PILATES - metoda & rezultate
Raspunsuri - Pagina 18
Rodica spune:
Dragelor,
am comandat acum ceva timp cd-urile de pe linkul dat pe forum si nu le-am primit nici acum.
Gabi J ti-am trimis pe PM doua mesaje, te rog daca poti, sa ma ajuti tu cu CD-urile.
Trebuie sa primesc si DVD player, ca doar vine ziua mea, nu? Si trebuie sa intru in forma ca in toamna o sa fiu nasa!!!!! Trebuie sa arat si sa ma misc bine, nu fetelor?
Rodica spune:
Buna dimineata fetelor!
Care mai este miscarea?
Lucrati? Mai faceti sport? Rezultate se vad?
Ma uitam ieri la gala laureatilor la patinaj ce fete frumoase , ce muzica buna, ce costume superbe............ce picioare lucrate..........
VREAU SI IO!
zuppy spune:
Cred ca pana ma apuc de Pilates, imi reinnoiesc abonamentul la sala. Mi se pare ca nu am timp destul ca sa ma apuc si cred ca mi-e si lene. Cand mergeam la sala, trebuia sa ies pe usa casei si sigur 1-2 ore eram prinsa in exercitii(plus ca totul era contra cost...si trebuia astfel sa-mi scot parleala)
Onetzica spune:
In programel exista si exercitii pentru fese? Am ceva problemute cu "dansele". toata ziua la birou.....
mincu spune:
Am incercat sa trimit un e-mail. Nu stiu daca am reusit. As vrea sa join Pilates Group, dar se pare ca voi slabi la fel de mult incercand sa accesez si eu forumul. Tehnica asta ma omoara. Sunt pierduta.
quote:
Originally posted by gabi_j
shalutare,
imi cer scuze de la fetele la care nu am reusit sa le trimit cd-uri. am listuta cu vreo 10 nume, dar nu stiu cand am sa reusesc sa le fac... scuze inca o data.
va pup
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
Dorsilia spune:
Fetelor, buna!
azi ma intrebam daca sa comand de pe teleshoping cd-ul Winsor Pilates cu carticica aferenta despre nutritie in 10 pasi ... e eficienta? stiti ceva despre? cica sunt cumulate exercitiile astfel ca sa slabesti eficient in greutate si cm, desi se pomeneste ca exista tot felul de alte exercitii Pilates, astea sunt cele mai bune si necesita numai 20 de minute de 3 ori pe saptamana
dupa 2 nasteri la activ, cea mai recenta de 5 luni, atarna pielea pe burta mea cam ca la o catzelusa:)
sfaturi?
merci
lia
miri__b spune:
Dorsilla sunt aceleasi cd-uri peste tot. nu sunt mai multe variante decat cele comandate la tv. si eu le voiam dar le-a tras sotul de pe net. am sa-l intreb dc se pot trimite pe mail. sunt cam mari nu cred ca se poate. dc cunosti pe cineva care se pricepe la torente, dc++ mai bine dai banii pe un blanc decat 150 lei sau cat e acu.
eu una sunt cam intepenita si nu reusesc sa le fac. mai dadeam si banii degeaba.
fetelor care reusiti ma bucur ptr voi, dc perseverezi se ved rezultatele.
Miri si
David - 23.12.2005
XIO spune:
Dorsilia , mai bine iti iei de pe net sau de la fetele de aici program decat sa dai 1 mil jumate pe ele. Cred ca acea carte de slabit e ca orice alta carte miraculoasa:
fara dulciuri , fara prajeli, putin paine , multe fructe si legume![]()
Eu m-am apucat de 2 saptamani sa fac , acum urmeaza a treia , mi se par ca am slabit ceva desi mananc ciocolata si ulciuri in prostie din pacate.
Prima oara am facut programul de 20 de minute pt. incepatori iar dupa am trecut la avansati. Imi venea sa o bat pe tanti aia cand trebuia sa fac "the teaser" , dar a inceput sa-mi placa
l-am facut si aseara inainte sa ma culc si-l mai fac atunci cand ma plictisesc.
Singura chestie care nu-mi reuseste e prostia aia cu inotatul , asa repede numara miscarile ca arat ca un peste pe uscat.![]()
M-as apuca si de programul de 50 de minute(multumiri inca o data
) , dar acum ma stresez cu invatatul si mi se pare prea mult.
Tare as vrea sa nu mai mananc dulciuri sa vad daca e o scadere drastica sau nu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Elena.2006 spune:
Buna Fetelor!
Doresc si eu sa fac pilates si va rog daca se poate sa imi trimiteti si mie exercitiile.
Adresa mea de mail:tanasamihaela2006@gmail.com.
Mama lui Adrian(10.03.2007)