In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Enn mamica de piersicuta, pai ce se intampla? Sper sa fie totul ok!

Vorbiti de filme, pai sa va zic si eu ca sunt fan de Lost si de Neveste disperate. Eu care pana acum nu maprea uitam la seriale...
Ieri am vazut Match Point si " Je vous trouve tres beau" cu Medeea Marinescu.
Va ca plange missa de foame.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, eu am cumparat pe vremea aceea caseta audio cu melodiile din film, asa de indragostita eram de muzica. Imi suna si acum in urechi:
'I want to see you, to touch you
To love you forever'
si celalalt
'Just you and I together,
Forever, in love'
si ei doi ochi in ochi, cealalta nervoasa cand intelege...
Cred ca v-ati invatat ca eu o data pe saptamana trantesc versurile unor cantece.
Alinus, e un film romanesc? De unde l-ai luat?
Medeea Marinescu nu-mi placea (e cea din Maria Mirabela, nu?), am vazut-o in Domnisoara Cristina a lui Eliade si mi s-a parut ca a jucat tare prost. Dar era tanara, poate s-a schimbat.
Enn, dar de ce trebuie sa mergi la doctor? Pentru raceala sau ai alte probleme? Iti doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, si eu am tensiunea mica, imi spunea o farmacista care mi-a masurat-o ca la cat am nu intelege cum stau in picioare. Vezi ca si apa o ridica, lichidele in general, in timp ce cafeaua are doar efect momentan, de scurta durata. Cura cu integratori cum merge? Mi se pare ca nu da mari rezultate, daca ai picioarele moi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Ciao a tutti!

Crisule eu am vazut Lost pe Rai 1 parca...e pe primul loc in lista mea de preferinte ...dupa care urmeaza NCIS si CSI(desi la anumite faze mi se intoarce stomacul pe dos)....si bineinteles Invasion...
Aaaa...ca tot se vorbea de Twin Peaks....daca ratam un episod era jale...il mai tineti minte pe piticul ala nasol rau care la un moment dat dansa?...ei bine,si acum ma terorizeaza....brrrrr...

Ahhh!...abia astept sa vina ora cinei...am facut o super ciorba de rosii si dovlecei galbeni ...si unde mai pui ca i-am pus si leustean proaspat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Ai leustean in ghiveci ?? BRAVO!! Pofta buna la ciorbica. Eu am marar in ghiveci ( din seminte) si a inceput sa rasara, ca in vacanta l-am pierdut ( prima recolta ).. asa ca de asta o sa am mai multa grija.
Si mai am rosmarin o tufa mica ... si un patrunjel care s-a salvat arsitei verii si il tin sa faca radacina ...

Si daca zici ca era pe Rai at inseamna ca nu am gugalit eu bine. Se mai intimpla .

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

Va salut si eu.

Eu am o spatamana ca am genunchiul blocat.90% e meniscul. S-ar parea ca tre' sa fac o artroscopie si sunt tare bosumflata din aceasta cauza din "n" motive: de la faptul ca eu inca nu am medicul de familie. De cand am venit aici la Milano nu l-am facut. Azi m-am dus sa-l fac si marea mi-a fost surpriza cand aia in afara permisului soggiorno , a cartii de identitate, al codicelui fiscal..........mi-a cerut ULTIMELE BUSTE PAGA si o declaratie de la datorele de lavoro. La care am ramas ca la dentist. I-am zis ca am nevoie de un medic de familie nu de un mutuo. Ca d-na de unde veniti? Si-i zic din Emilia Romagna. Ei....aici in Lombardia e asa. Am ramas gura casca. Si cand a mai aflat ca sunt si libera profesionista mi-a spus ca tre' platesc o taxa de 384!!!!!!! de euro!!! am ramas si mai socata. Am fost de noapte si de nervi nu am reusit sa dorm decat 3 ore. Sunt obosita, nu reusesc sa mananc!!Deci.....sa reiau...ca sa stiu exact daca mi s-a dus meniscul....tre' sa fac i rezonanta magnatica. Si fara medic nu pot s-o fac. Sau tre' sa platesc o gramada de bani si sa astept o gramada de timp!! Si eu din pacate nu mai reusesc sa suport durerea asta. Mi se blocheaza......mi se deblocheaza!!! Cad din picioare.Asa ca voi face ceva ce nu e prea legal....adica maine ma voi duce la Modena si ma voi duce sa-mi prelungesc tessera sanitaria la doctorita mea de la Modena.....precum ca inca sunt rezidenta in Modena. Ca pe cartea de identitate si pe permisul soggiorno am inca adresa din Modena. Acum intrebarea mea este.......oare ma controleaza daca intr-adevar sunt rezidenta la adresa scrisa in cartea de identitate? Din cate imi amintesc eu.........nu. Dar cine stie.....si asa daca reusesc sa-mi fac tessera........ma duc la doctorita mea sa-mi dea trimitere sa fac rezonanta. Vreau sa va spun ca urasc zona asta Lombardia. Fata de Emilia Romagna sunt doua lumi diverse. Aici nu poti face nimic!!!Sper sa rezolv ceva maine ca daca nu.....nu stiu ce sa ma mai fac. Ca nu mai reusesc sa merg la lucru cu aceste dureri......

