Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 14
Liana30 spune:
greule bine ai revenit!!!
offffff isi dorea atat de mult sa'i gasesti acea raza!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"
greuceanu spune:
Revin pentru a o felicita pe Amely pentru succesul repurtat.Mult succes in continuare.Va fi bine.
Si cand Greu` zice ceva... asa va fi.Bafta maxima.
Liana.N-am cuvinte.
garro spune:
AVALON multumesc pt. articol.Am citit cu mult interes si curiozitate de la cap la coada articolul.Am facut lumina in capul meu dar mi s-a intunecat sufletul.Sansele noastre sunt ZERO,donor nu vrea,singura solutie ramane adoptia(si asta cu semnul ?).Ce va fi cu viata noastra de azi inainte, ce sa fac, nu ma pot linistii, nu ma pot oprii din plans si plang si plang(asta e singuru lucru pe care pot sa-l fac).Fetelor voi care mai aveti o sansa cat de mica,nu renuntati in a va indeplinii visul.Multa bafta.GARRO
Avalon spune:
Garro, te inteleg, impactul este mare asupra psihicului si iti ia ceva timp pana te obisnuiesti cu ideea. Plangi si descarca-te, si eu am plans mult. Dupa ce va trece perioada asta 'de proba' ai sa vezi ca iti vei reveni si vei incepe sa faci planuri. Intotdeauna exista o posibilitate. Si la voi exista una, donorul. Chiar daca sotul tau nu accepta acum ideea asta. E prea curand. Lasa-l putin sa rumege ideea si nu-l presa, nu-l stresa cu intrebari si nu incerca sa-l convingi. Chiar daca ti se rupe sufletul, prefa-te indiferenta o perioada. Peste un oarecare timp vei vedea ca va veni el singur la tine sa-ti propuna asta. Va alege aceasta optiune care este net avantajoasa fata de adoptie: in afara de voi doi (si doctorul) nu va sti nimeni, te vei bucura de maternitate, copilul va avea zestrea ta genetica si se va naste intr-o familie care-l doreste.
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
Avalon spune:
quote:
Originally posted by Cicicuta
Avalon, dr.Soare se ocupa si de infertilitate feminina sau numai de barbati, fiindca eu as vrea sa merg in continuare pe mana dr.T, numai pe sotiorul meu sa-l duc la Soare, crezi ca e ok?
E foarte ok! (dr.Soare se ocupa de infertilitatea masculina)
Cicicuta spune:
Aha, m-ai linistit Avalon, fiindca nu vroiam sa-l "tradez" pe dr.T care e o minune de om!
Saptamana viitoare o sa-mi iau inima in dinti si-l sun pe dr.Soare si sper sa ne primeasca cat mai repede fiindca nu mai vreau sa taraganez lucrurile. Oricum, pana nu termin eu tratamentul cu Diphereline, pe care nici nu l-am inceput nu se poate intampla nimic, asa ca pana atunci sper sa-l mai pun cat de cat pe piciore si pe barbatelul meu!
Va pupicesc pe toate!
Avalon spune:
Normal, Cicicuta, daca dr.T are grija de tine asa cum trebuie, iti raspunde la intrebari, iti ofera solutii si te simti in siguranta la el, de ce ai pleca la alt medic? Te-ai gandit foarte bine sa te ocupi de sot, cat timp faci tu injectiile cu diphereline 3 luni sotul urmeaza tratamentul si la capatul acestei perioade ar trebui sa se vada rezultatele. Bafta!
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Se pare ca de azi ma incadrez si eu la acest capitol cu diagnosticul sotului meu:OLIGOASTENOZOOSPERMIE - moderata, spermatozoizi 7,2 mil., mobilitate totala 80% si progresiva(a+b)=35%, forme tipice 32%, leucocite 0.9mil...si multe alte cifre. M-a intrebat daca am ramas gravi si la ce intervale de timp, i-am spus ca la diferenta de ceva ani intre si mi-a spus ca aceasta e cauza. I-am spus ca totusi am ramas de mai multe ori cu sotul si dr. Matei le-a numit accidente fericite. Singura solutie: inseminari intrauterine cat mai repede si cat mai multe, pane se obtine sarcina si sa ne grabim. Am crezut ca mor acolo, nu-mi venea sa cred, mi se parea ca sunt intr-un vis urat si vroiam sa ma trezesc. Sotul saracul era atat de socat, incat nici nu mai putea scoate un cuvant. Il intreba doctorita in ce mediu lucreaza, daca a avut probleme in copilarie s.a.m.d. si concluzia ca s-a format de la caldura excesiva din bucatarie. I-am explicat ca avem restaurant cu specific si ca lucreaza cu flacari de jumatate de metru si a zis, de acolo se trage. Are aproape 10 ani de cand lucreaza in bucatarie si ca nu e buna caldura excesiva pentru barbati.
Eu am facut in ultimul an o groaza de investigatii: HSG, laparo, analize hormonale,...etc. si am sarit peste capitolul spermograma, pentru ca am mai ramas gravi. Si pentru ca dr. Moisa, cand mi-a facut cele doua IA la ea, mi-a zis ca e bunicica spermograma, fara sa-mi explice alte detalii. Dr. Matei mi-a dat nr. de tel. al unui urolog, d-nul dr. Calamfirescu pentru o consultatie la d-sul si mi-a prescris ZINC. A-ti auzit ceva de acest medic??
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Cicicuta spune:
Saru'mana Avalon si sa dea DD sa auzim in curand despre toate fetele de pe aici ca suntfiindca nimic nu-ti umple sufletul de bucurie ca un . Si ma abat putin de la subiect sunandu-va ca astazi am fost pe la sora mea care are o scumpete de fetita de 9 luni si nu-mi mai venea sa-i mai dau drumul din brate.Cred ca oricat de suparat sau de bolnav ai fii iti trece totul cand ai langa tine un sufletel asa minunat...mai ales daca este al tau!
Fetelor, o sa reusim noi pana la urma o sa vedeti!!!!