In Italia (17)
Raspunsuri - Pagina 8
crista-s spune:
Alinush ce pacat .. dar cum ai intrat in casa pe urma .. ca la mine daca trag usa nu se mai deschide decit cu cheia .. asa ca eu stau mereu cu grija sa nu ramin pe scari
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
piccaflor spune:
Enn La multi ani!...sa ai parte de tot ceea ce-ti doresti!
Crini dap,am 28 de ani...si mi-am dorit intotdeauna sa fiu o mamica tinara...as fi vrut sa am deja 2 copii...insa dupa cum se misca gigeii sotului si personalul de la adoptii sper sa nu m-apuce batrinetea visand la copii...
La noi e o zi insorita..dimineata era un pic racoare,dar la caldurile care au fost in vara asta...
Eu sint tare trista...nu stiu daca ati citit povestea lui Barbye la "Generale"...pur si simplu m-am cutremurat...totul in viata asta atirna de un fir de par :(...
crini spune:
Am citit si eu azi dimineata, de fapt am si raspuns la subiectul de la generale, mi-au dat lacrimile.
Si apoi am citit si de divortul ei la 'In unul sau in doi...'
Saraca fata, ce de incercari. Sper sa se faca bine, sa isi recapete sanatatea, ca e cea mai importanta. Restul le facem noi, dar daca nu e asta... Dar n-am inteles cum s-a intamplat, a fost un accident de masina?
piccaflor spune:
Da Crini,a fost accident de masina...pe drumul inspre mare...stiu doar ca nu era ea la volan...alte amanunte nu stiu despre accident,stiu doar ca medicii i-au zis ca nu sint sanse sa mai poata merge...printre multe altele,are coloana vertebrala fracturata si nu simte nimic de la briu in josa:((..
Cristina si mie imi place mult Invasion....ca sa nu mai spun de cit imi place Lost...nu stiu daca l-ai urmarit...eu una,abia astept sa reinceapa ...
Petro am reusit sa vad pozele ...sint frumoase iar tu esti o zimbareata ...hihihi...sa ma fi vazut pe mine la mare...ditamai capra de 1,72 cu colacul de salvare calare pe valuri ...
Dana spor la cumparaturi in continuare ...eventual reprofileaza-te pe pantaloni...ca de camasi vad ca nu duci lipsa
crista-s spune:
Buna dimineata ....
starea vremii mai incolo ca acum e inca bezna
Cristinel eu n.am vazut Lost, ia sa gugalesc io un pic sa vaz despre ce e vorba. Gata l-am gasit e pe FOX ... adica eu n.am asa ceva .
Invasion nu stiu cum m-a prins ... si dupa ce ca tine pin' la miezul noptii mai stau minim 30 minute cu ochii larg deschisi de frica pina adorm ..Mai ma uitam simbata la Law & Order ( ala despre crimele sexuale ) si tot asa greu adormeam . Il astept insa cu interes ...ca sunt masochista bag de seama . Imi amintesc de vremea tineretii cind ma uitam la Twin Peack's si pe urma nu m-as fii dus nici pina la baie singura
Cristina
enn spune:
Dragelor, multumesc mult pt. urari
Eu din pacate mi-am petrecut ziua de ieri īncercīnd sa ma programez la doctor si n-am reusit. Azi si-a luat sora-mea liber sa stea cu Piersicuta si ma duc si ma postez īn sala de asteptare. Cam asa cu aniversarile la noi īn familie...
Va doresc o zi frumoasa!
Eni
crini spune:
Si pe mine ma prinsese Twin Peeks, nu scapam nici un episod. Si ce frustrata m-am simtit la final ca n-a avut o explicatie clara, a lasat atatea chestii in suspans!
Asta de-l tot zici tu nu-l urmaresc, ca n-am timp. Poate nu ma credeti, dar in ultimul timp nu mai vadem nici un film la tv.
Mai exact de cand nu mai suge Andrei si prin urmare nu mai adoarme sugand. Astfel trebuie sa adormim fiecare cate un copil, cu stat in pat, poveste, cocole... si uite ca e 11 noaptea si ne ia somnul si pe noi
crista-s spune:
Enn pai asa te lauzi tu ?? cu programari la doctor ..
Nico eu sunt pe post de copilas... si cum n.are cine sa imi spuna povesti ma uit la tv , dar nu in fiecare zi. Pe asta l-am urmarit pt ca mi-a placut publicitatea, in rest mai rarutz si mai ales in week end insa e cam slabutza oferta atunci. In general insa eu dupa ora 21 sunt deja la somnic.. Orium de cite ori ma uit la tv am un mare sentiment de vinovatie fata de F. care se trezeste dimineata foarte devreme sa plece la servici si deci se si culca devreme...
Cristina
iriale spune:
Si mie imi placea foarte mult Twin Peaks...nu pierdeam nici un episod, si la fel ca Nico, am cam ramas cu ochii in tavan cand s-a terminat in felul acela... Mai tineti minte coloana sonora? Si fosnetul acela nelinistitor al padurii... brrrr...
Si tot ca Nico, timp de uitat la tv...zero. Cand mai apuc, ma ma uit la vreun dvd, pe bucatele, un film normal eu il vad cam in 5 "episoade", cel putin... deh, cu Ale care vrea toata atentiile mele...
Azi ma simt cam nasol, probabil mi s-a dus in jos de tot tensiunea, imi simt picioarele moi-moi...si am baut deja cappuccino, cafea, lapte cu cafea...of.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.