PILATES - metoda & rezultate

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

shalutare,
imi cer scuze de la fetele la care nu am reusit sa le trimit cd-uri. am listuta cu vreo 10 nume, dar nu stiu cand am sa reusesc sa le fac... scuze inca o data.
va pup

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Allure, multzam frumos de raspuns.

eu nu am probleme cu kg. la 1,68m, am intre 57 si 59kg...depinde, acum sunt in perioada de 57, lumea spune ca arat foarte bine, dar nu asta mi se pare relevant, ci faptul ca muschii nu mai sunt ce au fost alta data...carnatia s-a mai "inmuiat". eu vreau sa fac miscare pentru un tonus cit mai bun, deoarece greutatea pe care o am este ideala pentru mine.

eu merg foarte mult pe jos, asta este "gimnastica" mea de baza si care imi place....

dieta mea este una destul de echilibrata, dar ma si numar printre norocoasele care au metabolismul bun.

so, lupta mea nu estre impotriva kg-lor. Faptul ca am un job unde stau toata ziua pe scaun la calculator si asta se simte, articulatiile mele care scirtiie, plus ca vreau sa fac ceva si pentru mine, nu numai pentru familie!!! ma simt ca o gloaba uneori....spala, calca, gateste, curatenie....

asa ca m-am hotarit, o jumatate pe ora seara este numai a mea, imi pun muzica si fac miscare....

va sarut pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by diana2004

Emilia ,Karol , am vazut ca intrebati de unde avem exercitii ;ni le-a trimis Gabi pe care am cunoscut-o virtual tot la subiectul asta.
Eu pot sa va fac niste copii dupa CD ,dar nu promit ca le trimit repede . Trimiteti-mi pe PM adresele voastre si scrieti-mi si la subiectul asta daca mi-ati trimis adresa pt ca nu-mi verific PM in fiecare zi ;imi e mai usor sa intru aici .

diana2004

am trimis adresa

multumesc mult,

emilia

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi
greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onix spune:

Sunt Ramona si m-am bucurat cand am dat de acest subiect.
Am doi baietei care tocmai au inceput unul scoala si unul gradinita asa incat programul meu de mers la aerobic a luat sfarsit. Dimineata lucru, apoi luat cel mic de la gradinita, teme cu cel mare, program in familie plus program administrativ asa ca :-(((, am lasat deoparte cele trei ore pe saptamana cand o intindeam de acasa.
Mi-as dori macar acasa sa fac ceva ca deja se simte lipsa de miscare.
Diana ti-am trimis un mesaj pe PM si astept cand poti sa-mi trimiti contra ramburs CD-urile.
Spor la miscare si efecte cat mai vizibile, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Emilia ,am trimis azi un Cd ,cel cu exercitiile mai usoare ;sper sa-l primesti ,l-am pus la PrioriPost .
Onix ,abia azi am vazut mesajul,daca il vedeam ieri iti trimiteam si tie azi .
Promit ca dupa 11 noiembrie mai trimit CD -uri ,atunci imi duc baietelul la bunici si o sa am timp liber !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Rectific ,CD vine recomandat !Sotul meu a fost sfatuit ca-i mai bine asa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankank spune:

Nu inteleg cum de puteti sa dati atatia bani pe aceste CD-uri pe care le puteti downlaoda gratuit de pe reteaua intranet DC++.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

mie mi-a cumparat sotul cd-urile. le-am vazut..si unele exercitii mi-i se par putin mai grele, dar cu timpul,dupa multa munca si multa seriozitate, cred ca le putem face.astazi vreau sa merg sa-mi iau saltea de gimnastica < nu am acasa covoare, iar pe pat, nu pot sa le fac> si sper ca de maine sa incep sa le fac. mi-i groaza de febra musculara ce-o s-o am, dar ma gandesc tot timpul ca m-ajuta s-arat mai bine.
cand am ceva noutati va mai scriu... pana atunci, mai citesc ce scrieti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu deja dupa aproape 1 luna de exercitii am inceput sa vad rezultatele .
Fac exercitiile complexe ,cele de 50 minute , ma simt extraordinar de bine ,nu obosesc , nu fac febra .
Mi-am propus ca in aceasta iarna sa fac exercitiile cat de des pot ,chiar in fiecare zi ,daca timpul imi permite .
Au au aparut imbunatatiri la musculatura picioarelor ,si mai exact copasele s-au intarit si fesele , bratele s-au subtiat (simt la bluze si camasi ) si abdomenul incepe sa capete "forma" , nu mai este pufos.
Le recomand tuturor!

Spor la treaba!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

astazi am facut prima oara exercitiile. am facut cele de 20 de minute, ca nu vreau sa nu ma mai pot ridica din pat de febra. mi-i s-au parut ok. putin cam greu pt mine, ca n-am mai facut miscare demult....mai ales ca stau toata ziua in casa... sper sa ma tin de ele si sa mananc mai putin decat pana acuma...

Mergi la inceput