Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
lavi02 spune:
Rip eu am vazut calut de lemn dar nu mai stiu unde
Ce mai Firma e si babycare-u'...
simona dragusin din tumultoasa mea experienta de mamica iti zic ca rosul in gat cam NUMAI luat il poti face.
Vara asta Silvia a:
-mancat inghetata
-baut ape/sucuri reci
-stat in curent
-umblat dezbracata mai pe racoare
Si Nati la fel:
-mancat iaurt si fructe de la frigider
-stat in curent
-dezbracata mai pe racoare
Nici pe dreak.
Dar cand intra in colectivitate.... sau in contact cu copii bolnavi...
Virusache, asta e.
Madutza10 spune:
Salutare !
Abia mi-am adormit copilu' cu chiu cu vai ,a adormit in parc la 20:00 si s-a trezit la 21:30 cind am ajuns acasa,a facut baiata ,papat si foit la greu pina a adormit din nou la 22:45,sper sa aiba o noapte linistita pentru ca de citeva zile maraie ,plinge ,tipa din ora-n ora!
Madau ,prin asta trec si eu ,se trezeste non stop ,ii dau ceai ,apa ,suzy ,se potoleste cite o ora,eu am zis ca's dintii ,gingia de sus e super umflata ,rosie .De citeva nopti il luam cu noi in pat si se potoleste dar nu de tot ,se trezeste mai rar ,ma gindeam ca nu mai vrea in patut dar e plinset de durere zic eu ..,trecem noi si peste asta ,un sfat nu-ti pot da ca nici eu nu stiu cum sa procedez!!Pupici
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 8 LUNI
camelia_daniela spune:
Bb_alinush, bine ai revenit!!! Ce ma bucur ca ai mai "trecut" pe la noi !!!
Ma bucur mult ca sunteti bine! Multi, multi pentru ingerasul dulce Amalia! Da-ne si noua o poza doua cu Amalia ... macar de pofta!!!
Mai fa-ti timp si pentru noi ... mie imi plac in mod deosebit postarile tale ... si nu numai ale tale!
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
catutza spune:
Buna fetelor!
Dordia , bine ai revenit, astept poze si impresii de la mare.
Alina , ce bine ca mai scrii si pe la noi, sper ca o vei face mai des.
Noki , de mult vreau sa te intreb : unde mergeti voi la picnic? Noi mergeam langa Branesti dar ne-am cam saturat si am incerca si in alta parte. Ultima oara aici erau si tantari. Am vazut in pozele voastre ca e pe marginea unui lac, parea dragut.
Despre tricicleta eu cred ca nu mai are rost acum sa iau ca vine frigul si ploile. Dar are nasa mea si e buna, adica are manerul intreg, nu i-au cazut suruburi sau alte cele. Biancai chiar ii place sa stea in ea, dar nu prea mult .
Azi i-am facut la blender :jumate de piersica mare, jumate de banana, jumate de para,jumate de mar, cateva boabe de strugure si 3 biscuiti, a iesit un castronel plin pe care la mancat cu pofta. Sa vad daca si maine mai vrea, sper.
Ripley , pune rogu-te poze cu scaunelele ca sa le vad si eu., mai stii cat ai dat pe ele? Fina mea ia luat finutului anu trecut calut din plus, a dat 2mil pe el.Mie mi se pare cam mult, dar e frumos si destul de inalt, asa ca ....merita. Am vazut si eu bazare dalea cu tot felu de chestii in drumul spre munte, poate gasesc si eu ca vreau sa-i iau Biancai. In Bucuresti am gasit doar de plastic, dar nu vreau ca mi se par fragile.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bic spune:
Madutza, daca e sa te iei dupa cartea pentru somn pe care o am eu Orlando al tau e cam ...obosit si de-aia e posibil sa se trezeasca noaptea. Isi face somnul din timpul zilei, adica are cel putin doua reprize de somn de cel putin 45 de min.?
O idee din cartea asta este sa-l culci mult mai devreme, pe la 7.- 7.30 p.m. De fapt, cartea asta recomanda "terapie de soc" culcat bebelusul pe la 6.30 p.m. pina-si revine cu somul si intra intr-o rutina.
Doar o idee, nu dau bita.
Lavi, ce vorbesti mai de alaptatoare-sefa, ca doar si tu, si Cristina si mai multe mamici inca mai alaptati.
Eu nu stiu pina cind; in principiu astia recomanda aici pina cel putin la 1 an, asa ca inca trei luni oricum. Dar uite ca mi-a venit ciclul saptamina asta pentru ca nu o mai alaptez asa de des in timpul zilei si ma intreb ce se va intimpla cu productia de lapte. Nu stiu cum voi renunta la alaptatul de seara. Cred ca ala va fi cel mai greu. Acum ca nu mai suge tot timpul si nu ma mai ostoieste, sincera sa fiu ma gindesc cu parere de rau la momentul intarcarii. Imi place mult sa o tzitzesc, mai ales dimineata, cind suge cu maaare pofta.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
dordia2000 spune:
Salutare fetelor!!!
Cu poze va tb sa mai asteptatzi ca tb sa le modific, sa le fac mai mici si dureaza ca am facut in jur de 1000 de poze. Asa ca...in curand.!
Cat despre noi...ohooo...sa incep.!
Pe 13 dimineatza eram gata de plecat spre mare cu copilul imbracat in patutz ca tzarcul il stansasem. Doru cara bagajele la masina si eu revizuiam sa nu uitam ceva. Intr-un final m-am dus sa imi iau copilul si....ce sa vad... copilul in fund in pat manca cacat!!! Pe bune era plin de kk la gura pe maini pe el in pat etc. Am zis ca o sa avem noroc si asa a fost. L-am curatzat, l-am schimbat, am spalat toate tzoalele murdare...si am plecat spre mare unde am ajuns ok, copilul a fost super si nu am avut nici o pb. Pana seara cand am fost la masa si....nu aveam biscuitzii cu mine deci...i-am dat o coaja de paine dar...ce m-am gandit eu: ca ar fi bine sa o inmoi in ciorbitza ca sa fie mai gustoasa asa ca....noaptea copilul a avut colici. I-am dat ceai de sunatoare si s-a calmat.Asta a fost prima noapte cu probleme din viatza lui.
A doua zi a venit incercarea ce mare: Marea!!!! Initial se uita foooarte uimit si....circumspect. Cand a simtzit apa....a inceput sa urle dar nu isteric ci...asa ca si cand m-ar implora sa nu il bag in apa rece. Daca mergeam cu el in bratze prin apa era cel mai fericit, dar daca simtea apa pe el....incepea sa se jeleasca. Nici cu barcutza nu am avut succes. Un succes total a fost nisipul care l-a fascinat si mai ales impuritatzile gasite prin nisip.
In urmatoarele zile am mai incercat sa il bag in apa iar a treia zi m-am incapatzanat si l-am tzinut in apa mai mult ca sa se obisnuiasca si....surpriza...a inceput sa rada si sa faca "lipa,lipa" si sa innoate cu picioarele din spate ca broasca. Deci Mami in extaz. De atunci nu am mai avut probleme cu apa, chiar faceam "submarinul" cu celalalt nepotzel si bagau amandoi capul la fund si ieseau. A fost super. Dar in barcutza sau colac....f. greu voia. Si in piscina la fel...statea putzin dupa care se plictisea asa ca....nu l-am mai bagat.
Cam asta a fost cu apa in care se balacea de 4 ori pe zi , de 2 ori dim si de 2 ori dupaamiaza. De mancat a mancat ok tot sejurul!
Acum va las si revin cu progresele facute de Stefan si cu poze dar mai tz.!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Bic
Lavi, ce vorbesti mai de alaptatoare-sefa, ca doar si tu, si Cristina si mai multe mamici inca mai alaptati.
Eu nu stiu pina cind; in principiu astia recomanda aici pina cel putin la 1 an, asa ca inca trei luni oricum. Dar uite ca mi-a venit ciclul saptamina asta pentru ca nu o mai alaptez asa de des in timpul zilei si ma intreb ce se va intimpla cu productia de lapte. Nu stiu cum voi renunta la alaptatul de seara. Cred ca ala va fi cel mai greu. Acum ca nu mai suge tot timpul si nu ma mai ostoieste, sincera sa fiu ma gindesc cu parere de rau la momentul intarcarii. Imi place mult sa o tzitzesc, mai ales dimineata, cind suge cu maaare pofta.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati, alaptati, alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bicule, stiu cum e ... si eu simt la fel!! Adica ma doare sufletul cand ma gandesc la intarcat Sau, se mai intampla cateodata sa nuu aiba chef sa suga si intoarca capul de la san (sa-l refuze), iarasi ma simt . Asta e ... nici eu nu stiu cat voi mai alapta, insa momentul intarcatului cred ca va fi dureros mai mult pentru mine, sau poate si pentru ea!
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Hildegard spune:
Eu astept ca Stefan sa se intarce singurel. Sa vedem...ca in ritmul asta m-as mira sa fie asa.
el ziua nu vrea san.Asa cum nu mai vrea ziua ma gandesc ca nu o sa-i mai trebuiasca nici seara si noaptea.
Am incercat si stiti ce face....rade (inainte acum 1 luna mai vroia si ziua).
Rade mai fetelor rade...si mie mi-e rusine. Serios? O sa ziceti ca-s nebuna. Asa se uita la mine de parca ar zice "de ce imi dai titi tu nu vezi ca-s mare si mie seara imi ajunge"
A dormit omeneste steff azi noapte, adica o data s-a trezit si i-am dat titi.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni
Morgano spune:
Neata fetele,
A dormit Ana cumintica ca in vremurile bune. Secretul: obosita de mama focului, iar noi pus fata in pat si plecat din dormitor, sa nu aiba pe cine impresiona. A tras 2 chiuituri, apoi si-a bagat degetu' in gura si in 5 min dormea (degetul il scoate dupa 2-3 min max). Deci ca de obicei, draga mamei. E drept c-am spart ieri 3 chestii la 3 ore diferite, cat am spart in ultimii 10 ani, s-o fi spart buba somnului agitat :))
Catutza, le fac azi poze la scaunele, poate o pun si pe Ana in ele cu ocazia asta.
De CRISTINA H. stie cineva ceva? Pe unde-a disparut? Zicea ceva de tzara si ea?
Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
camelia_daniela spune:
Fetelor, vin si eu cu o problema ... Daria nu mai vrea sa ia medicamente sirop (eg. panadol)! E chinu' dupa lume cand vreau sa-i dau vreun siropel ceva ... da din cap, din maini, zici ca o tai ! Nu mai zic, ca mi-a dat desteapta de dr-ita sa-i dau si Romergan pentru iritatia aia a ei de la pasa (facem nenumarate incercari - ca nu stie inca exact ce este!) Bine, ca Romergan nu i-am dat decat o singura data, insa si asa, ideea e ca nu pot sa-i mai dau nimic sub forma de sirop ... si cu Vigantolu' e la fel!
A mai patit cineva asa?
Camy & Daria
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai