Cum asortam....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

quote:
Originally posted by coraly

, nu cred ca merge visiniul grena din draperie si canapea cu mobila de culoare cires. Eu zic sa te orientezi catre mobila de alta culoare - fag, wenge, chiar un lemn natur daca ai curaj sa faci un contrast mai puternic. Ciresul nu va merge bine cu visiniul. Dupa ce alegi culoarea mobilei vedem si ce covor merge:)

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

Multumesc, Coraly, pentru sfaturi!
Da, ma gandeam si noi la wenge...cand ne hotaram iti scriu ca sa ma sfatuiesti cu draperiile, covorul/covoarele si canapeaua...

Mergi la inceput

Coraly, fetelor, cum asortam intr-un apartament culorile parchetului, usilor si mobilei? Cam care ar putea fi combinatiile posibile, in conditiile in care tamplaria este de termopan alb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Adica geamurile sunt albe? asta nu prea afecteaza restul casei, pt ca oricum pui perdele si draperii.
Usile trebuie sa mearga cu parchetul la culoare dar nu trebuie neaparat sa aiba aceeasi nuanta. Un parchet inchis la culoare devine putin mai greu de asortat cu restul, chiar cu mobila. Dar cel mai des folosit, adica fag/stejar merge cam cu orice.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Merci, Coraly! Da, geamurile sunt albe...

Mergi la inceput

Merg usile nuc cu parchetul fag?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobrita1 spune:

Buna. Am peretii de culoarea unei lamai crude si cuvertura este grena.Vreau sa cumpar jaluzele rolete de interior de culoare portocaliu inchis.Crede-ti ca se asorteaza? Imi doresc tare mult ceva mai tipator.M-am saturat de perdea si voi renunta la ea.Mai ales ca am vazut prin reviste ca, merge la geam din termopana astfel de jaluzele .

Mergi la inceput