Sport, dar cum?
Raspunsuri - Pagina 4
Mona_B spune:
Imi poti spune si mie care sunt cele cinci tipuri de aparate la care lucrezi picioarele? Eu doar trei stiu plus cel pentru musculatura gambelor. Sunt curioasa sa-l descopar pe al cincilea.
Insa fetelor, genuflexiunile si fandarile va dau niste picoare de invidiat. Pentru diversificare puteti lucra si la banca pentru coapse, extensii ale picioarelor.
As vrea sa mentionez ca toate postarile mele au drept baza surse serioase de informare, articole de reviste de specialitate si websites de top, ca Musclemag, weights.net.fitness and nutrition.
Hardbody.ro e de asemenea un site foarte bun.
Am vazut programe de antrenament specifice profesionistelor in fitness si baza de antrenament o constituie greutatile libere, si un numar foarte mic de aparate.
Nu incerc sa combat ideile nimanui, doar sa indrum pe cele interesate corect, bazandu-ma pe surse viabile de informare. Plus ca sunt familiarizata cu fitnessul de aproape 14 ani.
Prinzchenmutter
lgireada spune:
Ceva de dans nu zice nimeni? nu aveti nici o caseta nik? tare mult mi-ar placea.
Si eu merg la sala de fitness. Ce-i drept, eu nu am o regularitate, acum in vacanta merg mai des, dar cand va incepe scoala habar n-am daca ma voi putea tine. Desi mi-as dori. Insa eu dupa o ora de fitness is absolut terminata. Si dupa 10 minute de mers la banda curg apele pe mine si abia mai respir.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Ramona J spune:
Olga, spuneai ca bauturile carbogazoase nu sint bune. Poti sa explici de ce? Ca eu sint mare bautoare de apa carbogazoasa si mi-ar fi greu sa renunt la ea.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Imi poti spune si mie care sunt cele cinci tipuri de aparate la care lucrezi picioarele? Eu doar trei stiu plus cel pentru musculatura gambelor. Sunt curioasa sa-l descopar pe al cincilea.
Insa fetelor, genuflexiunile si fandarile va dau niste picoare de invidiat. Pentru diversificare puteti lucra si la banca pentru coapse, extensii ale picioarelor.
As vrea sa mentionez ca toate postarile mele au drept baza surse serioase de informare, articole de reviste de specialitate si websites de top, ca Musclemag, weights.net.fitness and nutrition.
Hardbody.ro e de asemenea un site foarte bun.
Am vazut programe de antrenament specifice profesionistelor in fitness si baza de antrenament o constituie greutatile libere, si un numar foarte mic de aparate.
Nu incerc sa combat ideile nimanui, doar sa indrum pe cele interesate corect, bazandu-ma pe surse viabile de informare. Plus ca sunt familiarizata cu fitnessul de aproape 14 ani.
Prinzchenmutter
Eu nu ma indoiesc ca te pricepi mai bine ca mine la fitness,eu nu vorbesc decat din experienta personala,n-am citit despre asta,dovada ca acum ma chinui sa gasesc poze de aparate pe net,ca sa-ti arat la care lucrez,fiindca nu stiu cum se numesc aparatele respective.O sa incerc sa-ti explic care sunt,probabil ca nu sunt aparate foarte noi,poate de asta nu le gasesc pe net,sala la care merg nu e o sala cu pretentii.Un aparat pentru muschii interiori ai coapsei,unul pentru muschii exteriori ai coapsei,unul pentru muschii din spate ai coapsei si cei fesieri,unul pentru muschii din fata ai coapsei,al cincilea,cel la care fac trei exercitii diferite,inlocuieste exercitiile pentru picioare care se pot face si la sol.Eu prefer insa aparatul fiindca lucrez cu greutati mai mari decat cele care se pot pune pe picioare la sol.La aparatul asta se sta in picioare si se misca piciorul ori in spate,ori lateral fie pe interior,fie pe exterior.Nu stiu daca ai priceput,cred ca n-am dat explicatii prea bune,cred ca daca gaseam o fotografie