mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 5
microbu spune:
Fetelor, inainte sa sune Ileana "la mama" sa confirme rezervarea trebuie sa va anunt ca nu pot ajunge nici dupa ora 20 macar la intalnire. Am vb cu cel care ne-a facut mobila si vine pe seara sa-mi modifice sifonierul, fac ceva mutari ca sa aduc patutul acasa . Oricum seara am f multe contractii, poate ar fi bine sa stau cumintica si sa protejez bebelina inca 3-4 sapt...
Imi pare rau, tare as fi vrut sa va cunosc asa burticoase. Dar promit ca prima intalnire a bebeilor in parc eu o voi organiza !!!
Sandra 34+ burtik + poze
inca un pic
GETY spune:
Uite c-a terminat si bebelina mea de sughitat si acum s-a linistit complet. Cred ca sughitatul a a obosit-o. Mai greu mi se pare ca in timp ce sughita, mai vrea sa se si miste. Doua lucuri odata!
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Macar patutul daca mi l-as aduce acasa, daca-l termina saptamina asta, ca apoi sa-mi fac comanda pe internet de salteluta, dar intai sa vad la ce dimensiune iese blatul ala pe care asez salteaua. Daca fac comanda inainte si e prea mare sau prea mica?
Fetelor, nu stiti, cam cat dureaza din momentul cand ai facut comanda pentru un produs de pe internet pana iti vine acasa?
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
microbu spune:
Gety, eu am 34sapt incheiate si inafara de o singura camasa nu am pus nimic in bagaj .
Da, sotul meu este f hotarat insa nu intervine decat daca nu mai exista o alta alternativa , eu fiind cea care incerc sa impac pe toata lumea fara sa supar pe cineva.
Cand faci o comanda pe internet ti se spune exact in cate zile primesti pachetul. Daca nu, poti suna tu cand confirmi comanda.
Sandra 34+ burtik + poze
inca un pic
GETY spune:
Am o leneeee! Azi noapte iar am pazit baia, cred ca din cauza porumbului fiert. imi place foarte mult, dar de-acuma gata cu porumbul fiert!
Microbu, asa-s si eu, mai concilianta. Sa nu supar pe ala, sau pe ala, dar, cateodata imi pare rau ca n-am fost mai hotarata si mai rea si n-am pus piciorul in prag. Ca asa, te vede mai moale si te-ar calca si in picioare anumite persoane.
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
putzuruca spune:
Neatza burtici si mamici cu bebici,
Oana ci Credo, felicitari pentru bebeluse, sa fie sanatoase, norocoase si papacioase.
Inni, bafta, nastere usoara si refacere rapida.
Adameasca, nastere usoara si refacere rapida.
Gety, azi fac 35 de saptamani. Pentru bebelina am cumparat tot ce era necesar, mai putin cosmeticele, pe care le vom lua cand ne intoarcem de la maternitate, iar pentru mine am cumparat tot. Sunt spalate, trebuie sa le mai calc si sa le adun in bagaj.
Itzy, frumoase pozele, ce bine ca te mai poti duce la servici. Eu ies doar seara in plimbare cate o ora-doua si de abia mai merg.
Microbu, cel mai bine faceti cum vreti voi cu botezul. Este copilul vostru si nu va poate dicta nimeni ce sa faceti. Eu si sotul meu am botezat acum 4 ani dar nu am impus absolut nimic in privint asta. Pana la urma a increstina un copil este un gest nobil, nu o afacere sau un razboi de orgolii.
putzuruca 34+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
itzy-bitzy spune:
Inca o fetita!!!!!! Bravo Credo sa va traiasca si sa fie sanatoasa. he he pana la urma ai nascut-o in zodia leului. Mie nu mi-a iesit..am sperat ca macar pe 22 sa vina, de ziua mea, dar se pare ca are de gand sa stea mai mult.
Inni bafta multa Suntem toate alaturi de tine. Sa ai o nastere usoara si sa vii sa ne povestesti.
Gety de obicei daca comanzi pana la ora 11 dimineata, ti le aduce seara pe la 18-18.30, asta in Bucuresti. Nu stiu cum este in alte orase. Dar ii poti intreba cand ii suni. Sunt ff prompti de obicei. Eu mi-am comandat caruciarul asa.
Microbu, Eloise, Sephora
Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria
POZE
itzy-bitzy spune:
ADAMEASCA La multi aaaaaaaannnniiiiiiiiiiii sa fii sanatoasa , fericita alaturi de familia ta. Asadar maine vei primi cel mai frumos cadou. Nastere usoara si muuulta sanatate.
Putzuruca da inca mai pot din fericire pt ca bb nu s-a pozitionat pe mijloc , intre oasele bazinului. Asa mai ies si eu din casa si am o preocupare.
Sa vedeti azi dimineata in metrou stateam pe scaun si la un moment dat bebelina a inceput sa faca valuri - valuri prin burtik de parca era in filmele cu Alien. Eu jenata am pus repede mana, pt ca am si o bluza mai mulata asa si se vedea ...cand am ridicat insa privirea, am surprins cateva zambete ale calatorilor. Mie imi venea sa izbucnesc in ras, abia m-am abtinut. Niciodata nu mi s-a mai intamplat asa
Itzy-Bitzy
36+ cu Ana-Maria
POZE
mephala30 spune:
La multi ani sanatosi si fericiti Ileana! Nastere usoara si o bebelina sanatoasa!
Oana, Credo, felicitari si refacere usoara! Sa va traiasca bebelusele, sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele!
Inni , a sosit si momentul tau. Bafta multa!
Gety, eu am intrat in 37 de saptamani si nu mi-am facut bagajul. Maine am de gand...
Eloise, eu nu pot veni la nici o intalnire. Abia fac cativa pasi in jurul blocului...sau...in caz de 'forta majora' ma deplasez cu taxiul....
Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
Susa spune:
Credo sa va traiasca bebelusa si multa sanatate tuturor din familia voastra..
Inni nastere usoara si sa fiti sanatoase amandoua...
Ileana "La MUlti ANi!" si tot ce-ti doresti de la viata...
sa faceti poze fetelor la intalnire ...va pup
Silvia37+ cu Lukas-Daniel
POZE