mamici de sept-oct 2006 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Adameasca LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa,sa te refaci repede dupa nastere iar bebe sa fie sanatos si mancacios!!!!!!!!!
Ieri m-am simtit un pic rau si anume...la schimbarea unei pozitii ma apuca niste dureri jos...parca imi baga cutite...daca ma intind imi trec...dar cum incerc sa schimb pozitia iar ma doare...azi noapte cand am fost si al toaleta, m-a durut si bazinul....eu cred ca incep sa se relaxeze ligamentele bazinului...altfel nu imi explic ce ar putea fi....
Daca ma voi simti in stare vin diseara daca nu sper sa nu va suparati...
Felicitari celor care au nascut....au inceput sa apara si fetitele...sa fie sanatoase si mancacioase....
Va si sa auzim numai de bine!!!
Inni bafta multa...tinem pumnii...

36+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

credo, oana si vauva, felicitari, sa va traiasca fetitzele, refacere rapida, laptic mult si va asteptam cu povestile!!!!
adameasca, la multi ani, nastere usoara si multa sanatate!!!
inni, tinem pumnii si ne gandim la tine!!
pufy, pe unde umbli?

am pus poze de la botez, a iesit foarte frumos, am avut si emotii dar pana la urma m-am descurcat foarte bine si Dumnezeu m-a ajutat de am rezistat toata ziua si nici nu am avut dureri!

va pup pe toate!

Floricika 38+ cu David Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LUMEA S-A MAI IMBOGATIT CU DOUA COMORI! LA MULTI ANI BEBELUSE FRUMOASE SI SA FITI CUMINTI SI FERICITE ALATURI DE PARINTII VOSTRI.

INNI, SUCCES, AZI, SE PARE ITI VEZI FETITA.

ADAMEASCA, LA MULTI ANI, TOT CE ITI DORESTI, O NASTERE USOARA, RECUPERARE RAPIDA SI O BEBELINA FRUMOASA SI CUMINTE!

37+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

FELICITARI MAMICILOR ! GIRL POWER :)
Sa fiti sanatoase voi si puiutzele voastre, sa creasca mari si mancacioase, iar voi sa va refaceti repede, ca sa intrati pe DC sa ne povestiti tot. Cu poze, da? :)

In alta ordine de idei, desi am sarit prima sa ma inscriu pe lista de intalniri...se pare ca nu reusesc sa vin. Contractiile astea nu se mai termina, aseara iar am crezut ca ajung la spital. Fir-ar sa fie! Si mai sunt cateva zile pana ma poate vedea doctorul meu. Acuma ca s-a spart in sfarsit conducta cu fetite, sper sa nu fac si eu parte din plutonul fruntas :(. Va tin la curent, oricum.
pupici tuturor

Vroiam sa vin si eeeeeeeu

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am intrat pe la mamicile din nov-dec. si am gasit acolo o fosta colega din clasele 1-4, care acum e plecata in Anglia. Nu-mi venea sa cred cand am vazut-o acolo. Acum s-o caut sa-i trimit un PM.
Putzuruca, harnice mai sunteti. Eu am sa merg cu sora-mea de lunea viitoare, ca saptamana asta mai am de mutat. Ma mut la mama, pentru nu stiu cat timp, pentru ca aici unde stau sotul meu este co-proprietar cu fratele sau, si vindem apartamentul asta, mai imprumutam de la banca diferenta si ne luam unul numai pentru noi 3. La mama am doua camere: in una stam noi 3 si cealalta este pe post de sufragerie, cumva.
Itzi-Bitzi, eu fac comanda de salteluta de la Chic..., nu stiu cat o sa dureze sa o aduca acasa. Si-asa zici, fetitza ta a avut spectacol cu public. Foarte frumos din partea ei. A vrut sa arate ca este o fetitza sanatoasa, care se misca in burtica mamei ei.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

ADAMEASCA, LA MULTI ANI! SA AI PARTE DE O NASTERE USOARA SI DE UN COPIL SANATOS SI PAPACIOS!

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

VAUVA OANACN CREDO sa va creasca fetitele mari, sa fie mancacioase
si sanatoase si ele si voi

INNI se pare ca iti vei vedea fetita as ca...BAFTA BAFTA

ADAMEASCA LA MULTI ANI!!!! sa ai tot ce tu iti doresti siBAFTA
pt maine

Azi incep si eu sa imi fac bagajul ca daca le am toate cumparate sa
stea acolo in geanta. Aseara mi-a zis cineva ca in timpul travaliului
a avut stare de voma si sa imi iau la mine si un suc de grapefruit
cu care sa imi ud buzele. O sa iau si asta, sticla de apa plata mi-am
luat deja. Cred ca cu atatea o sa am un ditamai gentoiu...
In rest...am o stare de somn continua ziua si noaptea
stau si ma uit pe pereti. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Felicitari Nicolstoy, Credo, Ingereasa, Oanacn si Vauva pt bebelusi

Sa fiti fericite de ei, mult laptic pt bebei si refacere usoara. Imi pare rau ca nu v-am felicitat mai devreme dar nu am avut cand sa scriu.

Inca o data felicitari tuturor mamicilor!!!!!!!!!!

31+

Varsta_bebe_
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni

Incep sa iasa fetiteleeeeeeeeeeeeeeee.

Poze

Inni 38+ cu ....

Oare ce face Inni acum? Parca as asista la o nastere in direct. Se pare ca fetitza ei a auzit-o si s-a conformat si ea.

GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Da Gety a vrut sa arate ce stie sa faca . Sa stii ca la bebelusul tau au preturile un pic mai mici decat la chic bebe. Eu asa am vrut sa iau dar am gasit la Carrefour tot de la Mondocarp la pretul de 560 mii. Pe site era 620 sau 635...

Mie imi vine sa o sun pe Inni... Dar ma gandesc ca daca o fi nascut acum o fi zombi sau s-o odihni...

Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput