In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

La multi ani, Enn!
Numai bine iti dorim!
Tiza, casa de piatra! Sa va iubiti mereu ca acum!
Piccaflor, intr-un fel sau altul sper sa reusesti sa devi mamica in scurt timp. Oricum vad ca esti foarte tanara, la profil scrie ca ai 28 de ani.
Cri, cum se anunta timpul in zona noastra? La mine e rece, azi am iesit in tricou si mi s-a facut pielea de gaina pana la gara.
Iri, cum procede rientro? Ai inceput deja serviciul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Nico .. vremea asta racoroasa si ploioasa cica se schimba de cum soseste septembrie... cica vine iar caldura ( nu sa ne doboare .. sper). Uite aici pt Lombardia in urmatoarele 4 zile si la mine cam la fel se arata ...

Eu sunt in rochita fara mineci in casa si am iesit si pe balcon tot asa dar nu mi.a fost frig ... Insa eu iubesc temperaturile astea...
Nici la Iri nu e mai cald in timpul zilei insa diferentele intre nopate si zi sunt enorme la noi ( in sud nu ..) si din cauza asta e rau pt cine pleaca dimi' la servici ca nu stie ce sa mai imbrace..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Mai Cri, dar tu esti calduroasa rau.
Eu sunt friguroasa si am nevoie de soare si cald in jur ca sa ma simt bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Cred ca am cam gresit tzara ... Cred ca era Bolivia sau Peru ( mai pe la nord) tara potrivita pentru mine.. cica e primavara vesnica acolo

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Nico, da, am inceput serviciul de ieri, cam dorm in picioare... dimineata aerul este putin rece, parca iti vine chef sa iti pui un puloveras, dar in timpul zilei se incalzeste si seamana inca a vara.
Deci fustite, rochite, infradito...

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Cred ca Vasto este singurul oras in care este cald, lumea e la plaja.
eu m-am plictisit de atata caldura.
Ieri am fost la Pescara si mai aveam putin si cumparam toate produsele aflate la vanzare.Sunt dependenta de cumparaturi, cumpar orice chiar daca nu am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Bravo Dana, asa se face! Zic de cumparaturi...

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Aaaa... ieri a fost o faza super... am cumparat o camasa si cand am ajuns acasa am vaut ca mai am una identica nefolosita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna fetili,
Bagam si noi nasucul sa va salutam .
Voi vorbiti de racorica, eh io ce sa mai spun.
Stati sa imi vars oful: azi era zi mare pt mine, incepeam cursurile de olandeza, deci de dimi ma pregatesc minutios, o pregatesc si pe terorista, suntem gata din timp si cand cobor sa iau cheile ...ia-le de unde nu-s!
Al meu sotior taman azi le-a luat din greseala...imi venea sa mor! Aveam unele de rezerva dar caruciorul missei era in masina, masina in fata casei insa cheile de la masina erau in buchetul de chei de la casa... Si uite asa plec in mare intarziere, cu missa in brate, ajung la curs leoarca si cu dureri de sale de nu mai aveam chef de nimic.
Si in plus, azi e prima zi dupa multe saptamani in care nu ploua, ba e un cer senin cu soare ! Iar
Asa ca plina de nervi zac in casa si ma uit pe geam la soare...

Ia uite ce vad, e ziua lui Enn! La multi ani cu soare, sa fii iubita si fericita! Fecioara ca si mine deci!

Va

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Dana, ai citit 'I love shoping'?

Mergi la inceput