Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
Madutza10 spune:
Noki ,multumesc de raspuns ,am sa-i iau si eu cu 7 cereale ,stii cumva daca schimba gustul laptelui f mult??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
camelia_daniela spune:
Noki, asa voiam sa fac si eu ... hai ca am plecat ... vad la fata locului !
Camy & Daria 
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Madutza10 spune:
Noki ,ce-i cu Priorix-ul asta ,e cel care se face la un an?Nu ma pricep deloc la vaccinuri ,eu nici AR nu l-am facut ,dr. de familie nu mi-a zis nimic si chiar m-am bucurat ca auzisem si eu ca nu-i bine prea devreme1
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
Noki_Lara spune:
Madutza- pai..depinde cate cereale pui. Io ii pun in bibele de seara 2 linguritze, ca asa mi-a zis doctorul si la cantitatea asta nu schimba gustul. Dar pe de alta parte, orezul nu prea are cine stie ce gust asa ca...incearca si vezi la fatza locului!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Madutza- Priorixul se face la un an si are ceva in plus fatza de cel de la stat. parca anti-oreion? Nu mai stiu exact, ca nici io nu ma pricep prea bine, dar asa mi-a zis doctorul meu bun, asa fac.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
simona dragusin spune:
Noki nici eu nu am vrut sa-i iau tot pe baza de neastimpar,dar i-a luat tati ca de! el nu prea iese cu ea afara si o vede cel mai cuminte bb.
Am fost acum o sapt in Bucur si cele cu scaunelul mai lat erau 170ron iar cele cu sa 130 ron .
Atunci nu i-am cumparat si m-am certat si cu tati ca tot insista.Eu i-am zis ca la cit de cuminte e Patricia o sa stea numai in picioare si o sa faca cu mina multimii
.
Pe asta a dat 150ron si a luat-o din BIG.
Dar are o aparatoare interesanta care mie initial nu mi-a placut dar e f buna pt vint.Am pus o poza dar aparatoarea e ridicata.
Si noi mergem joi sa facem AR ca am aminat destul dr. dar cum pe 30 Patricia face 9 luni eu zic ca e tocmai bine.
SIMONA si PATRICIA
Noki_Lara spune:
Simona- wooooow, ce scumpa e Patricia in triciclata. Super si e meseriasa rau. dea-sta vreau si io, cu aparatoare, sa nu poate zbura din ea. Nici nu zici ca are doar 9 luni. I-as da cel puitn un an..daca nu mai mult.

Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Noki ,eu ma refeream la alea 7 cereale daca schimba gustul ,ca d'astea cu orez ii dau si eu de mult timp ,tot 2 lingurite!
Despre vaccin am sa intreb si eu dr. ,l-as cumpara si eu daca-i mai bun ,merci si pupici !!
Simona ,tare scumpica e Patricia ,ii place in tricicleta??L-am pus si eu pe Orlando de citeva ori ,are baiatelul unei prietene si tare i-a placut ,sta super bine in ea ,ma gindeam sa-i cumpar dar daca vine frigu' ,tre' s-o tin si p'aia in casa pina la primavara ,la tine nu-i bai ca stai la casa presupun :)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
madau spune:
Hello fetele!!!
Acu mi-au dat si mie drumul la net..asa ca hop sa vaz ce e nou. Si-s multe noutati nu gluma
Alinush bine ai revenit, asteptam povestiri cu Missladena![]()
Dordia abia astept sa va vedem si pe tine si pe Stefanelul mancator de chistoace (fumator il face mama
)
Madutza Prorixul se face la 1 an (e impotriva rujeolei-oreionului-rubeolei). Noi tot pe varianta asta mergem, la recomandarea pediatrei.
Cerealele noi le-am incercat pe toate cele de la Milupa, preferatele Mirunei raman cele cu Biscuiti si cele cu Musli si iaurt, iar de la Nestle am luat "orez, porumb si tapioca - pe care il mai punem in bibe seara, si "grau cu miere" care ne place teribil de mult.
Acuma haideti sa ma plang si eu nitel: Nu stiu ce e de vreo cateva zile incoace cu pitica mea, in fiecare noapte de cate ori se intoarce de pe o parte pe alta sau se foieste incepe si plange sau tipa. Rezultatul..il banuiti..sunt moarta de nedormit, nu stiu ce sa mai fac. A mai patit cineva asa? Ma gandeam sa-i iau Calma Baby (sirop) si sa-i dau cateva zile, poate se linisteste, ca-n ritmul asta...o iau razna eu.

Iar aseara la ora 4..cine credeti voi ca era treaza si radea si vorbea? Mirunica insomnica
. Am incercat noi sa nu vb cu ea, s-o culcam la loc..ei as, n-a fost chip. Abia pe la 5.30 a adormit cu greu, dupa care a reiceput recitalul de scancete, chiuituri etc. Spuneti si voi ce chestii face...
Gata ca m-am placintit destul,ma duc la inamica ca tipa si revin..sper
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
lavi02 spune:
Tricicleta d'aia cu maner si cu tinatoare de picioare nu mai cumpar... mai bine dau milionu' intr-o cauza de caritate decat pe jaful ala!
I-am luat Silviei si mi-a ajuns. Greu de manevrat, greu de ridicat (de trecut borduri, de coborat/urcat scari), se dezintegreaza dupa cateva saptamani de folosire, asta daca esti norocos si nu se dezintegreaza mai repede. Arata/pare misto... dar la altul.
Simona, poate ai fost norocoasa sa fi luat una care tine mai mult. Good luck!
Noki in concluzie nu pre mult, vreo juma' de ora - o ora dar nu stiu exact ca eu cat am stat pe canapea am mai dormitat.
Dordia bine v-ati intors!!!
Priorix-ul nu e gratuit?
Parca stiu ca la 1 an/1 an si 1 luna e anti rujeola, rubeola, oreion. Iar pe vremea Silviei era numai anti rujeola.