Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

am gresit la final.....chiar ca nu imi arde la ora asta de baie.......dar nici pe voi nu va trimiteam acolo.....

alexandra 29 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Miro...mersi ...primit PM....inseamna ca am inteles eu bine cum trebuie trimis numai ca nu imi trimite mai multe odata...numai cate una pe rand.....
Chiar fetelor...a-ti vazut ca am pus in mailul comun piesele cu Cleopatra Stratan>?

alexandra 29 + cu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

iar am ramas datoare:
merci de vivaldi, clopatra si Pregnancy music de pe comun - le-am descarcat pe toate si le ascultam.
nu-mi dau seama daca plac bebelinei - dar misca pe ele.

mi-am luat crema de la plafar - MEBRA - balsam pentru picioare obosite - chiar mi le-a desumflat nitel.

ieri seara am avut ceva probleme cu burtika - s-a intarit si ma durut o perioada scurta de timp.
azi am avut din nou burtika mai mult umflata/incordata decat relaxata.
Stiu ca e de la starea pe care am avut-o ... nici nu am dormit bine asta noapte - dar nu credeti ca ar trebui sa incep si eu cu scobutil si nospa? Mie nu mi-a recomandat dr. asa ceva.
Miercuri am o lista cam lunga de intrebari.

Fug sa-mi schimb semnatura, apoi la dush si la culcarica cu mine.
va pupez pe toate

Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by petrean

DPN 11.12.2006

bogdana

Bogdana - bine ai venit printre noi. Carasanca de-a mea.
Felicitari pentru burtok.
Sper sa te simti bine in grupul nostru de burtici.
Nu vrei sa ne spui cateva cuvinte despre tine?
Hai scrie-ne mai multe.

pe mine chiar ma ingrijoreaza unele fete de pe listutza:
Dolores, dandusa ???? ce e cu voi?
Raluca ... cred ca-ti scriu un sms imediat.
Lorym - nu ai mai dat de mult pe la noi.
de mio .... nici nu mai pomenesc.
deny - era iar activa.
gemenoasele - kokorina, veronici
fatima - sper ca sunteti bine si tu si mama
luciaro, deborah, dbunny, luly, ruxmax, zina, lia, tessy ... ma opresc ca sigur nu le pot scrie pe toate 109.

va pupez pe toate ... si pe cele omise de doua ori mai apasat.

Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimineatza mamicile mele preferate...ieri am avut foarte multa treaba, de citit v-am citit, dar nu am avut cum sa raspund...am avut treaba atat la birou cat si acasa....dar nu scapati voi asa usor de mine...(3 pupici..stiti voi) cate un pupic pentru fiecare burtik, care a intrebat de mine...si cate un pupic si restul burticilor...

revin mai tarziu...aelita si asiza....nu va cafeliti cu mine sau ati inceput sa dormiti ceva mai mult? ca eu sunt tot matinala

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dolores, hai sa ne cafelim...cum sa renuntam la trezirea matinala???? Asta a fost doar ieri, azi o luam de la capat!!!

Hai ca mai citesc, mai raspund....revin...

Oana 23+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dolores, eu mai bantui pe aici, dar nu ma cafelesc, unu, ca nu mai suport mirosul de cafea; doi, ca sunt in proces de mers la culcare.
Asa ca iti doresc o zi buna, mai usoara decat cea de ieri si... o cafea strasnica, sa-ti priasca!

Heparina... nu mai stiu cine a scris... nu traverseaza placenta, deci gelul respectiv e safe pentru bebe.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Alex, se pare ca ieri si azi am scapat de glezne umflate...sper sa nu ma mai apuce! Multumim de complimente....
Mirona, asa cum ti-a spus si Marcela, nu am fost nici eu super-incantata de ora de gimnastica...in mod normal, aceste ore de gimnastica+tehnici de respiratie se tin de catre o moasa experimentata, insa acum a fost o tinerica, zic eu destul de blazata, probabil absolventa de kinetoterapie...oricum pana la sfarsit vom vedea ce va mai fi...sunt convinsa ca vom fi tot mai incantate...ora de teorie nu s-a mai tinut ieri, insa sper sa fi fost si asta o intamplare...in rest, au fel de fel de materiale pe care le poti inchiria, incepand cu carti, casete video si terminand cu CD-uri...Am fost foooarte multe gravidutze, cred ca undeva in jur de 20...
Marcela, ...m-ai dat gata...iti dai seama ca am ganduri ascunse...daca fetitele tot sunt o raritate, ce m-am gandit??? Hai sa-i asigur viitorul fiului meu!!!!
Melinda, poza aia e cea mai tare...
Dia, vreau eu, te rog, site-ul de unde ai cumparat acea perna....sunt cel putin curioasa cum arata! Mersi!
Aka, si pe mine ma chinuie spatele cam de multisor...de la zona lombara, in jos, spre picior...medicul mi-a spus ca sarcina s-a asezat pe nervul sciatic si cam asta e...mare lucru nu prea e de facut...eventual putina gimnastica ajuta si/sau masaj...
Bogdana, bine ai venit in ...
Donia, somn usor...Cum stati cu impachetatul????

V-am pupacit pe toate...

Oana 23+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc Donia...o cafea virtuala...nu ma refuzi nu??te pup si somn usor

da asiza..azi o luam de la inceput. am inceput sa am si eu arsuri dar sunt suportabile deocamdata. de picioare umflate nu mai zic..sunt la fel..arata ca niste labe de elefant de data asta...dar odata cu trecerea caldurii sper sa se mai traga si ele...dar in momentul in care stau mult pe scaun sau in picioare se umfla..asa ca...le las in plata lor, le dau in continuare cu lioton gel.

miro eu iau nos-pa si uneori mai bag si cate un supozitor de scopantil cand se intareste burta sau cand ma inteapa...si dr a zis ca sa mai iau si cand am o zi stresanta la birou..la cum ai avut tu puteai sa iei, macar sa previi.nu face rau se poate lua pana la 4 maxim pe zi. te pup

alex multumim pentru muzica, atat tie cat si restul fetelor care au pus in mail-ul comun muzica si alte informatii folositoare si interesante

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Uite ca de fapt n-am nici un chef de somn... Asa ca daca tot imi oferi ceva virtual, Dolores, as aprecia un pahar de vin rosu ... mmmmmm... o Busuioaca de Bohotin (facut la Husi), un Pinot Noir de Murfatlar... la asa ceva nu te refuz si poate ma baga si in pat mai repede.
Oaaau, ce pofta imi e! Dar las' ca termin eu cu alaptatul...! (si de fapt nici n-am inceput inca!)

Si n-am nici chef de impachetat, asiza, noroc cu sotul care la orice ora din zi si din noapte mai pune cate ceva intr-o cutie... Oricum pe mine ma tot fugareste de la treaba, sa nu patesc ceva de la efort, asa ca azi m-am relaxat prin magazine, i-am mai cumparat Roxanei cate ceva pentru scoala si mi-am scaldat ochii cu lucruri de bebei, sa-mi fac si eu o parere.

Azi am reusit sa vad si eu pozele de la intalnirile iesencelor si ale clujencelor, frumoase toate! De abia astept sa va vad si cu bebelusii dupa voi.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput