Sport, dar cum?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

ramona de apa nu cred ca e e chiar nociva. Doar ca stiu ca in curele de slabire e total contraindicata. Nu ma intreba de ce ca nu stiu. Ma gandesc ca nici apa minerala nu e buna in ecces. Cea mai buna e apa plata.

Olga

When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-

Mergi la inceput

exces -voia sa fie, dar uite cum se scrie cu plodul atarnat medalion de gatul meu. Tot visam eu sa se descopere dispozitive de comunicat telepatic si masina timpului ( m-as duce direct in epoca de piatra)

Olga

When you're strange
When you're strange
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

exces -voia sa fie, dar uite cum se scrie cu plodul atarnat medalion de gatul meu. Tot visam eu sa se descopere dispozitive de comunicat telepatic si masina timpului ( m-as duce direct in epoca de piatra)

Olga

When you're strange
When you're strange
-The Doors-

Olga,de ce in epoca de piatra?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Cred ca pt relatiile si comunicarea intre oameni erau mult mai simple, mai instictuale. Nu aveai grija hainelor, ca ai fost ironizat, jignit, orgolii. Era totul despre supravietuire. Plus ca nu aveai grija pensiei ( mureai la 30) si mai as fi vazut si mamutii.

Olga

When you're strange
When you're strange
-The Doors-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

mobriq, foarte clara explicatia, multumesc!

Mergi la inceput