Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Ingeras26a, multumesc de informatie,in mare si eu stiam cam tot la fel,dar mi-au ramas in minte pozele unei prietene facute la 4d si am ramas impresionata rau.Oricum sunt nerabdatoare sa aflam maine ultimele noutati in legatura cu bebitza.In legatura cu patutzul am prietene care sunt foarte multumite de cel de lemn, cel pliant si l-au cumparat mai mult pt deplasari. Cred ca tot de lemn cu sertar jos o sa-mi cumpar si eu, chiar dc sotul e incantat mai tare de cel pliant, vom vedea cine castiga "partida" astabulisor21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

cand a fost o colega de birou gravida i-am confectionat o perna de dimensiuni 0.5 m / 1 m. am umplut-o cu ceva umplutura sintetica. nu stiu cum se numeste.
oricum colega mea a fost foarte incantata.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

si pe mine m-a mai apucat mancarimea. bine ca nu m-a tinut mult.
atunci am umblat prin casa dezbracata, ca nu suportam nimic.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

eu cred ca ma manca pielea de la crema sanosan pt gravide.
ca de cand am intrerupt sa ma dau cu ea, nu mai am mancarime.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Carliema,
da, noi am fost in Zorilor la Provita. Si eu am auzit de fundatia Providence de pe Titulescu (fosta Pata), acolo cursul este tinut de o maicuta, am auzit ca e destul de bun, insa pentru mine e mai convenabil cel de la Provita. Urmatoarea sedinta e miercuri de la 5, haide si tu!

Melinda 26+ Dominik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

perna de alapat e in forma de potcoava dar nu stiu cu ce e umpluta.
O sa primesc si eu una si am sa va mai pove despre ea atunci. Cica o pui pe genunchi si copilul ajunge la nivelul sanului deci nu trebuie sa-l sustii.

Moni28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna seara.
Am intrat sa va salut un pic. Nici mie nu mi se umfla picioarele. Dar au inceput durerile de mijloc. Aproape ca nici nu mai pot sta pe scaun dupa o zi de servici. Si drumul de rigoare pana acolo si inapoi. Nu stiu ce sa mai fac...Dati-mi si mie niste idei.

Ma duc sa fac un dush, si apoi la nani.
Pup toate burticile .

Monica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

povestea partii a doua a zilei de azi la scarbici:
comandase sefu pizza la tot biroul - inclusiv inspectorii - asa ca pentru mine, nevazandu-ma in birou ... a luat struguri.

La venire imi spune contabila ca strugurii sunt pentru mine - initial am spus: sa si-i manance el. ... dar am cugetat putin si m-am gadit "de ce sa-mi privez bebelina de la un asa ospatz?"
asa ca azi am bagat fetelor 3 chiorchini mari de struguri de masa - si rosii si albi.

bla bla, putea sa nu-mi ia nimic - daca plecasem la masa ... dar se pare ca iar incepe.
v-am spus eu ca doar cand e plecat face pe durul - acu iar e tot lapte si miere.
M-am pastrat rece in discutii chiar si cand au plecat inspectorii si a venit la o mica barfa intre colegi.
Sa vedem cum e si in zilele urmatoare - ca azi nu prea a avut timp de noi.

Oricum - nu m-am razgandit - miercuri cer de la dr. ginecoloaga o recomadare de micsorare a programului de lucru.

Aseara fu fain la concert - ne-am intors relaxati si bucurosi, cu o seara inainte nu rezistasem pana la final ... ne-a razbit frigul. Acum eram echipati si cu perinutze si cu pulovere ... si cu aparat foto. Ca tzaranii am facut repede si niste poze.

Maine intram in linie dreapta - implinim 30 de saptamani. Ma apuca frigurile/fricile.

Doamne ca am inceput mesjul asta imediat dupa celalalt postat ... si in curand ma duc la culcare si nu l-am terminat. voi ati scris o gramada intre timp ... harnicutelor.

Marcelina - coreleaza ceea ce ati facut voi azi la respiratie cu documentul trimis de mine pe mailul comun - poate iasa ceva. Noua ne-a explicat mai mult care respiratie cand se face - decat sa facem exercitii.
Poate reusesti sa te prinzi cum e .... ca te sun si facem la telefon respiratii on line la un telefon fierbinte .

Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

aka, si eu am mai avut dureri de mijloc. mi-au trecut cu no-spa.
eu la birou la fiecare ora, ma ridic de pe scaun si incept sa fac cate o tura pe hol.

maine merg la medic, si sper ca rezolv adeverinta sa-mi scurtez timpul de lucru

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am revenit si eu....cam tarzior.....am recuperat din urma si am vazut pozicile....prima data am vazut burtik de marcela...super...tu si dandusa...a-ti facut un pictorial....
Am vazut si pozicile de la intalnire....ce frumoase sunteti toate...si prima data stiti la ce m-am uitat eu?....la ce ma obsedeaza pe mine....glezne umflate.......dar voi chiar ca nu aveti asa ceva...daca a-ti vedea gogosile mele.....vaiiiii...oare de ce mi se umfla asa de tare...........
Dolores..pe unde ne umblii?....ce e cu tine?....
Dia..esti chiar o norocoasa.....iti dai seama la mine din luna a 4 sunt umflate...acum se umfla si mai si...ce ma fac eu cand vine frigul.....
Apropo ASiza...azi ti s-au mai umflat?.....
Ma duc sa imi odihnesc picioarele...ca de maine o luam de la capat....si eu puteam sa imi iau concediu....dar parca daca stau acasa e mai rau...ca am timp sa ma gandesc la toate...asa mai trece vremea....
Va pupic dulce si va urez o noapte plina de odihna....si vise frumoase...a si sa nu uit sa va spun....noaptea sunt abonata la toaleta...voi?

alexandra 29 + cu
poze

Mergi la inceput