mamici de sept-oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

mexxa cunoasc multe mamici care inainte de nastere s-au epilat cu crema ( cel mai frecvent cu Veet pentru piele sensibila ). Dar sfatul meu este sa faci o incercare inainte sa nu ai vreo surpriza neplacuta, eu am incercat sa folosesc crema acum 2 luni si m-am iritat ingrozitor .

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Felicitari Ingereasa, Oanacn, Credo si Vauva, sa va traisaca fetitele si sa fie sanatoase!
Ileana, La Multi Ani cu sanatate si fericire, iti doresc o nastere usoara miine si un bebe pe masura asteptarilor.
Inni, la fel, nastere usoara si recuparare cit mai rapida.

O fericita mamica in devenire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

IGNATICA nu fii suparata...prematurei isi dau drumul mai greu...e putintel mai greu in primele luni de viata dar dupa o sa fie totul bine...cred ca e greu sa il vezi asa micut numai prin spitale dar fruntea sus ca va fi totul bine!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Fetelor ( care sunteti din Bucuresti ) ati gasit de cumparat scutece de finet ?

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 32+ cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

JURNAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Neatza! N-am intrat de ieri de la 16pm si... cate vesti..

ADAMEASCA- LA MULTI ANI< FERICIRE MAXIMA SI UN CADOU ZAMBARET SI FRUMOS MAINE!!!!

INNI_ HAI INNI, CHIAR MA INTREBAM CAND SE INTAMPLA CA TU TOT SPUNEAI CA NASTI..

OANA&CREDO- SA VA TRAIASCA MINUNILE SI SA VA INCALZEASCA SUFLETELE!

PUTZURUCA-Multumesc,Din fericire am trecut de saptamana critica in care am avut parte de 2 internari si o progr la cezariana anulata in drum spre sala de operatie
Ei zic ca daca am intrat in luna 9a ajung pe 16 sept

Apropo :AZI AM 9 LUNI

ALESSIA80 35+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pai atunci Gety, Mexxa, Lullabay daca aveti chef intr-o zi de intalneala, spuneti. Lullabay inteleg ca tu ai prefera dupa ce se intoarce dr de la congres? Oricum, poate te aduce cineva cu masina sau iei un taxi ca sa nu te obosesti tocmai acum sau sa risti ceva. Lili am inteles ca dupa 5 vii... poate ne mai vedem si atunci o tura...

Am fost azi la med fam dupa prenatal si am intrebat-o pe ea de Omeprazol... mi-a zis ca nici vorba, sa-mi iau gandul... tre sa ma consolez cu chinurile astea diavolesti ... Las' sa fie bebelacul bine... o sa-i povestesc prin ce am trecut pentru el! Astept si eu sa mai treaca cateva saptamani si sa mai coboare burtica. A, in schimb mi-a recomandat Almagel sau Novalox emulsie... oare am mai multe sanse cu astea? "Bombonelele" antiacide au ajuns sa-mi faca o greataaaa... plus ca n-au pic de efect

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Alessia felicitari pentru intrarea in luna a 9-a!

Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

MII DE FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI BINE ATI VENIT ACASA BEBEI DRAGI!!!

INNI....iti doresc sa ai un travaliu cat mai usor si o nastere lina, fara peripetii. Te asteptam cu vesti

Lakioana 38+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

de fericire am uitat sa schimb semnatura

ELOISE-si eu am arsuri de ma trezesc de 3-4 ori pe noapte!Am noroc ca mie imi trec cu lapte rece! Dar mie mi se face greata daca nu beau lapte

IGNATICA-hai curaj ca va trece! Puiul tau e un luptator si am auzit ca cei mici recupereaza repede repede!Uite un pt David!

SANDRA- ce ma enerveaza pe mine nasii astia care aduc lucruri folosite! Eu le-as spune din prima ca e copilul meu si nu va avea parte decat de ce e mai bun! E adevarat ca eu sunt f directa si transanta in ceea ce priveste viata mea si a celor dragi!

PUFY, MIRABELA- pe unde sunteti?

ALESSIA80 36
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Sa va spun acum si cate ceva despre noi.

In afara de cele "o suta" de contractii dureroase si nedureroase pe zi si in afara oboselii care e din ce in ce mai accentuata, noi suntem bine. Rebecuta noastra misca foarte mult...imi doresc din ce in ce mai mult sa o cunosc (draga mamii iubita...cat as mai vrea sa o tin in brate).
Astazi mergem la control.Sper sa fie totul bine. Vom discuta ultimele detalii despre nastere. Nu stiu daca v-am spus, dar vreau sa nasc natural fara epidurala...Da...inca o inconstienta ar spune cu drag unele dintre voi.. Sper sa rezist...mai ales ca aseara discutam cu mama momentul nasterii mele. GHICITI!!! La ora 11 seara i s-a rupt apa, fuguta la spital si la 11:30 Lakioana afara din burtica. DOAR JUMA' DE ORA!!!! Da...daca nasc si eu asa? Sper sa fie si la mine usor. De fapt conteaza cel mai mult sa fim amandoua sanatoase. Oricum...nu cred ca mai dureaza mult si HOP si Rebecuta afara...ca prea multe contractii dureroase am avut zilele astea (dureri la contractii ca la CM care ma luau cu spate cu tot).

Va mai tin la curent cu starea noastra.

Apropo...eu sunt mai toata ziua printre voi...chiar daca nu prea ciripesc. Va citesc pe toate si va pup cu drag

Lakioana 38+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput