PILATES - metoda & rezultate
Raspunsuri - Pagina 16
mama lia spune:
ei, cum mai stati cu miscarea???
de cite ori pe saptamina faceti Pilates????
eu una, recunosc, am esuat...am tot fost plecata in delegatii si nu am mai facut deloc....
Luna75 spune:
nu mai mult de 2 ori pe saptamana.Lipsa de timp.
Incep de luni 3-4 ori pe saptamana.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mama lia spune:
Luna, bravo tie, bun si asa!!!
si eu imi propun sa reincep tot de luni...ca altfel nu am spor....
mira_m spune:
Si eu am cam tras chiulul. Poate ne mobilizam!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea
( mai 2004) 
tzitziri spune:
Am inceput si eu acum vreo luna jumatate Pillates...la inceput programul de 20 de minute, iar acum fac cam de 3-4 ori pe saptamana combinate programelul de 20 de min pentru abdomen+programelul de 20 de minute pentru picioare si fese(care trebuie sa recunosc ca e super!!!
)
Eu imi mai fac timp ca macar o data la sfarsit de saptamana sa fac programul lung de 55 de minute...si se vad rezultatele!chiar daca nu musai pe cantar, dar la cum stau hainele, e clar ca sunt pe drumul cel bun!
Succes si voua, dar eu cred ca o jumatate de ora pe zi se mai gaseste ;)
cryss_soy spune:
buna...nu sunt mamica dar am probleme cu greutatea...va rog dak se poate sa ma ajutati si pe mine sa-mi trm si mie un link de unde pot lua exercitiile winsor...ori pe forum ori pe adresa de mali :puiukdraguc_crys@yahoo.ca multumesc anticipat![]()
lulu77 spune:
cryss , eu le-am comandat de pe www.cursuriaerobic.com
Sunt foarte bune CD-urile ,costa 49 ron si ajunge cam in 3-4 zile comanda .
Succes la exercitii!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
onix spune:
Multumesc din suflet Diana!
Raman datoare! Abia astept sa culc copii si cum sotul meu e plecat in delegatie am tot timpul pentru a incerca CD-urile pe viu.
Va pup pe toate si spor la miscare!
Sorina-Alexa spune:
Waw,fetelor super!!!Felcitari tuturor harnicutelor care se tin de treaba.
Eu incerc sa scap de vreo 4 kg si de burtica pufoasa.Am renuntat la paine,dulciuri,cola,si incerc sa mananc tot fiert sau fript.
Auzisem de exercitiile pilates dar acum m-ati convins pe deplin.Vreau sa le incep cat de curand posibil.
Diseara cand ajung acasa am sa incerc sa dau un search pe odc si sa le iau.
Revin cand le am si ma apuc de treaba.
Pupici,
Sorina&Alexa
diana2004 spune:
Eu ma tin de program ,fac in fiecare zi (aproape )programul scurt de 30 min .Sotul zice ca se vede ! ![]()
Onix ,spor la treaba !Programul de 2 ore mi se pare prea lung ,nu am timp ,dar cel pt dummies e f bun .