Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

LAVI,sa sti ca se vede ca nu e cine stie ce calitate dar(tocmai ne-am intors de la plimbare)pe mine ma ajuta tare mult.
Patricia nu mai vrea deloc in carut si mie mi-e imposibil sa o tin mai mult de 5 min in brate.
Eu sint f inalta si prezentabila(1,5m fix) si am si ceva pb la coloana fata are deja 10 kg si jumatate din inaltimea mea si daca se mai si zbate cum face de obicei...asa ca acum cit ne-o tine !

Fetelor se ia rosu in git de la un copil la altul?

Noki,Madutza,multumim de aprecieri.Intradevar citeodata pare mai mare decit virsta ei .O sa caut o foto de la o luna si o sapt sa vedeti ce mare parea atunci !

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io tocmai m-am intors din Carrefour, unde am fost fara plod si ca de obicei faceam huta-huta cu carutzul, crezand in mintea mea plavloviana ca e si Saraly cu mine.
Da' nu am vazut deloc cereale de-alea cu grau si miere. Alea au lapte in ele?Ca io as vrea sa-i dau in bibele de seara niste cereale...cu gust, dar FARA lapte, poate papa si ea mai mult de 120-130 ml, ca acuma. Exista asa ceva?

Lavi- mai, tu esti un izvor de sfaturi bune, zau asa. Uite, mie chestia asta cu tricicleta - cat de rezistenta e, incomoda bla-bla - nu mi-a trecut prin minte pana acuma. Ce bine ca ai zis tu. Pana acuma ma gandeam numai la aspectul estetic si la cat de multa placere ii fac lui Titilici cele ale colegilor de parc. Asa...o sa ma mai cuget. sa vedem. poate iau de la Kettler - sunt firma tare, scumpe, dar sa vedem daca merita.

Madau- poate or fi si la voi dintosii de vina. Io la o faza de asta, dupa o noapte-doua de foieli mari si scancete si plansete - acum vreo 2 luni - i-am dat niste Nurofen seara. e antiinflamator si cred ca i-a facut bine. 2,5 ml.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Nici noi n+am facut Ar-ul. asta e.
Il facem la 1 an si ceva.....Priorix.

Stef ma dispera, scoate hainele din dulap.

Nu stiu cat mai alaptez ca sincer m-am obosit deja...nopapte de noapte titi si iar titi cand vrea Steff.
Nu vreau sa ma plang dar am obositStiu ca e sanatos dar si Steff e ditamai bebeloiul si deja se cam invecheste titi dar pentru el e baza de seara si noapte. Cred ca-si incarca bateriile prin titi. E foarte interesant!
Daca imi spune cineva cand am nascut ca voi ajunge sa alaptez copilu pana la 10 luni si cine stie mai cat.....nu-l credeam
Ma simzt obosita si tare tanjesc dupa o noapte neintrerupta de somn.
Vreau si io viata normala. nu dati cu rosii! Dar nu mai pot. Nu merge nici cu ceai, nu merge nici cu nimic, nici cu apa...lapte e lapte de la titi.

Va multumesc ca m-ati citit!

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Am incercat sa pun niste poze la contul comun, da nu-s ce mama ma-sii are sistemul asta nou, ca nu merge. Imi da Error 400. A mai intilnit cineva chestia asta???
Asa ca din pacate le-am lasat la all my photos deocamdata.

Dar cu ocazia asta am vazut-=o si eu pe Raluca a SimineiF. Ma tot intrebam ce bebelus e asta cind il va pe Deiu cu ea intr-o poza si-mi pica fisa! Moamaaaaa, ce fata mare si frumoasa!!! Nu mai vazusem poze cu ea de cind era bebe mic de tot.

In alta ordine de idei, pe mine ma termina nervos plinsul ei cind sta sa adoarma. Si n-am ce sa-i fac. Stiu ca in cele din urma adoarme si nu vreau sa intervin. Dar imi maninca inima de vie.
Dar si cind adoooorm. bebelusii astia cind de-o scumpenie de nedescris.. Cred ca treceti prin aceleasi sentimente. Imi vine sa-i maninc popoul ala rotund, cind o vad cum doarme cu capul intre picioare si cu popoul ridicat!! of, of, of, ce o sa ne mai fie dor de perioada asta cind o sa creasca mari.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Hilde, fazele cu titi sunt identice si la mine.Mai am 4 zile si incep serviciul.Sa vad atunci cum ma descurc!!!

Bic, am petrecut we cu fratele , cumnata si baietelulul lor de 2 ani si 4 luni.Ca sa adoarma, l-au lasat in patut, singur in camera.Fiind si f. obosit, a plans mult si tare si mi se facuse o mila de el, saracutu',.... da' altfel nu s-a putut.Eu n-am lasat-o pe Flavi sa planga pana acum pentru ca adoarme la san sau leganata, dar nu stiu daca am ales metoda cea mai buna...asta presupune ca voi sta la cheremul ei un timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Io tocmai m-am intors din Carrefour, unde am fost fara plod si ca de obicei faceam huta-huta cu carutzul, crezand in mintea mea plavloviana ca e si Saraly cu mine.
Da' nu am vazut deloc cereale de-alea cu grau si miere. Alea au lapte in ele?Ca io as vrea sa-i dau in bibele de seara niste cereale...cu gust, dar FARA lapte, poate papa si ea mai mult de 120-130 ml, ca acuma. Exista asa ceva?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Noki, nu au lapte ... eu o sa le incerc totusi zilele astea ! Am luat si 7 cereale de la Milupa si i-am dat azi cu iaurt - par ok, adica fara comentarii din partea Dariucai! Incearca pe la vreo farmacie - eu gasesc pe toate drumurile, si vorba aia, sunt tocmai la Buzau !

Gata, am facut si AR-ul! Asteptam sa vedem ce se mai intampla! Sper sa nu se intample cine-stie-ce .. rau!

Simona, chiar ca arata suuuper Patricia in tricicleta!

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, mersi din suflet de mesaj, sunt de acord cu tine in toate... de data asta :))
Am luat-o in pat sa-i citesc, s-o linistesc, s-o scot din starea de agitatie. Altfel la noi in pat urca rar, eventual in weekenduri dimineata, nu e un obicei si nu va deveni.
Nu-i iese niciun dinte, e rasfat la greu, s-o vedeti cum se chinuie sa planga si nu-i iese si se uita la noi si-o umfla rasul.

RAPORTAM O TRANTA ADEVARATA, PRIMA, CU CAPU' TROSC DE PARCHET DE LA INALTIMEA EI DE 80cm. S-a speriat si atat, in 2 min radea. Sunt curioasa dc avem cucui, ca inca n-a aparut. Important e ca apoi s-a ridicat singurica din nou sa umble, asa ca.... n-a ramas cu spaime.

Acum e deja 21.20, mi-a dormit de la 5 la 7, sa vedem ce surprize ne mai asteapta, ca avem ambii de lucru si as vrea sa redevina ingerasul cumintel care face nani fara probleme. Dar in primul rand pt ea, ma necajeste cand o vad in starea aia de oboseala agitata.

ALINUSH, BINE AI REVENIT!!!!

Si eu am mai vb. pe mess cu Simina, au crescut ambii copii fte mult, sunt tare draguti. Sper sa-i treaca si ei baiurile sa revina.

Leea chiar e disparuta, ultima postare era ca merge la tzara la parinti, da' totusi cam demult.
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ripley si bafta! Cam asta e si la noi politica in leg cu patul conjugalos.

Biculet exact asa doarme si Nati, pe burta, cu fundicul in sus. De-aia cred ca atunci cand se trezeste, una doua e in 4 labe si de acolo in picioare.

Chiar, alaptatoare sefa, pana la ce varsta te gandesti sa alaptezi?

Simona, nasol ca nu vrea in carucior. Ca e mult mai comod de condus caruciorul decat tricileta. Acuma.. ce sa zic? bafta, sa fie tricicleta ta exceptia.

Noki pe alea de la Kettler sau cum o fi le-am ochit si eu. Magazin pe Mosilor. Scumpe. Dar acolo au tricleta mai avansata, pt 2 ani jumate - 3, cand pot invata sa pedaleze.

Tricicleta asta chinezeasca cu platforma pt picioare si maner are urmatoarele dezavantaje:
-e greu de urcat - coborat borduri cu ea si copilul pe ea
-e cvasi imposibil de mers cu ea in mana si copilul in brate
-manerul ala in timp se indoaie/rupe/strica, cu al nostru nu mai puteai coordona directia si era intr-o rana rau; niste vecini l-au inlocuit pe al lor cu unul de lemn facut de bunicul fetitei; arata cam ca strutocamila dar asta e!
-daca ii scoti platforma, pedalele sunt cam incomod pozitionate pt copil
-in timp ii sar suruburile si se duc diverse parti componente

Cred ca ce-ti place tie e ca pare copilul mai mare in ea. Dar nu te grabi fata draga, va creste Saralino si cu perioada asta atat de dulce nu te mai intalnesti.

Carutul sport e muuult mai comod pentru mama si chiar si pt bb; in el poate trage un pui de somn pe cand in tricicleta nu.

Noi i-am luat de 1 iunie Silviei bicicleta, asa ca vezi cum trece timpul? Si merge f bine cu ea, dar cu rotile ajutatoare. Merge bine in sensul de coordonat directia, ia viteza, coboara/urca din viteza rampe de carucioare....

Mitza biciclista, ce mai...

Si eu as vrea sa mai stiu de Leea mai ales ca ultimul ei mesaj nu era de prea bun augur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Tot de acord cu Lavi, si mie mi se pa extrem de proaste calitativ tricicletele alea, si am vazut cu ochii mei una rasturnata cu tot cu copil in ea. Acum vo' 3 ani cand aparusera erau de ceva marca, parca Baby Care, erau mai stabile, mai dragute.... astea arata asa de mantuiala si nesigure... nu as lua doar pt ca sunt ieftine.
Eu caut acum calut de lemn, mi-e dor de cele de cand eram copii, asa ceva as vrea, model clasic din lemn natur. Cele de la Chicco, de ex sunt sub forma de vinete, dovleci, dragute si ele si poate mai ok pt varste mai mici, da' si scumpe, si cu durata limitata de fol. fiindca sunt asa joase. \n-au farmecul calutilor clasici. Poate cand mergem la munte opresc pe marginea drumului, sunt 2-3 sate unguresti unde au lemnarie draguta, i-am luat Anei de la ei si 2 scaunele mici, unul de lemn, altul din nuiele. Bine ca mi-am amintit de ele :)) cu ocazia prilejului.
Da, mesajul Leei era cam suparat, era nemultumita de comportamentul tatalui ei, dc tin bine minte. Ii bag un sms.Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hilde te inteleg perfect ca si eu as mai:
-merge la un film; la teatru, la opera
-as dormi somn de voie in week-end
-manca la restaurant numai cu sotul fara sa ma interesez in 80% din timp ce fac copiii: mananca, nu mananca, stau, nu stau cuminti
-merge la cumparaturi de tzoale de una singura

Cum eu n-am bunicii copiilor in Bucuresti, iar cand vin in vizita, tot nu pot lipsi prea mult ca alaptez, toate astea-s foarte greu de realizat. Concret, de cand s-a nascut Nati, dintre toate astea doar de mersul la cumparaturi de una singura m-am bucurat, de 2-3 ori.

Asa ca fiecare avem oaresce frustrari din chestia cu copiii mici, dar stii ce repede cresc si astea dispar?

Cand era Silvia marisoara dar nu o aveam pe Nati le-am facut pe toate din lista. Mai rar, dar au existat. Asa ca speranta exista.

Mergi la inceput