Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buuun donia vinul..eu il prefer pe cel alb..nici nu mai stiu ce gust are...dar terminam noi cu alaptatul..cale lunga pana acolo...si ne reintoarcem oarecum la vechile obiceiuri..de fapt eu nu o sa ma mai apuc de fumat....m-am lasat cum am aflat ca sunt gravida..e mult mai importanta viata micutzului decat o tigara otravitoare...nu vreau sa risc nimic si nici nu vreau peste ani si ani copilul meu sa aiba probleme din cauza ca eu l-am otravit...este parerea mea strict despre mine..a nu se intelege ca fac referire la nimeni..eu asa gandesc...

sper sa terminati cat mai curand cu impachetatul si sa te linistesti si tu...cat despre lucursoare eu am inceput sa cumpar asa cum bine ai vazut si in albumul cu poze

te pup ..eu ma pregatesc sa pelc la scarbici..si mi-e un soooooommmmnnnnn....asta eeu pe 6 octombrie intru in prenatal

dolores 26+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

ceva frumos

"Nu uita niciodata ca pielea se increteste, parul incarunteste, iar
zilele se aduna in ani... Dar ce e mai important se conserva; forta si
determinarea ta nu au varsta. Spiritul tau e cel care indeparteaza
panzele de paianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare.
Dincolo de orice reusita e o alta incercare. Cat timp traiesti, simte-te
vie. Daca ti-e dor de ce faceai, fa-o din nou. Nu te pierde printre
fotografii ingalbenite de timp ... Mergi mai departe atunci cand toti se
asteapta sa renunti. Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine.

Fa astfel ca in loc de mila, sa impui
respect. Cand nu mai poti sa alergi, ia-o la trap.
Cand nu poti nici asta, ia-o la pas. Cand nu poti sa mergi, ia bastonul.
Insa nu te opri niciodata."

Madre Teresa de Calcutta

poze

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Aaaa, Dolores, vinul alb...! In sarcina trecuta ma visam cu ochii deschisi band vin alb dintr-o galeata (!!!) de 10 litri!!! Si acum stau sa ma intreb de ce am irosit tot timpul asta dintre cele doua sarcini si nu am baut mai mult vin? Pentru ca-mi place mai mult berea, de aia!
Dar ai dreptate, de fumat nici eu n-o sa ma mai apuc, la fel ca tine m-am lasat si eu, si stiu ca daca o sa fumez o singura tigara o sa o iau de la capat cu fumatul, ca nu am simtul masurii in privinta asta. Si vreau sa fiu o mama cat mai sanatoasa pentru copiii mei.

Spor la lucru fetelor! Ma duc si eu la culcare, adica la intors de pe o parte pe alta pentru vreo ora, ca asa incep toate noptile mele... de aia nici nu prea am tragere de inima sa ma bag in pat.
V-am pupat!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

ce taaareeee esti...ai dreptate si cu vinul si cu tigarile...e bine in ambele variante..
la fel incep si la mine noptile...continua si la fel se sfarsesc..perpelindu-ma de pe o parte pe alta ca micii pe gratar ...somn usor donia

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

asiza, ti-am trimis pe PM link-ul cu pernuta de gravide si de alaptat

Dia 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata!

Multumesc de primire Marcela, Asiza, Mirona

Si pupici lui Dolores, Aka, Cleomoni si Raluca.

Super idee asta cu lista de telefoane. Trimit si eu, cum sa nu.

Bulisor te rog musai, musai sa-mi povestesti cum a fost la eco la Iosup. Ca joi dimineata sunt si eu programata.
Stiu ca morfologica se face in 2D, dar tare as vrea sa-i vad si eu "fatza" lui bebe. Adica sa fie si un pic de 3D acolo..

Ingeras felicitari colegei tale! Ce gemene dolofane. Ieri tocmai am aflat ca si una dintre colegele mele bortoase are gemeni la bord. Sunt invidioasa.

Dia109, asa-i ca super perna aceea??! Eu o iau cu mine peste tot. Cand dorm la ai mei, cand merg la munte, etc.

Inca nu mi se umfla picioarele. Si am sarit de suta..
Dar parca vaz ca ma laud acum si maine ma trezesc cu ditamai butucii.
Adevarul e ca nici la Matei nu s-au umflat pan la final.

Cu pastilele Elevit: pur si simplu nu pot sa le inghit. Nici rupte in doua. Mi se activeaza instantaneu senzatia de ... O data chiar am facut greseala sa incerc sa le iau imediat dupa micul dejun .. si rezultatul a fost dezastruos pt covor.
Asa ca, cu dezlegare de la nenea doctor, am trecut numai la supliment de fier. Si cand si cand, imi mai indes o pastila de Elevit pe gat.

Cu patutul: noi la Matei folosim inca si de lemn (la noi acasa) si de panza/pliabil (la bunici, in vacante). In primele luni a dormit intr-un cosuletz pus in patul de lemn.
Acum tre sa-i cumparam lui Matei alte paturi, ca pe astea le mosteneste bebe mic.

26+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia si Dolores, vorbiti de lucruri sfinte...vinul alb, dulce, yammy...asa amenint si eu : "Termin eu cu alaptatul!!!" S-apoi sa te tii, ca mi-e asa o pofta! Sper si eu sa nu ma mai apuc de fumat dupa alaptare, insa nu-s foarte convinsa de asta...mai vedem...Saracuta de tine, Dolores, ai mers ai scarbici???!!! Eu am mai dormit o tura de la 8.00-10.00.

Pupici...

Oana 23+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna dimineata burticilor, nu stiu cum reusiti sa fiti asa matinale, eu nu cred ca as rezista prea mult.Azi sunt cea mai fericita, tocmai m-am intors de la eco si....nume de cod:Mara, avem o fetitza dragalasa si sanatoasa care asteapta sa ne cunoasca, sunt atat de incantata. E sanatoasa si asta conteaza cel mai mult, ca e fetitza si mai bine, o sa vada tati cum e cu doua fete in casa, oricum si el este f incantat, mi-a spus ca avea mari emotii cand se uita pe monitor.Dr. Iosup a fost super OK, iti raspunde la intrebari si cred ca-si face meseria bine de tot, doar ca vb cam incet si nu intelegeam ce spune.Am stat acolo vreo 35 min, am auzit chiar si bataile inimii (atat de repede batea!,asa mi s-a parut), el a spus ca este in regula, ne-a intrebat daca l-am programat pe al doilea (glumea fireste). Am primit si doua poze cu capsorul din profil care arata chiar bine zic eu si inca una cu sexul si cei 2 labi parca.Azi mi-am luat liber asa ca am de gand sa lenevesc si poate mai fac si eu ceva prin casa.Nu uitati sa ma treceti si pe mine pe listutza cu scumpica mea Mara.Bulisor22+ cuMara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Intrebare intrebatoare: Ce pot cumpara cadou pentru un baietel de 1 an???? E ziua finutului meu in curand si habar nu am ce i-ar face placere unui bb de un anisor sa primeasca...Ma adresez in special fetelor experimentate, care au deja un bb!!!! Astept idei, Ruxandra, Saryta, Donia,Cristina Roxana si alte mamici cu experienta ...sau fara ....Pupici...

Oana 23+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Neata fetelor!
Mirona, stiu cum e cu durerea si cu intaritul de burtik; tocmai ce am "experimentat" acest fenomen acum 2 seri...pe mine m-a durut destul de tare. Abia astept controlul de saptamana viitoare ssa ii explic in amanunt doctorului ce si cum. In ceea ce priveste No-Spa, stai linistita; poti sa iei fara grija. Eu in seara aia am luat 2. Mie medicul mi l-a recomandat pt orice durere, asa ca il port dupa mine in geanta.

Nici mie nu mi se umfla picioarele. Ma trezesc cu mainile umflate dimineata, ca nu pot sa-mi misc inelul si verigheta; atata tot.

Matinala sunt si eu; ma trezeste bebe cam la 6 juma' in fiecare dimineata; si-o pastra obiceiul si dupa nastere? Eu asa am auzit.

Au revenit cumplitele dureri de spate..stau prea mult pe scaun si seara in pat abia ma mai invart de pe o parte pe alta desi nu-s asa mare - m-am ingrasat doar 7 kilograme.

Uitati si niste pozici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aciorascu/album?.dir=/ff35scd

Pupici

Ana 30w4d cu

Mergi la inceput