Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana, sa fie cu noroc luna asta si sa-i poti oferi sotului tau cel mai frumos cadou de ziua voastra.Multi ani inainte impreuna! In legatura cu focul...am inteles...asta e...

Edit: ce naiba se intampla cu ora..ca la mine la computer ora este corect setata,adica acum e 17.40,iar mesajul apare ca si cand l-am scris la 16.33...Ioana raspunsul asta l-am scris dupa ce ai scris tu,dar datorita orei mi-l afiseaza inaintea ta...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Danyalo scuza-ma iubita pentru greseala facuta, am uitat ca e baietel nepotelul tau, am fost batuta in cap ieri. Nu ca azi as fi mai bine, dar ma rog, incerc sa-mi revin. Cat despre colaborarea dr. Matei cu dr. T. e sigura mi-a spus mie dr. Matei ieri, ca vor incepe colaborarea chiar incepand cu saptamana viitoare. Deci de ce nu incercati si voi cu inseminarile?? Sau poate n-o sa mai aveti nevoie, nu mai bagi un test??? Vezi ca sunt cu ochii pe tine!!
Avalon multumesc de incurajari, dar stii cum e socul la inceput!! Mai ales ca nici nu m-am gandit ca ar putea avea probleme sotul. Speram sa fie doar la mine ceva, pentru ca la noi se mai poate repara, pe cand la ei, mai greu. Si stii cum sunt barbatii, mult mai sensibili la boli si diagnostice dure. El inca nu poate crede si vrea sa mai repetam o data spermograma si la alt medic. Am porgramare la dr. Cocei pe 11 oct. si sper sa iasa mai buna pina atunci. Am inceput sa-i dau Selnium-Zinc si Omega3, iar eu continui cu Maca de la Inovatics. Cat despre GIFT dr. T are deja aparatul, insa nu se stie cand il va putea folosi. Oricum e important ca ei doi colaboreaza, sunt medici f. buni amandoi si poate va iesi ceva bun impreuna, bun pentru noi!
Nusy tauroaica nr.2 multumesc de incurajari, dar nici o sansa sa poata lua distanta de foc. Avem deja multi clienti fideli si sotul nu-l lasa pe bucatar sa faca nimic fara aprobarea si implicarea lui in bucatarie. Ii e frica sa nu-i strice retetele si deci afacera noastra. Ne e aproape imposibil, cel putin pentru moment sa schimbam ceva si pentru ca pe 30.09.06 implinim 6 ani de cand ne-am casatorit, inca mai speram intr-o minune, pentru ca atunci as fi la ovulatie si o sa tragem tare luna asta, poate, poate natural. Cine stie??? Speranta moare ultima!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ahaaaaaaaaaa deci am intuit corect! Eram sigura ca pana la urma vor gasi solutia: inseminari la cab. privat! uraaa!!! esti sigura???? you mai olteanca inimoasa!!!
Avalon multam de info( am notat tot) Am facut si eco testiculara( nici urma de varicocel si altele) . Problema mea mare este ca el manaca fel de fel de prostii( eu nu sunt de acord...dar scapa ... caci nu-l pot controla 24 din 24 ... deci : isi ia cola pe ascuns ,e mort dupa pui si porc sub orice forma s-ar gasi... eee ce zici de asta???....daca i le iau si pe astea....ajungem la scandaluri mari!! Si crede-ma ca ar fi ultimul lucru pe care mi l-as dori!Offfff e taaare greu!Dar cu ajutorul vostru poate voi iesi la liman!

Edit: un pupik special pt. bloda cu cei mai frumosi okisori( stie ea !!) am vazut mesajul tau abia acum...suuuper vesti ne-ati dat fetelor....deja visez...adaaaanc!!!!!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Nusy,
Sper ca peste doua saptamani sa am vesti bune in privinta spermogramei!Dar indiferent de rezultat, vreau intai sa-ti multumesc pentru faptul ca mi-ai deschis ochii (sau mai bine zis ai deschis ochii multor aspirante aflate in impas) si mi-ai dat speranta de a avea un bb prezentandu-ne pe dr Soare!Tu ai fost cea care ne-ai vb de el, si datorita tie acum inca speram!Altfel, poate acum eram cu un FIV esuat si poate eram si mai deprimata!
Nusy, eu una sper sa-ti dea DD sanatate si un bb, ca pe mine una m-ai ajutat f mult!
In rest, as fi foarte fericita sa aflu ca rezultatele voastre la dr S sunt f bune....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor, ce inseamna GIFT? pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Draga IoanaTugs
Eu nu am mai scris de mult pe forum dar acum ca am vazut intrenbarea ta am sa incerc sa-ti raspund.Eu am fost acum 3 saptamani la dr.Calomfirescu cu sotul meu care are astenoteratospermie.Vreau sa-ti spun ca consultatia a fost destul de lunga de o ora in care sotul meu a fost consultat si pipait pe toate partile.Este un om extraordinar si singura explicatie pe care a gasit-o a fost ca sotul meu are aceasta boala de la factorii de stres.El are hormonalele bune dar un nr. de 26 de mil. cu mobilitate de 10 % si ma rog alte valori facute la dr.Cocei.Eu am facut 2 inseminari fara succes una cu Moisa si una cu Cocei.Dupa vizita la dr. sotul meu si-a schimbat stilul de viata nu mai bea cafea cole sau pepsi,fumeaza mai putin mannaca multe cruditati s.s.d.Dr, a spus ca el garanteaza ca spermograma se va imbunatati dupa sase luni daca schimba mediul de viata.Si noi avem o sarcina impreuna intrerupta la cerere .si incercam de 4.Dar sotului meu i-a iesit la prima spermograma acum 4 luni o infectie cu stafilococ alb pe care am trata-o dar acum nu am mai refacut-o.O s-o refacem luna asta pentru ca pe 3 mergem la inseminare la Cocei.Nu stiu ce sa-ti mai spun dar merita sa incerci si la el.Are eco si este si urolog .AdresA clinicii o gasesti la adresa www.uroandromed.ro
Te pup mult si sa auzim numai de bine.Eu sunt putin demoralizatra si nu mai am putere nici sa mai discut depre nimic.La slucrurile asa cum sunt.Totusi va citesc din cand in cand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Liana, Ioana, Dany, banuiam io ceva de mai mult timp ... nasucul meu adulmecase ca se pune la cale o colaborare intre cei 2 medici care nu pot forma decat o echipa formidabila daca se apuca impreuna de IAS, GIFT si banuiesc in viitor si de FIV.

Iazmin, GIFT este procedura prin care ovulul si spermatozoizii sunt transferati in trompele uterine printr-o mica incizie abdominala.

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nusy, si cand v-a reprogramat dr.Soare? Mai, dar chiar se implica in povestea asta cu televiziunea, vad...

Andra uite o mie de pupici de la mine, si te rog eu nu mai pronunta cuvintele "FIV esuat" ca incep sa plang, sa stii

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Danyalo scuze ca mi-a cazut net-ul azi si am fugit asa de pe messenger. Si cine era blonda, ca nu am inteles??? Ne mai tii mult pe jar cu testul ala??? fetelor are o intarziere destul de mare si ea nu face test, e posibil asa ceva??? Eu as fi facut vreo suta....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra : . Cu cea mai mare placere,scumpa mea...atat timp cat sunt multumita de el,de ce sa nu impartasesc si altora...si ma bucur tare mult cand vad ca si alte fete si-au format aceeasi parere ca si mine...
Avalon: sambata,pe 30.Intr-adevar..se implica,nu gluma..

Nusy

Mergi la inceput