mamici de sept-oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

si multumesc frumos de urari!

Am sunat, mi s-a confirmat rezervarea la 18:30, am ramas pe terasa. N-o sa fie vreme urata, sunt sigura.

Dc imi raspunde Inni la SMS va dau si voua de veste.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Ignatica, nu te panica din cauza problemelor lui bebe. Sunt minore si se rezolva. Tu trebuie sa fii calma, ca nu de o mama crizata are nevoie puiul mic.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ignatica, multa sanatate puiului scump. Aveti grija de voi.

Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Mi-a raspuns Inni la mesaj: "M-au internat. Am dilatatie 2 spre 3. E ffff suportabil. Dc ma plimb chiar nu mai simt nimic. Nasc azi, de ziua ta. Pup" Asa ca spor la galerieeeeeee!!!!!!!

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Multumesc fetelor de incurajare. itzy icterul prelungit sigur a fost de la faptul ca e prematur, celelalte probleme se pare ca le-ar fi avut oricum.
Adameasca eu ma tin tare, mai ales ca bebe papa bine si e cuminte, in plus nu vreau sa ma stresez si sa raman fara laptic ca lui bebe in place sa o " pape pe mami". Numai ca imi e tare mila de el ca face atatea tratamente din prima luna de viata. Mi se rupe sufletul.
inni facem galerie in continuare, nu te lasam.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

gravidute si proaspete mamici
Vad ca au aparut si fetitele
Felicitari mamicilor si bun venit bebeilor
Tot n-am reusit sa citesc tot ce ati scris pana acum si saptamana asta este foarte incarcata pentru mine ( controale ginecolog, analize, incepe Ruty gradinita, eu trebuia sa ma duc la practica si mai incepe si sesiunea ) asa ca voi fi mai mult cu gandul alaturi de voi.
Imi pare tare rau ca nu pot veni si eu la intalnirea de azi ( mi-ar fi placut sa va cunosc ), dar am programare la ginecolog si sunt tare agitata ( sunt ingrijorata ce face bebelina mea pentru ca de cand am avut indigestie am slabit 4 kg si imi este tare frica sa n-o afecteze in vreun fel ).
Fetelor care ati fost internate la CFR 2 exista rezerve ? ( am inteles ca in unele spitale poti platii si sa stai in rezerva, exista posibilitatea asta si la CFR 2 ? ).

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 33+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

ILEANA, La Multi Ani fericiti , cu sanatate si multe multe bucurii de la copilasii tai! Operatie usoara petru maine, si refacere rapida, si mai ales BEBELINA SANATOASA si mancacioasa!

Ignatica multa sanatate puiutului tau , sper ca tratamentul sa dea repede rezultate!

Fetelor care va intalniti diseara, sa va strangeti cat mai multe si sa faceti poze neaparat! sa nu uitati de data asta!

Carmen si Lullabay nu ma gandeam sa va punem pe drumuri pe voi, in saptamanile 37-38. E ok daca nu puteti veni. Ne-om vedea noi la primavara cu bebelusii in parc.

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor....

WOOWWW nu am mai intrat de sambata dimineata si ce de-a vesti....

Felicitari ingereasa, oanacn,credo si vauva.
Ma bucur ca au inceput sa apara si fetitele..asa or sa aiba si baietii nostri ce sa curteze..

Eu ma simt mai bine...doar ca burta a inceput sa coboare,Deja au observat si rudele..deci nu este doar o ideea nebuna de a mea.
Maine merg la control..am asa niste amotii.
Azi am fost la cumparaturi sa fac ceva de mancare..si am descoperit langa blocul meu un magazin cu hainute...si am renuntat la cateva lucruri si am luat un costumas si o o caciulita cu urechi...e tare dulce.
Ma rog ca Inni sa fie bine si sa aiba o nastere usoara....vai ce emotii ma iau cand vad cum se mareste listuta cu bebei.
Adameasca LA MULTI ANI si multumim de vesti.
O intrebare....din cate stiu eu nu ai voie sa folosesti crema epilatoare in zona.."x"...voi stiti ceva de asta?
Si fetele care au reusit sa se faca cu crema..de care imi recomandati..ce firma?
Pupici merg sa fac mancare si revin.

_
34+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

CREDO sa iti traiasca minunea, sa fiti sanatoase!!!
ADAMEASCA la multi ani fericiti alaturi de cei dragi,nastere usoara si recuperare rapida!!!
MARTHA78 nastere usoara si recuperare rapida!!!
INNI facem galerie!!!!Travaliu cat mai scurt...si nastere cat mai usoara!!!!
Eloise da nu ma pui pe drumuri ...ca oricum toata ziua ma plimbaresc poate,poate...dar saptamana asta va tb sa stau cumintica pana se intoarce dr..oricum treburile casnice si cumparaturile inca le mai fac eu...asa ca o iesire la terasa nu mi se pare deloc obositoare..din contra.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Oana si Credo, felicitari pentru bebei, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Ileana, la multi ani, sanatate, nastere usoara maine!
Inni, nastere usoara iti doresc, iti tin pumnii!
Si eu ma pregatesc pentru ziua de maine, am mari emotii!

Martha 39
ticket lilypie

Mergi la inceput