Cum asortam....
Raspunsuri - Pagina 3
Christel spune:
Nu mai scrie nimeni?
Nanna, cum ai rezolvat cu canapeaua portocalie? Cum ai vopsit peretii pana la urma?
Si noi vrem sa incepem renovarile aici, vrem sa schimbam mobilierul,mocheta; am fost pe la magazine si am gasit o canapea cu fotoliu tot portocalie si nu stiu cum sa zugravesc peretii si ce culoare de mocheta sa alegem? Cu ce putem asorta portocaliul? Biblioteca o sa fie culoarea stejar(culoarea mierii), am okit deja una draguta.
Mocheta as vrea sa fie si o culoare nepretentioasa ca am si copilele mici.
Ceva sfaturi?
georgi75 spune:
Salutari
Apar eu Christel, din casa noua si frumoasa deja.Pana acum nu am avut net.
Eu am reusit sa-mi fac asa cum imi place.Peretii v-am zis cum sunt.Vreau sa zic ca in sufragerie am inlocuit vecha perdea cu fasii de voal.5 fasii.una grena, una alba, una grena, una alba si alta grena.Da super, toata lumea ma intreaba de unde am luat-o.Cand le arat secretul...
Apoi am schimbat si covorul pt ca cel vechi era verde si nu-si mai gasea locul.Am luat unul pe nuante de bej si maron(avand in vedere ca mobila e maron iar parchetul cires) cu 4 frunze de vitza pe el( f simplu) si 2 fasii acelasi grena din "perdeaua" mea.Vreau sa zic ca da super.
Ramane acum sa tapitzez coltarul, sa vedem cum si cand(deh!banii s-au cam dus).
Referitor la intrebarea ta, eu vad portocaliul intr-o combinatie buna cu maron f inchis.
Pup
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
Tia spune:
quote:
Originally posted by nanna
Super sfaturi, OanaB! Dar tot mi-e teama de cum va arata livingul, canapeaua aia "imi sta in gat", pur si simplu!!! Nu stiu daca voi nimeri nuanta lavabilei...ce sa mai, sunt aproape de depresie pe faza asta, doar ca incerc sa nu ma gandesc prea mult....
Mama_lui_Alex super tare faza!!! Cu atat mai mult cu cat si prietena mea e tot mamica de Alex!!!! Se vede ca te pricepi la culori si nuante, eu sunt complet pe langa, poate imi mai dai niste sfaturi sau....concediu placut!!!!
http://indra.designit.ro
mergi www.policolor.ro/virtual/print_virtual_center_rom.html" target="_blank">aici si joaca-te
nanna spune:
Iata ca revin si eu!
Christel, Tia, multam de sfaturi, dar pana la urma s-a rezolvat problema intr-un mod neasteptat!
Ma hotarasem sa fac peretii un caramiziu mai inchis ( casa e f luminoasa, are ferestre f mari si in plus canapelele portocalii dechideau mult), insa culoarea care ne-a iesit nu era deloc din "paleta" oranjului, a iesit ceva neasteptat, dar care noua ne-a placut asa de mult incat ne-am hotarat sa schimbam canapelele, ceea ce am si facut, le-am dat unor prieteni care au peste tot tonuri de portocaliu in combinatii cu vernil, dar nu aveau canapele potrivite, asa ca i-am rezolvat si pe ei ( vin super la ei, chiar aseara le-am dus acolo) si am rezolvat si stresul meu! Eu ochisem un fel de coltar modular, cum au aparut acum cu forme regulate, spatar f jos si se poate modifica forma prin desfacerea unor cleme laterale, are si un fel de taburet patratos, defapt este un cub care poate fi folosit si ca masuta de cafea. Sunt innebunita dupa noua achizitie, care este din piele maro si are cusaturi duble cu ata alba( ii da un aer mai clasic, mie imi place genul asta) Cand o sa am poze o sa le pun.
Mama si cu sotul o urasc si au fcut tot posibilul sa ma faca sa ma razgandesc, insa am iesit invingatoare
Mai spuneti si voi ce combinatii ati mai facut si ami ales ce decoratiuni va luati!
Pupici!
Deanny spune:
Buna fetelor!
Mie imi place mult visiniul-grenaul si as vrea in sufragerie sa predomine culoarea asta...Daca vor fi grena canapeaua si draperiile, cum ar trebui sa fie covorul/covorasele? Sau ce alte combinatii cu grena mai vedeti?
Tks
coraly spune:
Ca sa faci cea mai buna alegere trebuie sa iei in considerare luminozitatea si marimea camerei si culoarea mobilei. Cum sunt?
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
Deanny spune:
Coraly, sufrageria are cam 15m2, iesire spre balcon, destul de luminoasa, cat despre mobila - nu am achizitionat-o inca, dar cred ca va fi ceva minimalist gen cires - o comoda, o masuta etc
leistra spune:
Mai fetelor, am zis sa intru si eu pe aici ca si mie imi plac decoratiunile, sa vad cum mai decoreaza lumea, iar ca sa fiu sincera mi-e greu sa pricep ce aveti cu portocaliul, da e culoare calda, dar in casa nu mi-as face nimic portocaliu, mie imi plac mult nuantele de crem, maro, culorile lemnului, din cand in cand mai aduc si ceva culori in casa punand pe masa cateva lumanarele verzi sau albastre sau albe, acum e mult argintiu alb si negru.
Eu recomand revista Locuinta mea, de cate ori vin in tara o cumpar!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Wicca spune:
Eu in salon am doi pereti de culoare alba si doi pereti de culoare caramizie(Terra di Provenza mai exact)...am luat perdele caramizii care bat catre auriu cu model oriental(care s-ar asorta cu peretii colorati) si doua canapele albe.Mobilierul este (in stil Arte Povera )o bibleoteca ,masuta joasa rotunda si un fel de dulap pt Tv ,dvd, etc.
coraly spune:
Deanny, nu cred ca merge visiniul grena din draperie si canapea cu mobila de culoare cires. Eu zic sa te orientezi catre mobila de alta culoare - fag, wenge, chiar un lemn natur daca ai curaj sa faci un contrast mai puternic. Ciresul nu va merge bine cu visiniul. Dupa ce alegi culoarea mobilei vedem si ce covor merge:)
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line