IZA felicitari, casa de piatra, mult noroc in viata, multi copii sanatosi, si sa fii iubita!!! Ai fost foarte frumoasa si extrem de fotogenica. Salutari mamei tale si daca ai vazut pozele mele eram proprio o printesa. Au ramas toti masca de rochie si nimeni nu ma credea ca rochia era facuta la Roman. Pupici!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PICCAFLOR hmmm leustean.....eu am avut un plic din Ro, l-am sadit dar nu a iesit.....cine stie de ce......

IRI bine te-ai intors. Cam tarziu cu urarile...........dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

CRI la fel ca mai sus.........iti raspund tarziu.....pastaia a iesit foarte buna. Eu nu prea fac mancare romanesca in ultimul timp.........si cand mai fac parca mananc nu stiu ce. Si ieri am facut o mazare si mama mama ce buna a iesit. Cu marar......hmmmm....

Si eu am chef sa vad un film bun.....azi i-am cumparat nepoatei mele HULK si ala HARRY POTER.Sper sa-i placa. Ea a inceput sa se acomodeze aici. Acusica incepe scoala.....sper sa fie totul bine.Ciao

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Uf fetelor, ce se intampla, vine toamna cu belele cu tot.

Iri, sperca ti-ai revenit cu tensiunea!

Dana, ce nasol cu genunchiul! Sper sa te sfatuiasca fetele cum sa faci cu asigurarea medicala. Dar o consultatie nu ar trebui sa mai amani ca sa nu se agraveze.

Fetelor, de vineri o sa am un TV bengos , d'ala mare, am de cateva zile satelit si prind o gramada de canale romanesti si frantuzesti, deci poa' sa vina iarna cand o vrea ca de pe canapea nu ma mai misc.

Crini, filmul cu Medeea Marinescu e frantuzesc, a aparut pe ecrane anul trecut si a avut o critica foarte elogioasa din partea francezilor. Mai ales Medeea a fost foarte apreciata, actorul principal - un foarte cunoscut aici- zicea ca parca ilumina tot ecranul cand aparea ea. Nu am vazut alte filme cu ea, insa mie sincer aici mi-a placut foarte mult. Este vorba despre un fermier francez care isi cauta nevasta care sa il ajute la dat la porci si la vaci, si apeleaza la o agentie matrimoniala romaneasca. Per ansamblu nu e chiar negativ la adresa tarii noastre, o comedie tare reusita.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Danangie uffa...imi pare rau sa aud asta...eu cred ca e ok daca reusesti sa iei trimitere de la fostul tau medic de familie...
Eu am facut RMN cu plata,la un spital de aici...am platit 233 € si m-au programat dupa 10 zile...daca mi-as fi permis sa astept citeva luni bune(aproape 1 an) si as fi mers prin ULSS,m-ar fi costat 37 €...de ce sint diferentele astea,nu stiu ...aaa! si am incercat si la o alta clinica unde mi-au cerut 524 €!...nebunie curata...
Asa ca sa te interesezi in mai multe locuri pt ca sint diferente mari de pret..Sanatate multa!

Cri am leustean in gradina la socra-miu...am adus seminte din tara si i le-am dat sa mi le planteze...in schimb,am pus marar in ghiveci,a crescut vreo 2 cm dupa care a stagnat...si s-a mai si ingalbenit...si mor de ciuda,ca mie-mi place la nebunie mararul...

Alinus vreau si eu satelit!...da' nu vrea sotul...zice ca n-am timp sa ma uit ca-s dependenta de DC ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

salutare...
Uitati ce am descoperit eu aseara pe net

http://www.pplive.as.ro

televiziune live

Mergi la inceput