Oligospermie(25)- putini da'(ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cicicuta ,am impresia ca urolog bun este dr.Damian,parca de la Medsana,insa nu stiu sigur.Poate stiu fetele sa-ti spuna.In schimb,pot sa-ti recomand un ecografist bun: dr.Costache Adrian de la MedNewLife,care e cam scump...da'face.Mai intreaba pe la "aspirante",poate stiu ele.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Nusy, saru'mana!
O sa incerc variantele pe care mi le-ai dat si am sa mai caut,sper sa o rezolv cumva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cicicuta, fii sigura ca o s-o rezolvi, aici, la "asteptand...",pt.ca fetele au foarte multe informatii si te vor ajuta...imi pare rau ca nu stiu eu sa-ti raspund...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Cicicuta, doctora la care mergem noi pt spermograma ni l-a recomandat pe dr. Stefan Ciurel de la spitalul Panduri. N-am apucat sa mergem decat o singura daca dar pare profesionist omul, cu rabdare si ia lucrurile sistematic.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Bonjour dragilor si dragelor,
Am fost plecat ce-i drept si n-am mai intrat de mult nici macar n-am citit(inca) ce ati mai scris.Am remarcat insa ca Flavia Ramona a nascut si permiteti-mi sa o felicit.Doamne cum trece timpul.
Pe noi problemele nu ne-au ocolit asa ca am decis sa plecam in vacanta sa uitam si sa le lasam in urma.Rusii au venit iar peste noi.Suntem aproape cu garda jos.
Va salut pe toti si s-auzim de bb.

Mergi la inceput

Am citit intre timp.Mai bine n-o faceam.Am primit lovitura decisiva.Nu se poate asa ceva.Nu e drept.De ce tocmai Barbie?Of Doamne.Sunt prea trist si prea deprimat pentru a mai scrie ceva.Mi-a dat mult de gandit.Probabil imi voi regandi viata de acum incolo.
Sa te ajute Dumnezeu Barbie.Poate eu mi-am dorit cel mai mult sa-ti fie bine si sa depasesti momentele grele ce le-ai avut.Speram sa vina ziua cand ne vei anunta fericita ca ti-ai gasit linistea alaturi de alta persoana si astepti un copil.Iata ce veste am primit in schimb.Sunt devastat pur si simplu.
Dumnezeu face minuni.As dori din tot sufletul sa faca una cu tine.
Te rog Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Greuceanu, nu se poate sa lasi garda jos, nu tu. Esti cel care mi-a trimis raza de soare ai uitat? Nu cunosc problemele care v-au napadit, pe langa cea evidenta, dar stiu cum e sa fii lovit mereu ba de una ba de alta, parca fara oprire, incat te intrebi ce ai facut de nu se mai opresc. Singurul lucru care ma ajuta este sa ma gandesc ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce si ca ne pune la incercare. Si ma gandesc ca indiferent ce va fi voi fi alaturi de sotul meu. E dureros sa vezi ca nimic nu merge, dar uneori, de undeva, mai rasare o speranta.
Te rog mult sa nu va lasati. Luptati in continuare.

Avand in vedere ceea ce s-a intamplat lui Barbye trebuie sa multumim lui Dumnezeu pentru fiecare clipa care ne-o ofera alaturi de cei dragi si sa ne dam seama ce e important in viata noastra. Ma rog pt ea sa aiba puterea sa mearga mai departe si sa nu se lase doborata de nimic pt ca e o luptatoare.

pozici

Mergi la inceput

Va multumesc mult fetelor si sa dea DD ca fiecare dintre noi sa-si indeplineasca cel mai frumos vis, acela de a avea un .
Greuceanu, stiu cum e ca si noi am avut momente dastea, dar cu rabdare si incredere se rezolva totul, ai sa vezi. Si eu am fost la fel si o peroada de cateva luni nu am vrut sa mai aud de medicamente, dr., etc. dar mi-am zis ca daca eu nu fac nimic atunci cum sa reusesc?
Asa ca, pe cai, capul sus si la lupta...findca sunt convinsa ca o sa invingem cu totii si reusim pana la urma, dar eu zic ca totul tine de noi, sa fim puternici!

Mergi la inceput

Multumesc Ramonica.Mi-am dat seama si eu ca altii au intr-adevar necazuri mult mai mari si tot nu se lasa.Nu uita ca-mi datorezi o tuica pt ca eu am spus primul ca vei avea un BB.Multumesc de asemenea Cicicutei pentru incurajari.

Cat despre Barbie, nu pot sa-mi revin.Deocamdata nu pot gandi clar ce sa fac in privinta ei dar cand ma voi linisti voi judeca altfel.Am simtit ca e speciala.Personal am fost foarte afectat de problemele ei fara macar sa o cunosc decat de aici.Nu ne-a aratat decat cateva din lacrimile ei care nu le-a putut opri sa nu cada pe tastatura in timp ce ne scria dar a fost mult mai mult.Ma rog la Dumnezeu sa faca ceva pentru ea.Chiar daca ar trebui sa nu mai faca altceva pentru mine.

Mergi la inceput

Am rasfoit paginile mai vechi ale acestui forum, si am gasit niste subiecte interesante despre dr.Cosmin Soare, care am inteles ca este super din toate pct.de vedere si profesional si ca om, voi ce cedeti,a fost vreuna dintre voi la el? daca da, cum vi sa parut?
am gasit si nr.de tel si adresa de la laboratorul unde lucreaza, stiti cumva daca mai sunt valabile? ca mesajele erau de prin luna martie!
Multzam si

Mergi la inceput