PILATES - metoda & rezultate
As dori sa stiu daca a incercat cineva exercitiile Pilates si daca a avut rezultate.
Momentan sunt in cautare de exercitii pe net, voi posta link`uri aici daca se gasesc fete interesate de un "grup de suport".
Deocamdata vreau sa aflu daca chiar au efect.
Astept "marturii"! ![]()
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Raspunsuri
lulu77 spune:
Eu nu le-am incercat ,dar ma bate gandul sa le incep ...
Asa ca "intru" si eu in gasca.
Am auzit de la foarte multe persoane ca sunt exceptionale , si au rezultate f bune , iti modeleaza super corpul.
Stiu ca se pot achizitiona cu 150 Ron ...am vazut la Tv - Teleshoping.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Iubika spune:
quote:
Originally posted by lulu77
Stiu ca se pot achizitiona cu 150 Ron ...am vazut la Tv - Teleshoping.
Dap, si eu am vazut. Dar fiinds ca e virba de o RECLAMA, am zis sa intreb mai intai oamenii "din viata reala" daca chiar au avut rezultate...
Pana una-alta, downloadez filmulete cu exercitiile de pe DC. Si mai astepta pareri...

Poate de maine (pt ca e luni) ii dam drumul!! Ce zici, lulu?
J G spune:
A mai fost un subiect acum vreo 2 saptamani...
O sa va scriu de pe ce am lucrat eu daca tot le cautati sa le downloadati de pe net.
Pilates for dummies - pentru incepatori, evident
Ab sculpting - focusat pe abdomen
Buns & thies - pt fund si coapse
Advanced - niste exercitii de-a dreptul SF pe care le-am incercat o singura data fiind foarte grele.
Programele dureaza fiecare cam 20min, eu faceam o zi programul dummies si o zi abdomen+fund, rezultate da foarte rapid. Important este sa ascultati ce explica Mary Winsor in legatura cu respiratia si contractare muschilor. E foarte usor sa faci exercitiile gresit si sa ai doar 10% rezultate.
J si Carla (05.02.2006)
lulu77 spune:
Iubika ,incepem de azi ...dar nu am nici un filmulet
.
Eu , oricum fac aproape zilnic gimnastica , si anume bicicleta si stepper + abdomene.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Iubika spune:
lulu77 eu am downloadat ieri filmuletul pentru abdomen. 20 de minute de exercitii, mi s`a facut rau numai uitandu`ma.... nu stiu daca as fi vreodata in stare sa fac asa ceva.
O sa incerc in seara asta.... cred ca o sa fac o febra musculara de toata frumusetea!... ![]()
lulu77 spune:
lulu77 eu am downloadat ieri filmuletul pentru abdomen
De unde
?
Luna75 spune:
Si eu vreau download daca se poate.Am PM-ul activat !
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Iubika spune:
Fetelor eu am downloadat de pe DC++ (ma rog, ceva asemanator).
Mai exista si pe acest site dar cred ca trebuie sa va faceti cont pentru a putea downloada. Succes!
baby-boom spune:
Siiii euuu ma inscriu in club!!!!
...incerc sa-mi downloadez azi...si vorbim dupa![]()
poze cu noi