Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

Marcelac: Voi unde mergeti la gimnastica , in cartierul Zorilor ? E cam departe de mine . Sau mergeti cumva in alta parte?

20+

Mergi la inceput

marcelac si melinda 25 : eu am vrut sa merg in gheorgheni undeva pe pata am auzit ca este foarte ok dar as veni si cu voi sa vad cum e acolo. Miercuri la athena la terasa? La ce ora?Acolo linga caminele Observator?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ktrinel Eu am primit deja un carucior cu scaun de masina detasabil. Nu m-am uitat ce firma e dar tocmai am fost la "Baby are us" si am vazut ca pretul lui e 300$. O sa ma uit sa vad ce firma e. Eu nu ma pricep dar stii cum e 'calul de dar nu se cauta la dinti'. Plus ca o sa mai primesc inca unul. Amanadoua sunt intr-o stare f buna ( folosite un an)
Am vazut ca tot la magazinul asta au si crema de burtica anivergeturi Plamers daca te mai intere.

Dandusaeu zic sa incerci si picaturile alea de la naturopati de mugure de smochin pt arsuri ca mie imi fac f bine.

Fetelor v-ati gandit sa va luati si perna pt alaptat ca am auzit ca ar fi f buna mai ales in caz ca nasti prin cezariana.

Moni28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

wow, fetelor, chiar sunt singura ramasa cu picioare de balerina? nu mi s-au umflat niciodata picioarele pana acum... zestrea genetica cred ca e de vina... ca nici maica-mea nu a avut picioare umflate in sarcina...mi-era si groaza daca mi se umfla, ca eu oricum port 40 la picior si ce ma faceam?
si la servici se uita toate ziulica colegele la picioarele mele si-mi zic ca ele gravida fara picoare umflate nu au vazut..
nah, oricum, asa sa ma tina pana la sfarsit :)))

Dia 25+ cu

Mergi la inceput

dia1609 : nici mie nu mi s-au umflat deloc pana acuma picioarele dar stau ca abia de acuma incepe greul.Ultimele luni snt pe departe cele mai dificile dar vor trece si ele cumva.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

almo, cum e parna pt. alaptat?

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Marcelac : In legatura cu patutul eu m-am hotarat sa tin fetita in patut din material pana la 5-6 luni , patut de campanie cum se numeste fiindca se poate plia. Dar dupa 5-6 luni e f important sa aiba patut din lemn ca bebele se tine de margini si incepe incet sa se ridice sau defapt sa incerce sa se ridice si isi intareste si el minutele. Avand in vedere ca ii pun patutul de lemn abia de la 6 luni nu mai imi trebuie cu 2 nivele. Doar primul patut din material si plasa , cel care se pliaza trebuie sa aiba 2 nivele si masa de infasat. patut pliabil oricum ai nevoie ca sa il poti pune in masina , in portbagaj si sa aiba copilul unde dormi cand mergeti undeva in vacanta sau vizita ca doar nu o sa il tinem numai acasa.

25+

Mergi la inceput

nu stiu daca v-am spus, eu mi-am cumparat o perna speciala de gravide, care cica e buna si de alaptat... si nu m-as mai putea lipsi de ea... e o adevarata revelatie, desi la inceput cand am simtit cu ce e umpluta am zis ca e ca naiba... dar asa tare m-am obisnuit cu ea, ca nu mai pot dormi fara ea... ca sa nu mai spun ca a inlocuit cele 4 perne de care eram profund atasata :))) .... singura chestie mai nasoala e ca e umpluta cu microperle de polistiren care scot un oarecare zgomot cand muti perna... dar eu m-am obisnuit... v-o recomand sa v-o luati din sarcina, sa n-o folositi doar pt alaptat, ca e superbuna pt gravide.. daca vreti va dau site-ul de unde am cumparat-o

Dia 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

nici eu nu am picioarele umflate.
mi s-au umflat cand a fost caldura.

azi dimineata am vrut sa ma incalt in pantofi. credeam ca e frig afara. si nu-mi mai sunt buni pantofii. mi s-a latit piciorul.

asa ca m-am incaltat in adidasi. la salopeta mergeau bine.

24 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

am mai crescut si noi un pic

carliema, zici sa asteptam ca ni se umfla si noua picioarele? eu sper ca nu....oricum e bine ca pana acum nu am suferit de asta

pe mine m-a apucat azi o mancarime pe piept si pe burta, cu bubite mici... m-am dat cu crema, ulei, etc... si degeaba... cica e prurit de sarcina... sper sa fie prurit de o zi, ca nu mai suport, si in plus, sambata merg la nunta decoltata :)

Dia 26+ cu

Mergi la inceput