era mai bine.Ai dreptate, cu genoflexiuni si fandari se obtin rezultate foarte bune,insa eu m-am lasat de ele,fiindca intotdeauna la genoflexiuni aveam carcei la un picior de nu mai puteam sa-l misc.Nu fac toate exercitiile cardio unul dupa altul,ci le intercalez cu cele cu greutati,mi se pare mai usor asa,au fost situatii in care le-am facut si pe toate odata,fiindca erau ocupate aparatele pe care voiam sa lucrez.Singurul cardio care ma oboseste este alergatul,mersul la banda mecanica nu mi se mai pare deloc solicitant,ca si bicicleta dealtfel.Oricum,incerc sa lucrez muschii alternativ,dupa alergat fac abdominale,de exemplu,sa aiba timp muschii sa se odihneasca.Cred ca am avut noroc cu instructoarea respectiva care mi-a impus de la inceput ritmul asta alert, e adevarat ca o sedinta de trei ore este foarte solicitanta,de asta v-am spus ca mi-e imposibil sa tin si cura,as lesina pe acolo.In plus,curele nu prea sunt o solutie pentru mine,in conditiile in care sufar de ulcer duodenal.asa ca ma tin de fitness,macar asa stiu ca nu voi lua proportii.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
grati.ela spune:
Larra, merg la Majestic. Am inteles ca gasesti si la www.passionclub.ro dar e cam departe si nu-mi convin orele.
Mona_B spune:
Rosa, ai dreptate.
Mi l-am amintit pe al cincilea: cel pentru musculatura interna a coapselor.
Eu una nu l-am folosit decat foarte rar, ca genuflexiunile si fandarile mi se par supereficiente daca sunt executate corect.
Pentru spate si fesieri insa folosesc aparate.
Prinzchenmutter
crini spune:
Buna, eu nu prea ma pricep la sport, desi as vrea. Citind aici am vazut ca trebuie sa fac cardio si ceva cu greutati. Din pacate deocamdata nu pot merge la sala.
Ce as putea face de-acasa? Ca aparate am un stepper, dar daca e necesar as mai putea lua cate ceva.
Si imi spuneti si mie ce inseamna cardio?
OlgaTarziu spune:
Ramona am gasit asta:inhttp://www.organicconsumers.org/school/cocacola021605.cfm
Explica destul de frumos despre faptul ca bauturile carbogazoase, in special cola contribuie la scaderea calciului, o rea asimilare a lui, cresterea riscului de diabet, boli de inima si stomac, rinichi, osteoporoza, distrugerea danturii, obezitate. Aspartamul din cele diet maresc riscul de tumoara cerebrala, si in general alte forme de cancer.
Nu sunt paranoica dar vreau sa imbatranesc cat de frumos se poate. Cred ca de aia si fac sport si vreau sa-mi mentin tonusul cat mai mult posibil.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
Ramona J spune:
Multumesc Olga. Chiar am citit si eu unele din cartile pomenite acolo.
Am impresia ca nu se refera la apa carbogazoasa totusi. Oricum, mai dau un search pe internet, poate aflu mai multe.
Multumesc pentru link, e interesant. O sa caut surse de produse organice, am vazut ca au liste.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
mobriq spune:
Ce inseamna cardio - intreba si Teo mai devreme.
Exercitiile cardio sunt cele care iti ridica, dar si mentin, pulsul cardiac intr-un anumit interval, care depinde de varsta.
Pt a calcula intervalul optim se foloseste formula:
pulsul maxim=220-varsta (in ani)
pulsul de antrenamant aerobic= 70-80% din pulsul maxim
exemplu pt 30 de ani:
pulsul maxim = 190
70-80% din 190= 133- 152 batai pe min.
Io as tinti mai mult spre 80% din pulsul maxim, 70 % e prea usor.
Acu', activitatile cardio care iti ridica pulsul in halul asta sunt alergatul, cred ca si inotul (da' tre' sa te misti), aparatele din sala de fitness : stepperul, bicicleta eliptica, banda (alergat sau mers la deal), bicicleta stationara. Avantajul este ca poti sa iti monitorizezi pulsul. Dansul aerobic e tot cardio.