Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 6
carry spune:
Titelu...si noi am fi vut sa fim putin incurajate de un invingator !!
Tare ne-am mai bucura daca am mai afla ceva " de bine ", ceva frumos si incurajator, pe langa multe, prea multe vesti triste
bubulina1 spune:
flavia_ramona a nascut azi la ora 12! Bogdan are 3600 gr si 51 cm.
Felicitari! Sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos!
Bubulina
mihavasoi spune:
Buna seara, fetelor! Analizele facute la IDS de sotul meu(spermocultura, chlamidia, mycoplasma si ureaplasma) au iesit negative.Pentru fetele care vor sa-si trimita sotii sa-si faca spermocultura, sa stiti ca pe al meu nu l-a pus sa "doneze" sperma ca la spermograma, ci i-a dat un betigas pe care l-a introdus in penis.Sotul meu a facut spermocultura pentru ca, la spermograma, ii iesise nr leucocitelor 12,8 mil.surpriza! Cand ne-au trimis rezultatul analizelor prin fax, ne-au trimis si copia dupa spermograma facuta anterior in care se vedea clar ca nr leucocitelor era de 200 de mii si nu de 12,8 mil.Deci dr Matei transcrisese gresit(?!) rezultatul analizelor.Dar ce mai conteaza ca o spermograma costa 900 de mii pt un bugetar vai-mama-lui?(retoric)Si uite asa am mai cheltuit 2mil pe alte analize(+bani de tren) fiindca dr le-a transcris gresit pe primele.Ma gandesc ca ai o responsabilitate fata de pacient si fata de tine ca medic atunci cand iti practici meseria si nu trantesti asa...niste rezultate.In fine, bine ca s-a terminat ok , dar nu stiu cata incredere sa mai avem in dr Matei. Diagnosticul pus de dansa sotului meu e de oligoastenozoospermie usoara( oare e cel corect?)
Va salut si va pup
Liana30 spune:
ete ca mi'o lua bubulina inainte vroiam sa fiu eu cea care va da vestea..dar pentru ca am fost plecata si acu venii..ii multumesc bubulinei ca va dadu ea vestea..
azi la 10.29 am primit mesaj de la ramonica..scria asa.
"In 15 minute intru la cezariana.Nu m'am dilatat nicicum.Voi fi adormita asa ca vorbim probabil maine.Te pup!!"
Ramonicooo ce sa mai zic..sunt super fericita..sa'ti traiasca printul!!!sa fiti fericiti toti!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
mihavasoi felicitari pentru rezultatele bune..totul e bine cand se termina cu bine!!
poate poti sa'mi spui si mie preturile la analizele care le'a facut sotul tau..merg si eu vineri cu sotul sa le faca..mi'ar prinde bine cateva informatii..Iti multumesc!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
ralu76 spune:
Mihavasoi , daca nu ma insel , ce se recolteaza cu betigasul e lichid uretral , nu sperma.Important e ca a iesit bine si ca nu sunt probleme.
Si sotul meu tot oligoastenozoospermie moderata are.Ce valori are spermograma la voi?
Noi tot la Dr Matei la CF2 am fost si ne-a facut o impresie fff buna......acum ce sa zic ; orice om mai greseste si cand e ceva important la mijloc nu e deloc placut.......
Sotul meu facut si analizele hormonale si i-a iesit prolactina destul de mare ; dat fuga ce rezultatele la dr azi si primit tratament cu bromcriptina si inca ceva , niste injectii.Eu Ovamit 3 luni la rand sa crestem sansele .Peste 3 luni la dr iar sa repetam spermograma si analizele.Dr nostru se arata f optimist cu tratamentul asta(zis ca da rezultate ) ; este exact ce imi trebuia , o doza de optimism , tinand cont ca azi Z1.Sper din tot sufletul sa aiba dreptate.Doamne , ce mult imi doresc.
mihavasoi spune:
Liana30analizele pe care le-a facut sotul meu la IDS au costat cam 350 fiecare(stiu ca a dat 1500 in total) plus spermograma 9oo.
ralu76, eu nu am zis ca a recoltat sperma si,da, probabil,lichid uretral(nu ma pricep foarte bine la chestia asta).Iata si valorile spermogramei:vol 4ml, aspect omogen, timp de lichefiere 20 min, pH 7,4, spermatozoizi 12,8mil/ml, viabilitate 70%, mobilitate a-o, b-40,c-30,d-30, mobilitate totala 70%(la 1h), progresiva 40%(la 1h), forme normale 42%.Cam asta e....Si noua ne-a facut o impresie buna, a fost foarte generoasa in explicatii.Voi cum stati cu spermograma, ce v-a spus? Acum sotul meu ia Bio-Se-Zn, acid folic, vit c si tribulus.Am citit ca Se+Zn creste nr, iar vit C+E ii face mai activi(ce ne trebuie noua) Si eu am facut stimulare anul trecut in toamna cu clomiphen(clostibegist parca) dar fara nici un rezultat.
Va doresc la toate multirapizi sa va agreseze cu succes
titelu spune:
Flaviei felicitari, impreuna cu Bogdanelul nostru le dorim fericire multa si Bogdanel sa creasca mare
Bogdan implineste miine 5 luni
http://community.webshots.com/user/titelu100
andrabirni spune:
Flavia,
Sinceri felicitari si ne-ai demonstrat inca o data ce se poate!Sa dea Dumnezeu tot ce e mai bun pt voi...meritati la cat ati sperat si uite ca ati reusit!
Va pup si numai de bine!