Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Cicicuta

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

offfffffff scumpa mea Ioana
Ti-am spus cand ne-am vazut ultima data ca sunt intr-o pasa proasta si ca scriu mai rar! Acum am intrat sa te incurajez si sa ma incurajez...sa ies din butoiul in care am intrat!
Nush daca mai tii minte...sotul meu are acelasi diagnostic....OAZS insa usoara( zice dna dr. Matei).Nu trebuie sa fii suparici...te rog eu!!! Mi-ai redat speranta... stii de ce?? pt. ca stiind acum diagnosticul sotului... mi-ai aratat ca se poate...deci....asculta de dna dr. purcede la inseminari...offf e tareeeeee greu! Hai ne incurajam reciproc!!
Incerc sa-mi gasesc un locsor printre topicurile aspirantelor dar nu reusesc.....nush unde sa scriu.... aspiranta optimista momentan nuuu...caci sunt in butoi... ce sa zic... o viata amara...rau!!! offfffff...eu ziua 37 nici nu stiu ce mai astept....in ziua 33 un test de sarcina negativ...acum...cred ca-mi vine CM ( sanii ma dor rau!!)sau...eu mai stiu....stiu doar ca sunt racita cobza si-mi vajaie rau de tot capatzana!
Sotul meu zice ca el...cu spermograma lui nu are nici o sansa( ca de ce-l mai indop cu pastile???)...iar eu simt usor-usor ca cedez la mansarda...ca nu mai am putere sa lupt... vorba sotului...ce sa mai speram daca in 5 ani nu am ramas macar O DATA!!!!

De aceea zic ca tu si Liana cu bata ei m-ati scos din butoi...trebuie sa perseverez...si poate voi incerca si un FIV eu mai stiu!!!????
of -topic: da-mi accept la id-ul meu pe mess plizzz!
you ...si tuturor oligoistilor tristi sau mai putin tristi!
Poate vor veni si pt. noi zile mai bune...ca de astea m-am saturat!!
Editez:pe dr. Calomfirescu il stiu de la Tv...un domn intre doua varste... cu mustata cred...e celebru...nush insa cat de bun e...ia sun-o tu pe Sherry a noastra: ea a fost cu sotul la dnul dr. Bucur un urolog f. bun!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Danyalo draga mea, nu fi trista si nu dispera! Ai vazut ca nu e imposibil, la multe fete cu acelasi diagnostic. Iesi din butoi ca te mananc, eu nu vreau sa intru deloc acolo, pentru ca nu mai ies! Daca am avut puterea si am scris aici, inseamna ca nu ma las. Luna trecuta nu am avut puterea de a scrie la "sarcini pierdute", nu ma simteam in stare, acum cred ca m-am calit deja cu atatea probleme. Scap de una si dau de alta! Tot timpul am considerat ca la mine e problema si abia acum, dupa atate monitorizari favorabile si analize multiple, am ajuns si eu la vorba dr. T:" dar o spermograma a-ti facut???". I-mi spuneam mereu, ca daca am ramas gravi cu sotul meu, el nu are probleme. Uite ca nu e chiar asa! Ce-ti mai face nepotica frumoasa??? E acasa cu sora ta??? Transmite-le multa sanatate din partea mea!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

e nepotzica cu putzica!! . Sunt acasa... ieri a facut o saptamana...manca-l-ar matushica pe el... e cat o gaza ...da eu tot nu mai pot dupa el!! Sper sa ne bucuram si noi si sa ne sticleasca si noua okisorii asa cum am vazut la sora mea!
As vrea sa fac o si maine sa am si eu un bebe! Stiu ca e imposibil...da eu tot visez!

dany

Mergi la inceput

Hai fetele, nu mai fiti asa triste! Mai sunt si reusite printre oligospermisti. Ioana, al meu sot are zero forme normale, voi cu 80% stati bine...

Nusy, ce-ai facut la dr.? Ai vesti bune pentru noi?

Mergi la inceput

Dany, tu esti la curent cu toate noutatile, mai spune-ne si noua ce se mai aude cu aparatul ala de facut GIFT? Se pregateste ceva sau a fost numai un zvon? Eu stiu ca nu iese fum fara foc...

Mergi la inceput

Avaloane

Din cate stiu....aparatul zace prafuit printr-un cotlon al Spit. CFR 2 si cred ca asa va ramane atata timpt cat nimeni ( si aici ma refer la dir. de spitale) nu e prea interesat sa-i lase pe dr.T. si pe dr. Matei sa colaboreze cumva!
Eu astept si o minune! doamne-ajuta!
Eu mai astept( nush cat voi mai avea rabdare) ca cei doi sa colaboreze in curand( imi dau si eu cu parerea: el si-a mutat cabinetul acum la jumat. distantei dintre CFR si Elias...sper ca in curand sa-i propuna dnei dr. sa colaboreze la cabinet macar la inseminari si tot e ceva! ). Oricat de scumpa ar fi o inseminare la el...parca din toata saracia tot as incerca una!
Apropos: spermograma facuta de Matei e aproape identica cu cea facuta si de Cocei! Numa' la dr. Soare nu am ajuns...caci sotul vine tarziu de la serv. si dimineata nu poate pleca! Asa ca nush...vreau sa mai repete macar o spermograma sa vedem ce mai e pe acolo! Da vorba lui: "mai ...eu nu inteleg de ce ma indopi cu pastile, de ce fac spermograme peste spermograme care-mi spun ca e mai bine ...dar rezultatul unde este???? eee... si aici eu nu mai stiu ce sa zic...ce sa inbarlig, dar uite ca mai sper...o tzara!"

dany

Mergi la inceput

Dany, sotul tau are dreptate sa stii, dar asta ramane intre noi... el a sesizat foarte bine situatia, si intr-adevar pentru infertilitatea masculina nu exista remediu pe termen lung, exceptie cauzele infectioase (streptococi sau altceva) care dupa tratament fac spermograma sa revina la normal sau varicocel care dupa operatie de asemenea poate da rezultate... pana una-alta, las' sa ia naturiste (fereste-l de hormoni, ca la noi dupa 3-4 luni de testosteron sub forma de undestor situatia a luat-o razna de tot) si macar efectul placebo daca apare,si tot e ceva.
De asemenea, chiar daca nu ajunge la dr.Soare, incearca sa-i schimbi alimentatia, este esential sa renunte la carnea de porc si de pui, la prajeli. Sunt indicate icrele de peste preparate in casa, scoicile, carnea de vita la gratar (biftec, in sange), legumele netrecute prin foc (cat mai proaspete) si fructele. Sa nu bea sucuri decat naturale facute in casa, sucurie astea care se gasesc pe piata sunt pline de E-uri.
Dr. Soare i-a dat un tratament mai mult pt fortificarea organismului din cate am vazut eu, vitamine, naturiste si nu hormoni si a insistat mult pe alimentatie. De asemenea i-a descoperit cand a facut spermograma spermatozoizi aglutinati si anticorpi antisperma.
Ar fi fost bine sa mearga totusi sotul tau la un urolog, sa faca o ecografie testiculara, la sotul meu asa s-a descoperit varicocel stadiul 1-2 care se trateaza, nu necesita operatie, si acum dupa o luna de tratament cu anticoagulante se pare ca s-a mai redus.

Acum asteptam sa vedem la FIV rezultatul se va vedea cu siguranta... dar nu cred in minuni.

Te pupic si sper sa reusesti in curand si sa ne dai vestea cea buna, cu sau fara inseminare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va pupacesc pe toate ca'mi sunteti dragi..
spun si io o barfa auzita pe la usi?..eiii stai asa ca io nu ascult pe la usi dar au zis in gura maree si am auzit si io...cica d'na M cu d'nul T in curand vor colabora la noul cab al lui T..hii..hii..sursa sigura...ca m'a chemat pe mine acolo..si io i'am spus ca nu vreau fara ea..iar ea mi'a spus ca va fi acolo..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Avalon, nu am vesti pt.ca nu am mai fost ieri la dr.S. Ne-a amanat pe sambata viitoare...acum era foarte ocupat cu proiectul ala cu televiziunea.
Ioanatugs: tauroaica mea...ia arata tu putin din ambitia ta...atat timp cat ai reusit sa ramai, ai sanse foarte mari si in continuare.Conteaza enorm mobilitatea,iar la voi e super! Si daca sotul tau "mai ia si putina distanta" fata de focul ala,ia sa vezi cum se imbunatateste situatia!

Nusy

Mergi la inceput