Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 5
carry spune:
Danyalo...mersi mult, eu trebuie sa le fac pe cele din Z3, dar lui chiar nu i-a mai recomandat nimeni sa si le faca, asa ca le va face de la "mine putere "
Sheritra spune:
Ralu, tin pumnii la hormonale sa fie bune!
Carry, i-al de manuta si du-l la intepatura!
Cand si-a facut al meu DH-urile, doctorita putin neatenta il intraba: in ce zi sunteti? al meu zice: miercuri!
A ras doctorita de s-a tinut de burta.
Au iesit bine, asa ca poate miercurea e o zi buna pt husbanzi
Sheritra
carry spune:
Sheritra...da, e buna cea cu ziua, ma intreabam si eu ca si doctora ta in ce zi sa-l trimit, si am inteles-miercuri !!!
Nu trebuie sa-l duc eu, bietul de el ,face orice chiar daca mai bombane din cand in cand, dar el s-a invatat cu spermogramele, ii plac, bag seama
Zilele trecute trebuia sa mearga la dentist( de care are o teama teribila ) si tot ezita si mi-a zis ca mai bine ar face 3 spermo la giulesti decat sa aude freza...
Asa ca de analize hormonale nu-si face probleme sau...mai stii ???
ralu76 spune:
Multumesc de incurajari fetele!Stau ca pe ace pana marti.
Am insa o parere de rau : pacat ca nu am stiu ca miercuri e ziua buna pt analize..asta a fost buna rau , sa stiti!
carry spune:
mai am si eu o intrebare:spermocultura se face o data cu spermograma ? care este rolul ei ? depisteaza eventuale infectii ???
nr leucocitelor nu indica asta ?
nusy spune:
Da, Carry, spermocultura se face o data cu spermograma, iar rolul ei este de a depista infectiile.Nr.leucocitelor arata infectia ,dar spermocultura arata si cu ce microb este infectata persoana, pentru a se sti ce tratament sa i se aplice.
Nusy
Liana30 spune:
buna!!acum am ajuns de la Buc si scriu intai aici pentru asa i'am promis lui barbye..
am fost la ea si am vazut'o .e o fata deosebita super optimista..va trasmite tuturor toate cele bune!!
Ramonicooo i'am spus ce m'ai rugat..mi'a zis sa'ti transimit nastere usoara si ca'ti va tine pumnii!!
ma intreba oare pe unde umbla greuceanuuu???o cauta soarele sa'i trimita raza promisa?
peterpan pe tine te saluta !!
de fapt va multumeste la toti oligospermistii si va transmite sa nu va lasati..sa mergeti inainteee!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
nusy spune:
Liana, ii multumim si iti multumim si tie pentru ca ne-ai adus vesti de la ea.Asa o sa facem..o sa mergem inainte...si ea la fel trebuie sa faca: sa nu se lase, sa se faca bine !
Nusy
titelu spune:
Vestea cutremuratoare despre Barbye ne-a intristat,am fi vrut sa va incurajam ,dar asa...ne rugam ptr ea si voua implinirea dorintei supreme
noi+bogdanel 4 luni juma
http://community.webshots.com/user/titelu100