu toti elevii au acelasi stil de invatare si capacitate de memorare, fiecare e nascut cu telentul lui si e corect sa-i dai fiecarui elev o sansa sa se descurce onorabil si sa fie successful cum se spune, asta e unul din factorii de motivatie majora la scoala aici ...succes lui Stefan la gradi
V-am pupat pe toate, s-aveti un weekend fain
Cristina
noi si poze mai noi
nadina spune:
In primul rand la Multi Ani! tuturor celor care si-au sarbatorit ziua de nastere sau ziua numelui!
sinzi_ana, mi-a placut tare cum se sarbatoreste B-day acolo, poate citesc si ceva educatori forumul asta si le vin idei.
Fetelor, apropo de poezii, (eu ii citesc acum mandarinei, seara la culcare "Singur pe lume", nu stiu cat intelege, dar ii fac si un rezumat despre ce s-a intamplat pana in seara respectiva) si acolo era un baietel care nu putea invata o fabula. Si il ajuta Remi (personajul principal), explicandu-i cum sa vizualizeze naratiunea.
Daca poeziile ar fi simple, in limbaj adecvat varstei, cred ca ar avea o mare valoare pedagogica. Dar am auzit si eu copii de gradinita pusi sa invete niste strofe care n-aveau nici o legatura cu varsta lor, mi-ar fi fost mie greu sa le memorez.
La noi sistemul de invatamant e foarte competitiv, inca din gradinita. O fi bine pe de-o parte, dar zau ca n-are nici un pic de fun.
Gabb, faine pozele voastre, asteptam in continuare.
Ce mai papa Feti-Fumosii si Ilenele Consanzene? Eu am incercat ieri o fasole verde cu pui, mixata putin. A luat 3 lingurite si gata. In schimb Carina mananca bine ciorbe.
Acum i-am facut gris cu lapte in 2 culori (cu putina cacao) si aranjat in cercuri concentrice.
Oricum de la Liv52 i-a revenit pofta de mancare, a baut chiar si lapte, pe care nu-l mai vroia deloc.
Pe voi va asculta copiii? Ca noua Carina parca ne face tot pe dos decat ii cerem. Oare cat mai tine chestia asta cu independenta? Ca m-am cam saturat. Si nu merg nici un fel de metode.
Nadina
criss1902 spune:
A trecut o saptamana de renovare si eu cred ca stam destul de bine, camera Anei este aproape gata..Am ales azi culorile pentru camera Anei si pt. dormitorul nostru, am adus gresia si faianta pt. baie...Dar gata cu asta, nu va mai plictisesc
La multi ani!! tuturor sarbatoritilor
Lucia - sanatate lui Liviu
Succes copilasilor care au inceput gradi si multa rabdare si calm mamicilor!
sinzi_ana spune:
Khristin, poate din cauza ca scoala la care sunt eu este f scumpa si pt copii care au bone si care ii aduc, iau...se ocupa de ei...nu stiu...
Aici nu se fac excursii cu copilasii asa mici, de obicei "excursiile vin la ei" adica le aduc teatrul, piscine (din acelea gomflabile), animale...
Oricum e interesant cum toata lumea merge asa incet la o ora de varf si nu se gaseste nici un "grabit" sa incalce legea...
Nadina si mie mi-a placut tare mult...de abia astept ziua lui David!!!!
David e tare sclifosit in continuare la mancare...nu mananca decat indopat...si cred ca ii e foame, pentru ca atunci cand ii dau in gura mananca cantitati destul de mari (zic eu)...daca ar fi dupa el nu ar manca nimic, si nu ii e foame niciodata!!!
Eu ii dau papa la gradi, si pana la ora 3 (dimineata nu mananca acasa) mancanca cam 100ml lapte cu cacao, cativa biscuiti, juma de copan si cam atat!!! ...Acasa nu ii e foame (asa spune el) dar ma pun eu cu ciorba pe el!!!
Si lui David ii plac ciorbele, si in fiecare zi papa cate o farfurie. De obicei (ca merg si la pachet) ii fac fie chiftelute, fie copanele la cuptor, fie friputri la gratar, fie peste pe gratar si cu garnitura de legume: brocoli la abur, sau orez cu spanac, sau fasole verde, sau cartofi natur, sau mazare...
Si seara incerc sa ii dau lapte cu cereale...(pt ca ciorbita o mananca pe la 4-5 cand venim de la gradi).
Criss, vreau poze cu camera!!!! Eu nu am mai facut nimic la David in camera, dar cand o sa am timp mai mult o sa ma ocup si eu...Vrem sa i-o facem Thomas cu totul...si patul, si peretii, si un covoras ceva...
Gabb, am vazut si eu pozele recente!!! Ce tare e J pe bici!!!! Si ce mare s-a facut!!!
Am pus si noi ceva poze:
http://family.webshots.com/photo/553800286/2763855650087737923APCAxe
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
De-ale lui David
Atelierul Piticilor
khristin spune:
Sanziana, pai si aici e destul de scumpa gradi, dam "doar" vreo 800$/luna , si aici vin excursiile la ei, le aduc tot felul de clowni, iepuri, si alte jivine, cica sa le mangaie ei , pe timpul verii au o data pe saptamana "water day" cu fel de fel de piscine gonflabile dar au in permanenta si chestia asta de aventurare in excursii cu care eu n-am fost prea de acord la inceput, dar am inceput sa ma obisnuiesc de aproape 4 ani. Si sa stii ca nu sint mari diferente intre US si Canada din punctul de vedere al sistemului; eu traiesc de ceva timp aici si m-am convins cu okii mei (decat ca in US e mai multa violenta decat in Canada ). Iar de viteza, mi se pare normal sa mearga f. incet in zona respectiva, ca oricum in America de Nord nu se goneste ca-n RO, si apoi si daca s-ar intampla vreun accident, nu ar scapa prea usor . S-aveti un wk placut ce-a mai ramas
Cristina
noi si poze mai noi