mamici de sept-oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Itzi-bitzi, noi n-avem Carrefour in Iasi. Nici Selgros. Avem Metro, ca magazinoi mai mare, dar n-am zarit acolo nimic. Si pe unde am bantuit prin magazine dupa saltea din asta, n-am gasit. Poate n-am gasit eu si m-ajuta fetele din Iasi cu un pont. Ce spun... Am gasit intr-un magazin, dar parca era in jur de 2 mil., si nu din aia de care voiam eu.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Da, sa stii ca Inni s-ar putea sa doarma, daca a nascut. sau ar putea sa fie in travaliu. Ia sa nu ma mai gandesc ce face, ca o sughita saraca, de cate ori o pomenesc.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Merg sa ma mai invart prin casa, ca prea stau cu fundul pe scaum.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

vauva, oana, credo sa va traiasca printzeselele, sa fie sanatoase si frumoase! iar voua refacere rapida!

mama, mama, incep fetitzele! si nu se mai opresc! acu' si inni, maine ileana...

ileana, la multi ani! sa fii fericita si sanatoasa alaturi de cele doua comori si de sotul tau! maine vei primi cadoul cel mai de pret!

inni, acu' oricum nu mai citesti, dar eu totusi iti zic: sa ai parte de cea mai usoara nastere si de cea mai frumoasa si sanatoasa fetitza!

lexi, eu n-am avut probleme cu salvarea pana acum de cate ori am chemat, dar iti dai seama ca nu stau in baza ei! ca daca o fi sa chem si nu vine, iti dai seama ca plec cu masina noastra! asa cum e ea! plus ca avem un prieten taximetrist care sta f aproape de noi si de cate ori ne vedem ne zice sa nu cumva sa nu-l chemam pe el cand o fi, ca el a cronometrat cat face pana la municipal in diverse situatii...e f entuziasmat! ideea e ca faa cu salvarea am intrebat-o si eu asa, de chestie, mai mult ca o sugestie...

flory, tare frumusele pozele de la botez! ai fost o nasica tare frumusica! ca de obicei! de finutza ce sa mai vb...

itzy, ti-am vazut si tie pozele! frumoase foc! te inteleg de ce vrei la sv!

se pare ca am mai ramas fara 3 fete dintr-un foc la intalneala! nu-i nimic! pt cele care mai vin, mi-a deschis ochii sotu'! nu trb sa ne facem griji de ploaie ca are acoperish terasa! uitasem!

va pup!

raluca 37+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Adameasca, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE CEI PE CARE II IUBESTI!!!!!!!!!

Floricika, frumoasa printesa ai botezat, sa va traiasca sanatoasa si norocoasa, iar tu sa ai o nastere usoara. Biserica este cea din parcul IOR sau ma insel? Acolo m-am cununat eu.

Alessia, ce-i cu tine, pe unde umbi? Sper ca n-ai nascut...

putzuruca 35+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Credo si oanacn felicitari pentru fetite!!!! sa fie sanatoase, papacioase de tzitzi si sa va aduca numai bucurii!
adameascooo, LA MULTI ANI CU SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI, O NASTERE USOARA SI O VIATA MINUNATAT ALATURI DE COPII TAI!!!!

microbu in legatura cu nasii si eu zic sa le spui frumos, pe un ton cat mai prietenos sa nu se supere, ca va puteti ocupa voi de restaurant, invitati, biserica, etc. Iar la fetele care au 2 perechi de nasi (noi doar una avem, deci nu va fi problema) la noi e obiceiul asa: daca e baiat il boteaza nasii din partea tatalui, iar daca e fetita cei din partea mamei, dar la botez sunt prezente ambele perechi.

itzy tare dulce esti in poze! si ideea cu burtica a fost tare buna!
inni tinem pumnii, nastere usoara!

pufy pe unde esti? cum se mai simte Alesio?

pupici pe burtici!
fug ca am treaba multa.....

35+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

wow, au inceput valurile de nasteri.

Galerie pentru Inni, sa fie curajoasa si aiba o nastere usoara si frumoasa. .

Bine ati venit pe lume pui de ingereasa, oanacn,credo si vauva.

Noi nu suntem chiar asa de bine, dupa o saptamana de stat la lampa cate 5-6 ore pe zi icterul a trecut incetul cu incetul, in schimb lui bebe i s-a descoperit o infectie urinara, pe care incercam sa o tratam cu un antibiotic mai usurel. Daca nu cedeaza va trebui sa ma internz cu bebe ca sa poata face un tratament mai agresiv, injectabil. Si tot asa, mai sunt pe ici pe colo mici probleme: un mic suflu sistolic, timusul marit, cand incepi sa il cauti pe bebe mai atent dai de toate.
Infectia urinara se pare ca a avut-o din perioada intrauterina si deja rinichiul stang e dilatat.

Va pup pe toate, aveti grija de voi si de burtici, dea Domnu sa stea puii cat trebuie acolo la caldurica.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Ignatica, imi pare tare rau ca bb nu e bine, dar e puternic si va trece repede peste toate. Sanatate multa va doresc si rabdare.

putzuruca 35+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ignatica of mititelul...sanatate multa si insanatosire grabnica. Are legatura cu faptul ca a fost prea micutz sau nu?

Ramomar daaa...una din colege e haioasa foc!! Cu rujul de buze mi-a scris pe burtik.

Chiar...ce o fi cu Pufymic?

Numai bine

Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ralucutza

Flory foarte frumoase pozele. Finuta/nepotica ta e o scumpete.

Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput