Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,multumesc de raspuns ,am sa-i iau si eu cu 7 cereale ,stii cumva daca schimba gustul laptelui f mult??

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, asa voiam sa fac si eu ... hai ca am plecat ... vad la fata locului !

Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Noki ,ce-i cu Priorix-ul asta ,e cel care se face la un an?Nu ma pricep deloc la vaccinuri ,eu nici AR nu l-am facut ,dr. de familie nu mi-a zis nimic si chiar m-am bucurat ca auzisem si eu ca nu-i bine prea devreme1

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madutza- pai..depinde cate cereale pui. Io ii pun in bibele de seara 2 linguritze, ca asa mi-a zis doctorul si la cantitatea asta nu schimba gustul. Dar pe de alta parte, orezul nu prea are cine stie ce gust asa ca...incearca si vezi la fatza locului!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Madutza- Priorixul se face la un an si are ceva in plus fatza de cel de la stat. parca anti-oreion? Nu mai stiu exact, ca nici io nu ma pricep prea bine, dar asa mi-a zis doctorul meu bun, asa fac.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Noki nici eu nu am vrut sa-i iau tot pe baza de neastimpar,dar i-a luat tati ca de! el nu prea iese cu ea afara si o vede cel mai cuminte bb.
Am fost acum o sapt in Bucur si cele cu scaunelul mai lat erau 170ron iar cele cu sa 130 ron .
Atunci nu i-am cumparat si m-am certat si cu tati ca tot insista.Eu i-am zis ca la cit de cuminte e Patricia o sa stea numai in picioare si o sa faca cu mina multimii.

Pe asta a dat 150ron si a luat-o din BIG.
Dar are o aparatoare interesanta care mie initial nu mi-a placut dar e f buna pt vint.Am pus o poza dar aparatoarea e ridicata.

Si noi mergem joi sa facem AR ca am aminat destul dr. dar cum pe 30 Patricia face 9 luni eu zic ca e tocmai bine.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Simona- wooooow, ce scumpa e Patricia in triciclata. Super si e meseriasa rau. dea-sta vreau si io, cu aparatoare, sa nu poate zbura din ea. Nici nu zici ca are doar 9 luni. I-as da cel puitn un an..daca nu mai mult.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki ,eu ma refeream la alea 7 cereale daca schimba gustul ,ca d'astea cu orez ii dau si eu de mult timp ,tot 2 lingurite!
Despre vaccin am sa intreb si eu dr. ,l-as cumpara si eu daca-i mai bun ,merci si pupici !!
Simona ,tare scumpica e Patricia ,ii place in tricicleta??L-am pus si eu pe Orlando de citeva ori ,are baiatelul unei prietene si tare i-a placut ,sta super bine in ea ,ma gindeam sa-i cumpar dar daca vine frigu' ,tre' s-o tin si p'aia in casa pina la primavara ,la tine nu-i bai ca stai la casa presupun :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello fetele!!!

Acu mi-au dat si mie drumul la net..asa ca hop sa vaz ce e nou. Si-s multe noutati nu gluma

Alinush bine ai revenit, asteptam povestiri cu Missladena
Dordia abia astept sa va vedem si pe tine si pe Stefanelul mancator de chistoace (fumator il face mama)

Madutza Prorixul se face la 1 an (e impotriva rujeolei-oreionului-rubeolei). Noi tot pe varianta asta mergem, la recomandarea pediatrei.

Cerealele noi le-am incercat pe toate cele de la Milupa, preferatele Mirunei raman cele cu Biscuiti si cele cu Musli si iaurt, iar de la Nestle am luat "orez, porumb si tapioca - pe care il mai punem in bibe seara, si "grau cu miere" care ne place teribil de mult.

Acuma haideti sa ma plang si eu nitel: Nu stiu ce e de vreo cateva zile incoace cu pitica mea, in fiecare noapte de cate ori se intoarce de pe o parte pe alta sau se foieste incepe si plange sau tipa. Rezultatul..il banuiti..sunt moarta de nedormit, nu stiu ce sa mai fac. A mai patit cineva asa? Ma gandeam sa-i iau Calma Baby (sirop) si sa-i dau cateva zile, poate se linisteste, ca-n ritmul asta...o iau razna eu.

Iar aseara la ora 4..cine credeti voi ca era treaza si radea si vorbea? Mirunica insomnica. Am incercat noi sa nu vb cu ea, s-o culcam la loc..ei as, n-a fost chip. Abia pe la 5.30 a adormit cu greu, dupa care a reiceput recitalul de scancete, chiuituri etc. Spuneti si voi ce chestii face...

Gata ca m-am placintit destul,ma duc la inamica ca tipa si revin..sper

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tricicleta d'aia cu maner si cu tinatoare de picioare nu mai cumpar... mai bine dau milionu' intr-o cauza de caritate decat pe jaful ala!

I-am luat Silviei si mi-a ajuns. Greu de manevrat, greu de ridicat (de trecut borduri, de coborat/urcat scari), se dezintegreaza dupa cateva saptamani de folosire, asta daca esti norocos si nu se dezintegreaza mai repede. Arata/pare misto... dar la altul.

Simona, poate ai fost norocoasa sa fi luat una care tine mai mult. Good luck!

Noki in concluzie nu pre mult, vreo juma' de ora - o ora dar nu stiu exact ca eu cat am stat pe canapea am mai dormitat.

Dordia bine v-ati intors!!!

Priorix-ul nu e gratuit?
Parca stiu ca la 1 an/1 an si 1 luna e anti rujeola, rubeola, oreion. Iar pe vremea Silviei era numai anti rujeola.

Mergi la inceput