PILATES - metoda & rezultate
Raspunsuri - Pagina 2
camelia_daniela spune:
Helooooo ! Ma inscriu si eu !
Am si eu Plates for dummies pe DVD, dar nu am incercat . Acum am un motiv sa ma apuc de treaba!
O sa incerc si eu sa downloadez ... 
Camy & Daria 
POZE DE LA MARE
Varsta Dariucai
Poze Camelia
si
Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
J G spune:
Eu le-am luat de pe DC++
Daca reusesc sa le pun pe un ftp de unde sa le puteti da jos va anunt.
Iubika sa stii ca se pot face, la inceput nu f corect (de fapt cred ca ai vazut ca se recomanda si pozitii pentru incepatori) dar dupa 1 sapt incepi sa le faci corect.
ok recunosc - genul ala de abdomene cu picioarele intinse la 45 grade e ceva horror.
J si Carla (05.02.2006)
Annie80 spune:
pot sa ma inscriu si eu in clubul vostru?
am nascut acum 3 ani si...inca am 52 de kg ( tot atatea aveam si inainte de sarcina) dar...abdomenul, piciorele nu mai arata ca Inainte asa ca as incerca orice sa ma mentin in forma chiar daca uneori sunt lenesa si nu prea imi place sportul,dar acum chiar vreau sa ma apuc serios de asta
Au ceva rezultate pozitive si pentru sani?
lulu77 spune:
Inca nu am reusit sa descarc filmuletul ...dar ieri am facut cam 50 minute exercitii .
Am facut stepper si exercitii pentru abdomen .
Azi am sa fac bicicleta (vreo 40-50 minute ) si daca mai am putere
si ceva abdomene .
Eu am maxim 6 kg de slabit si de tonifiat musculatura .
La picioare sunt ok ,dar problema este colacelul din jurul taliei
.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
crini spune:
Buna, vreau sa ma inscriu si eu in club. Am de dat jos cam 5-6 kg, puse mai ales la burta. Filmuletele pe care le am eu sunt cele 2 de pe idieta, m-ar interesa cel de abdomen. Reuseste cineva sa il trimita, sau sa-l faca disponibil?
Desi le am cam de 1 an am facut doar sporadic primul filmulet, pentru incepatori, iar al doilea o singura data.
Bineinteles nu am avut nici un rezultat.
Poate reusesc sa ma mobilizez acum, cu voi.
lulu77 spune:
Pana fac rost de filmuletul Pilates , fac pentru abdomen exercitiile de aici : http://www.idieta.ro/downloads/abdomen_perfect_in_2_luni.doc
Si bicicleta
sau stepper.
Si bineinteles cu o dieta adecvata .
O zi buna
!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lulu77 spune:
Da crini , am vazut .
Din pacate nu am avut deloc timp
sa descarc filmuletele , iar exercitiile le aveam salvate si printate de ceva timp.
Oricum ,si acele exercitii sunt foarte solicitante ![]()