mamici de sept-oct 2006 (68)
Raspunsuri - Pagina 4
aelita spune:
FELICITARI ! SA VA TRAIASCA ! :
David ,Ianis ,Andrei ,Alexandru-Andrei ,Rares-Gabriel ,Bianca-Lavinia ,Lisa-Maria !!
22+
gabitzica spune:
Oana si Credo, felicitari pentru minunile mici
Ileana, la multi ani si nastere usoara miine.
Inni, iti tinem pumnii sa ai si tu o nastere usoara.
Gabi 37+
www.stoc-studio.ro/tudor
eloise spune:
Buna dimineata si o saptamana frumoasa va doresc, plina de evenimente minunate si de bebici sanatosi!
Eu ieri n-am mai intrat, mi-a fost foarte rau cu stomacul asta... pe doctorita uitasem s-o intreb de Omeprazol vineri... la cat era de grabita sa termine consultatia si sa ia alta la rand...
Oana si Credo felicitari pentru fetitele nou-nascute! Sa creasca mari si sanatoase!
Itzy-Bitzy am vazut pozele, foarte frumoase. Ce colege poznashe ai!
Eloise 32+ cu
EU
Virsta bebe
anangel_lexi spune:
Adameasca, la multi ani fericiti, nastere usoara si tot ce-ti mai doresti tu!
Oanacn si Credo, sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase, cuminti si mancacioase iar voua refacere rapida si multa fericire alaturi de puiute si de soti!
Inni, eu incep galeria, desi tare mult mi-as fi dorit sa te cunosc azi
Oricum,, pariul l-am pierdut clar
Ralu, eu in locul tau nici nu m-as gandi la varianta salvarii. In seara in care tatal meu a murit, am asteptat salvarea 2 ore, in conditiile in care fratele lui tata fusese medic pe salvare si a dat telefoane peste telefoane undeva unde era cunoscut iar tata avea hemoragie interna! Eu si azi sunt convinsa ca tata a murit si din cauza salvarii... Dupa tragedia asta, am zis ca fac orice sacrificiu si-mi cumpar masina. Si ne-am cumparat.
Itzy-bitzy, ma bucur ca ti-a prins bine Penaten!
37+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
microbu spune:
Buna dimineata!
Adameasca, !!! Sa fii sanatoasa si fericita !!!
Inni si Adameasca nastere usoara, refacere rapida, bebeline frumoase, sanatoase si papacioase !!
Oanacn si Credo felicitari pt fetitze va asteptam cu poze, povestea nasterii si multe, multe sfaturi!!!
Sandra 34+ burtik + poze
inca un pic
GETY spune:
Lisa Maria si Sophie, bine ati venit pe lume!
Oanacn si Credo, refacere rapida! Abia astept sa le vad pozicile ca ale baieteilor le-am vazut. Poate asa o sa-mi dau seama cam cum va arata si fetitza mea.
Inni, nastere usoara, stiu cat de mult iti doreai sa vina si ziua asta! Te astept cu vesti despre urmatoarea fetita din grupul nostru.
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
Acum ca Inni a plecat la spital, eu ma gandesc ca nu m-am pregatit inca deloc pentru asta. Bagajelul meu de spital nici nu a prins contur. Nu m-am pregatit inca cu nimic. Mai este vreo gravidutza cu 33 sapt. incheiate care nu si-a pregatit nimic pentru "marea plecare"?
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
microbu spune:
Va multumesc mult tuturor pt. raspunsurile si sfaturile legate de problema nasilor.
Ralu, asa e. Deja a inceput cu sfaturi enervante, ca ea stie mai bine, ca ea ma ajuta cu tot (desi i-am spus ca am si mama si soacra daca vreau ajutor, totusi...), etc. Cat despre lucruri vechi, mi-a bagat pe gat un scaunel de masa si un tarc asa de folosite si tocite ca nici un caine nu s-ar uita la ele si care oricum nu-mi folosesc decat peste cateva luni...
La felul in care au evoluat lucrurile, cred ca cel mai bine e sa ii spun ca raman cu sora mea, ca vreau un botez intim, in familie.
Lullabay si Mini-me, am incercat sa vb ieri cu ea, nu se lasa induplecata cu nimic ci vrea sa faca cum crede EA ca e mai bine, in felul ei (tot).
Itzy, multumesc . Frumoasa burtica.
Eloise, bine ai venit. Pacat ca nu te-ai simtit bine sa te poti bucura de iesirea asta.
Despre invitatii impusi de "nasi", ei spera sa fac botezul in restaurantul lor, deci sa le bag si bani in buzunar !!!
Sandra 34+ burtik + poze
inca un pic
GETY spune:
Microbu, nashpa situatie! Dar eu sunt sigura ca pana la urma lucrurile o sa intre pe fagasul normal si o sa fie cum vreti voi. In fond si la urma urmei, este bebeul vostru!
Eu am noroc cu sotul meu. Eu sunt mai molicica asa, dar el nu accepta compromisuri de nici un fel. L-am vazut in poze si pe sotul tau. Si mi se pare la fel de hotarat si cu piciorele pe pamant.
GETY 33 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE