PILATES - metoda & rezultate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Fetelor eu am gasit ceva pe DC++ insa nu le pot descarca. Eu am facut pilates, am un program dar il vreau pe cel pentru abdomen.

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Fetelor acuma m-am pus si eu sa downloadez "Pilates - complete for everyone" in format mpeg (695 Mb, 1CD). Nu stiu cum e ca abia am inceput sa il scot, dar daca il vrea cineva pe cd va trimit cu placere (saptamana viitoare).

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

De unde descarci?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Mira_m eu descarc fisiere de pe azureus/torrents. gasesti daca dai o cautare pe www.torrentz.com. Poti sa descarci daca ai instalat azureus-ul sau program similar de diwnloadat torrente.

Gabici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Si eu vreau sa ma apuc de aceste exercitii minune. Asa ca de ieri am inceput sa descarc de pe net. Mi-l fac DVD apoi si va tin la curent.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Vad ca toata lumea este la nivel de descarcare de exercitii dar nimeni nu spune cum i se par aceste exercitii grele sau usoare, cum sunt ele in comparatie cu altele pe care le-ati mai incercat si mai ales: ce REZULTATE au?!
Exista cineva care le practica de mai mult timp sa ne spuna daca a avut rezultate cu ele? Si in cat timp? (combinate cu dieta of course)

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Am facut si ieri Pilate. M-am hotarat sa fac in fiecare seara, ca nu tine treaba cu de 3 ori pe sapt, imi tot vine sa zic 'nu azi, lasa ca fac maine, recuperez eu'. Rezultate bineinteles nu se vad inca, doar ca ma dor toti muschii. Exercitiile nu mi se par grele, cele pentru incepatori. Celelalte, o parte le fac, o parte le privesc. Unele mi se par foarte dificile, abdominalele la 45, cu toate cele legate de ele (stat in fund si ridicat picioarele la 45, lungit si ridicat si capul si picioarele la 45) si unele din cele pe burta.
Dieta nu tin deocamdata, nu stiu daca e cazul sa-mi impun ca sunt destul de pofticioasa si probabil m-ar enerva sa nu mananc tot ce vreau.
Scopul principal e sa ma modelez.

Mergi la inceput

Am facut ieri 20 de minute din Pilates for dummies, nu am avut timp de mai mult. Mi se pare f ok. Azi sigur fac tot programul. Dupa ce fac de mai multe ori programul pentru incepatori o sa ma apuc si de ala mai complicat. Exercitiile iti lucreaza muschii ca lumea, asa ca nu vad de ce nu ar da rezultate. Mie imi convine ca nu trebuie sa topai.

Gabici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade_x spune:

Fetele,
Ma inscriu si eu in gasca.
Abia am auzit de pilates, o prietena de-a mea mi-a vorbit de asta si m-am hotarat sa incerc. Saptamana asta de-abia am reusit, m-am dus de 2 ori la sala, e pilates cu mingea (mingi din acelea mari de cauciuc). E super, mie mi-a placut foarte mult, pentru ca mingea mai atenueaza un pic din greutatea exercitiilor, desi eficienta ramane aceeasi. adica placerea de a topai pe minge si de a te simti confortabil dupa efort compenseaza cred.

Dar la sala nu o sa pot ajunge mai mult de 2 ori pe saptamana din cauza programului de la serviciu, asa ca mi-ar folosi sa mai lucrez si pe acasa. Cum se comanda aceste DVD-uri / casete?

Rezultate... deocamdata nu se vad... Ideea e ca planurile mele sunt destul de indraznete - 10 kg minim. ideal ar fi 20, dar m-as multumi si cu 15...

Va pup si... spor la treaba
ade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrInTeSs2_ spune:

Buna fetelor!
Vad ca nu sunt singura care ma lovesc de problema kg in plus.Tocmai saptamana asta mi-am luat DVD-ul si in el sunt incluse si poze cu diferite exercitii o sa incerc sa le scanez sa le pot trimite cine e interesat poate sa ma contacteze pe email. Imi pare rau dar inca nu stiu sa le pun pe forum.

Mergi la inceput