mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
laliq spune:
Salutare burticutze,
Mama ce de vesti bune avem!
Vauva, Oana, Credo - sa creasca mari si frumoase fetitzele, iar voi sa va refaceti rapid si sa aveti laptic din belsug! Asteptam poze cu mamici si fetitze fericite.
Inni intru si eu la galerie...
Ma gandeam ca azi vii la intalneala si de acolo te duci sa nasti
. Iti doresc nastere usoara si o fetita sanatoasa!
Ileana, la multi ani cu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi! Restul urarilor ti le fac deseara, in direct!
Martha, ai ajuns cu bine la capatul sarcinii, tare ma bucur pentru tine. Maine dimineata incepem galeria! Sa te intorci acasa cu un bebelus sanatos, restul vin pe parcurs.
Sandra, ce fel de prietena e "nasha" daca nu tine seama de ce vrei tu si tatal pt botezul copilului vostru? Ia taurul de coarne pana nu e prea tarziu. Si noi am botezat anul trecut baietelul unor prieteni dar nu mi-a dat prin cap sa impun ceva, ba dimpotriva, am intrebat mamica din timp care sunt detaliile pe care trebuie sa le stiu si m-am pregatit in consecintza.
Noi am sarbatorit ieri 6 ani de la casatorie - cu un film dragutzel si o masa la restaurant. Ce repede trece timpul... imi amintesc nunta in toate detaliile, ca si cum ar fi fost ieri.
Pt ca bebele meu a fost jucaus all night long azi sunt tare somnoroasa (Somnicar imi zice sotzul). Asa ca o sa fac un nani inainte de intalnire ca sa nu fiu nevoita sa pun capul pe masa ca betzivii
.
Cine mai are vesti de la Cri19? Sper ca sunt bine.
tuturor si o saptamana numai cu vesti bune sa avem!
Larisa
31+
Horia Matei
mie-mi place in vacantza
martha78 spune:
Laliq, felicitari pt implinirea celor 6 ani! 

Sa fiti fericiti, sa ai o nastere super usoara si un bebe perfect! 
Martha 39 
ticket lilypie
putzuruca spune:
Laliq, felicitari pentru aniversare. Sa fiti sanatosi si sa ai o nastere usoara.
Alexxia, eu am vazut scutece de finet de la chicco, pe net. Costa 80.000. Mi se par f scumpe. eu am luat din Obor finet, 2 m, lat de 1.40 si mi-au iesit 8 scutece maricele si 3 bucati mai mari pe care le voi folosi la baita, in carut, pe patutz. Pe tot materialul am dat vreo 200 si ceva de mii. Mai am sa le fac tiv, sa le spal si sa le fierb si sunt gata pregatite.
putzuruca
35+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
Mirabelac spune:
ADAMEASCA La multi ani!!!
Vauva, Oana, Credo sa va traiasca fetitele si sa voi sa va refaceti rapid. Asteptam poze.
Inni nastere usoara si travaliu scurt.
Alessia prezent! Felicitari pt. intrarea in 9 luni. Eu tot pe la 16 sept. voi face cez.
Mirabela sapt. 36
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
sheryll spune:
In primul rand felicitari la proaspetele mamici !
INNI iti doresc o refacere cat mai rapida si un copil sanatos. Te asteptam cu vesti !
NOTQUITESO ce ti-a dat pentru contractii? Stai acasa , ti-ai luat prenatal?
sheryll
32+ cu
laliq spune:
Ignatica, bine ca ati scapat de icter. Multa sanatate micului David, sper sa nu fie cazul sa-l internati! I-am vazut si eu pozicile si mi se pare atat de scump!
Larisa
31+
Horia Matei
mie-mi place in vacantza
giuliella spune:
Salutare burtici si mamici!
In primul rand felicitari celor care isi tin in brate puiutul din burtica. Sa va creasca maricei si sanatosi. Deci..
Sophie Marie Theodora, Rares Gabriel, Lisa Maria si Bianca Lavinia bine ati venit printre noi 

.
Adameasca - La multi ani! sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de bebelul tau.
Cucuoancea te-am vazut in sfarsit la tv la Antena la stirile de la ora 13. Deci s-ar putea sa ai sanse sa te mai vedem si diseara ..asa ca poate ne mai dezvalui din tainele meseriei de mamica in devenire si la stirile de seara.
In rest numai pupici la toate burticile si pentru Inni ..sa dea Doamne Doamne sa treaca cat mai repede si usor peste nastere si sa isi tina bebelu cat mai repede in brate.

Pupici
CAMERA BEBE
POZE YAHOO
Iulia si
Albert Iustin 36+
CamiSol spune:
Buna gravidutze si proaspete mamici!
In primul rand vreau sa felicit toate mamicile si sa le urez o viata plina de bucurii alaturi de bebicii lor.
Eu nu am mai intrat de foarte mult timp ca nu am avut calculator.Abia zilele astea am reusit sa imi cumpar altul.
Inni O nastere usoara si sa ai o fetita sanatoasa!
M-au cuprins niste emotii ...ca si eu mai am putin...Ma duc sa mai citesc din capitolelel trecute ca sunt in urma tare cu noutatile.
Gety parca tu vrei sa faci comanda la chic bebe de salteluta.Vroiam doar sa-ti spun ca si eu am facut acum cateva luni o comanda de vreo 500 de mii (2 creme parca) tot la chic si m-a ajuns cu tot cu transport (curier) 800 si ceva de mii.Asa ca mai bine sa intrebi cat ajunge transportul ca s-ar putea sa platesti aproape dublu salteluta.
Pe mine nu m-a dus capul sa intreb 

!
Pupici si sper sa fiu mai activa de acum...
Cami
35+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
Mirabelac spune:
Gety eu am facut vreo 12-13 echo pana la 28 sapt. si de atunci nici una.
Bagajul de spital l-am inceput din sapt. 34 si nici acum nu e gata, mai am de la farmacie sa cumpar cele necesare.
Nu era mai simplu sa faci patutul dupa salteluta? Am vazut ca saltelutele au dimensiuni fixe. Eu am vazut una in Siraj la 1 mil dar era tip relaxa, in alta parte nu stiu nici eu.
roxanae la fel si la mine cu contractiile.
Itzy-Bitzy si eu patesc des faza cu spectacolul in public, mai tot timpul imi tresare "bluza" pe mine.
Eloise eu ieri am mancat f. multe dulciuri de casa si aseara am avut arsuri cu sufocari si greturi cum spui tu, de nu puteam sa stau intinsa deloc. Si mi s-a urcat si bebe asa de sus ca loveste in coaste si-n sani. As vrea si eu la intalneala, daca stabiliti ceva, dar dupa 1 sept. sa vina dr. mea din co, ca mi-e frica mai devreme. Poate vin la a doua.
Dimineata a sunat ceasul pt. sotul meu, ca de azi a inceput serviciul, iar bebe s-a trezit si el si nu m-a lasat sa mai dorm. El de obicei doarme la ora aia si se trezeste pe la 10-11. Is curioasa daca se va trezi si maine sau o fi fost coincidenta.
Mirabela sapt. 36
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Iustin (5.06.2004)