Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

scumpa mea evoxina
Problemele tale sunt mai multe ca sa zic asa!
Sper ca ti-ai facut un pic o idee cum e structurat forumul "Asteptand un ingeras..."!
Eu aici la cap. asta scriu legat de probl. sotului
La inseminare ma duc, intreb, raspund la problemele de acolo, la analize hormonale am ajuns in mom. cand mi le-am facut ( ziua 3 ) si au fost fete dragute care mi-au raspuns! La naturiste nu am ajuns sa scriu deocamdata!
Sfatul meu...este sa treci pe la fiecare si sa discuti strict de un lucru hai doua daca au legatura... La hormonale postezi exact valorile gasite...
Pt. orice exista tratament: naturist/ homeopat trebuie insa sa nu disperi!
In legat. cu Timisoara nu-ti pot raspunde ...decat ca asa din ce am citit clinica Bega( Prof. Munteanu) face si Fiv si inseminari... dar cred ca mai gasiti daca o sa cautati!
S-ar putea ca lupta sa nu fie usoara... asa ca va trebui sa va inarmati cu rabdare , speranta si credinta in D-zeu ca in final veti avea si voi bebicul vostru! Trebuie sa credeti asta !
Referitor la spermograma:nu e chiar asa proasta...asa ca eu iti recomand ce a luat si sotul meu Bio seleniu zinc sau Zinc / acid folic / maca optional.
Cred ca nu ar fi rau sa dai o tura prin capitole si sa citesti( ai ce afla ) pur si simplu le iei la rand si citesti... o sa vezi ca nu e sti singura in situatia asta...si iti va fi mai usor pe urma sa-ti expui problema !
Numai bine!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Autor Subiect
ala.ali
nou venit

Romania

3 Posts
Trimis la - 31/08/2006 : 09:24:55
--------------------------------------------------------------------------------

salutare fetelor!
vreau sa va zic ca am fost la medic si bebica are 6 saptamini si o zi,asta in conditiile in care sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenoteratozoospermie.
nu aveam nici o speranta sa raman insarcinata pe cale naturala,dar ...s-a intamplat su suntem foarte fericiti.
v-am scris sa va spun sa nu va pierdeti speranta.
mult noroc la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

In primul rand vreau sa va spun ca sunt socata de vestea despre Barbye. Nu indraznesc sa citesc mai mult pt ca sunt intr-o stare emotionala fragila avand in vedere ca sambata am termenul de nastere, dar voi citi candva. Pana atunci ma rog la Dumnezeu sa-i dea putere si sa fie bine. Liana, te rog incurajeaz-o si din partea mea. Spune-i ca eu sunt cea cu "Orice sut in fund e un pas inainte".

Liana, nu prea am mai intrat pe aici pt ca mi-e mai greu sa stau pe scaun la calculator, ma apasa sarcina, dar sunt mereu cu gandul la voi. Abia astept ca lista de la inceput sa se lungeasca si va tin pumnii la toate, chiar daca pe multe nu prea va "stiu".

In rest noi suntem bine. BB nu da semne ca vrea sa iasa inca, dar cand o va face si dupa ce venim acasa va voi da de stire.

Evoxina, eu cu o spermograma asemanatoare am reusit sa raman insarcinata. Daca te uiti in capitolele din urma vei gasi povestea noastra. Asa ca nu dispera, exista sanse. Exista sanse si la cei cu mai putini dupa cum se vede in listutza.

Promit ca mai intru sa va incurajez. Sa nu va pierdeti niciodata increderea in Dumnezeu pt ca el stie mai bine ce planuri are cu fiecare dintre noi.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, nu-mi am locul aici,dar am vazut ca a intrat FLavia Ramona si am vrut sa-i transmit :

Flavia Ramona , nastere usoara si sa fiti sanatosi tu si bebe!!! tin pumnii pentru sambata si sa auzim de bine!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

RALU, stai linistita. Si eu trebuie sa ii fac sotului analizele hormonale. Trebuie facute pt a vedea unde este problema.
ALI.ALI, cat ma bucur. Face f bine la psihic sa vezi ca se reuseste si pe cale naturala cu diagnostice ca ale sotilor nostri. Felicitari!

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Ramonicooooo doamne nu'mi vine sa cred..si zici ca sambata?..cum au trecut asa repede?ooo atunci nastere usoara!!abia astept sa ne dai vestea!!abia astept sa te trec la panou
o sa'i spun lui barbye..sunt convinsa ca nu ar fi lipsit la asa un eveniment important..ar fi intrat imediat sa te incurajeze!!!
ali felicitari!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Sa o ajutam pe barbye

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Azi dimineata s-a dus husband si s-a intepat pt analizele hormonale.Cumintel foc, nu mai comenteaza nimik saracul!Saptamana viitoare rezultatele.
Multumesc pt incurajari fetele!Sunteti niste dulci!
he , he , ne chinuim noi acum , dar sa vedeti ce bb frumos si sanatos o sa iasa!
Eu una asa ma incurajez mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

RALU, ma bucur ca sotiorul a fost cumintel la analize. Sa fie intr-un ceas bun si sa iasa bine.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Fetelor, luminati-ma si pe mine cu analizele hormonale ale sotilor nostri oligo...Noi le-am facut tare de mult timp si chiar nu mai stiu care se fac, ma puteti ajuta si pe mine ?
Presupun ca ale lor nu se fac intr- o anume zi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

carry
Asa este se fac in orice zi: LH,FSH, ESTRADIOL, PROLACTINA,TESTOSTERON LIBER.Vezi ca acesta din urma e mai greu de facut.Noi am facut intr-un final test. simplu ca nu am gasit laboratorul care sa ni-l faca pe cel liber!
Bafta cu analizele

dany

Mergi la inceput