PILATES - metoda & rezultate

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Fetelor, am comandat CD-urile, astept cu muuulta nerabdare.
Acum trebuie sa-mi iau un CDplayer pt Tv. Calculatorul este intr-o pozitie ce nu-mi permite miscarea, la laptop nu ma bag, sa ma ia sotul din dotare la ,
Asa ca a ramas TV-ul. Pe vremuri faceam aerobic dupa casetele video, acum tre' sa-mi iau alta scula' mai moderna. Ce-mi sugerati?
Mulutmesc!@!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Rodica

Asa ca a ramas TV-ul. Pe vremuri faceam aerobic dupa casetele video, acum tre' sa-mi iau alta scula' mai moderna. Ce-mi sugerati?
Mulutmesc!@!!!!!

Rodica,mult succes cu exercitiile Pilates,le-am testat pe pielea mea,sunt foarte eficiente.La prima sedinta nu exagera ca sa nu faci febra musculara...
In legatura cu intrebarea ta,neaparat DVD-player,si impusti doi iepuri deoadata,poti urmari si CD-uri si DVD-uri.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Mi-am comandat si eu DVD-ul pilates, si ieri am fost si mi-am cumparat si o minge din aia mare mare casa fac si exercitiile astea

Imi poate explica cineva si mie principiile de baza pt respiratie? Ce fel de saltea aveti, mai moale sau mai tare?

pisici si floricele
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

cat a costat mingia? e grea sau un balon pur si simplu?
Multumesc Luna 75! Asa am sa fac!!!
Va pup,
Ro

Mergi la inceput

Mingea a fost 49 RON, am luat-o de la Intersport, Carrefour (Constanta) si tot acolo am vazut si 2 feluri de saltele pt exercitii, cam la acelasi pret, doar ca unele aveau cam 6 mm grosime si nu erau pufoase iar celelalte aveau cam 12 mm grosime si erau mai pufoshate. Am cautat si izopren simplu dar fiind sezonul sporturilor de iarna n-am gasit in magazin.

Mingea are si un leaflet cu exercitii (vreo 12). Este mare, usoara, moale, am umflat-o cu gura aseara de nerabdare, e totala!!! Cred ca tot astea se folosesc si pt nastere in spitale afara. Si mai am un fel de ghid pt incepatori pt Pilates (Word); oricum, abia astept sa primesc DVD-urile.

pisici si floricele

Mergi la inceput

Uite www.expertvillage.com/videos/balance-ball-leg-crunch.htm" target="_blank">aici inca cateva exercitii ptr mingea cea moale si uriasa

pisici si floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Interesante exercitiile astea cu mingea - pilates fitball cred ca se numesc, pacat ca nu se pot descarca!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Lulu77, ce fel de exercitii faci? De unde ai luat cd-urile?
Eu nu sunt asa grasa......am vreo 50 kg si 1,57 m dar ma simt asa pufoasa, abdomenul nu e ferm deloc, celulita se vede pe fese, aripioarele sunt tot mai vizibile.
Acum fac ceva abdomene, flotari:, mai nimc. As vrea si eu ceva care sa dea rezultate. Ma lupt cu +gaza +sa. pot scrie.....

si bebe Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Fetelor, cum progresati cu Pilates?
vreau sa va trimit spre o "mina de aur" in materie de exercitii. Sunt foarte fericita ca pot sa incerc multe programe (mai multe decat mi-am permis sa-mi cumpar )!
linkul aici :
http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=cb114f017ba8372185320050be038b37&showtopic=13802&st=0

succes!

Monica si Eduard (2 ani jumate!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare tuturor.Acum am dat peste subiectul asta si am citit tot ce ati scris.As vrea si eu sa incep sa fac cateva exercitii,sper sa ma tin si sa reusesc.Uitandu-ma la abdomenele facute la 45 e grade ma inspaimant.Eu am pb cu coloana,mai exact am o vertebra exact in zona gatului care este putin deplasata si imediat incepe sa ma doara.Dar totusi as vrea sa incerc sa fac ceva, colaceii de la burta ma ingrozesc,celulita de pe picioare, brr, ma uit in oglinda si vreau sa fiu iarasi ca la 20 de ani.
Dati-mi si mie niste hub-uri de unde descarcati voi.Am dat acum la descarcat,da vad ca toata lumea doarme care are asa ceva si nu mere.
Astept vesti si sa-mi spuneti cum merg exercitiile.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput