In Italia (17)
Raspunsuri - Pagina 6
crista-s spune:
Iza miresico Casa de piatra !! si sa va iubiti mereu!
In sfirsit te-ai intors precum dehhh fiica in cazul tau .. ratacitoare.
Foarte frumoase pozele ... si rochita dar mai ales voalul .... iar tu parca esti un pui mic si galbior
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
ioana_tzuchi spune:
Fetelor, va multumesc mult pt. raspunsuri! Acum intru pe adresele de net de la voi.
Va doresc numai bine!
Ajutati-l pe Alex: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100
piccaflor spune:
Salutare fete dragi!
Petro felicitari!si o casnicie plina de iubire in continuare!
Crini merci iubita!...cifrele de care vb se refera strict la adoptia internationala...parerea mea,si nu doar a mea,e ca sint exagerat de mari...dar fiind obligat sa apelezi la un ente autorizat(altfel nu e legala adoptia),dai cit ti se cere...au o taxa fixa in functie de continentul si de tara de unde vrei sa infiezi,la care se adauga citeva mii de € pt acte (traduceri,apostile si eu mai stiu ce..)+ diverse taxe care se platesc in tara respectiva + banii pt transport (de obicei se fac minim 2 drumuri)+ banii pt cazare si mincare pt o perioada variabila de timp,pe care trebuie s-o petreci cu copilul acolo(intre 2 saptamini si 1 luna jumatate...depinde de tara)...
Dap...e un drum luuuuung si anevoios...si din cite am auzit,presarat uneori cu surprize neplacute...
Pt adoptia nationala nu se plateste nimic...insa sansele de reusita sint infime...totul tine de Cel de Sus!
Aici problema e ca majoritatea adoptiilor sint cu risc juridic...adica iti pot da un copilas dintr-o familie cu probleme,si te trezesti ca peste citeva luni sau chiar mai mult,ti-l iau pt a-l da inapoi parintilor biologici,care intre timp au facut nu-sh ce terapie de cuplu si si-au rezolvat problemele...si nu poti face nimic intrucit asta e legea...
Cred c-as muri sa am un copil si dupa o perioada sa mi se spuna "Stiti...de maine nu-l mai aveti"...Fereasca Sfintul!
Izabela casa de piatra si multa fericire!...foarte frumoase pozele!...iar voi sinteti un cuplu reusit!
Petro am incercat sa vad si pozele tale insa nu stiu de ce nu vrea sa se incarce pagina:(...o sa incerc mai tirziu
Elle subscriu la ce au spus fetele!
Cri-cri ar trebui sa-ti deschizi o agentie de turism
....gata ,lasam cursurile de estetista si coafeza si ne reprofilam pe agentii de turism ...
crista-s spune:
Cris eu la capitolul estetista nu fac fatza .. abia imi smulg mustata mea dar sa o mai smulg si de la altii .. offfff
Asa ca as muri de foame cu o asemenea meserie
Pozele lui Petro se deschid greu, eu insa le-am vazut ... Petro imi place ce vesela esti in toate pozele ...
Cristina
piccaflor spune:
Cri-cri ...ai fost de coma cu smulsul mustatii...
Am asa o stare aiureaaaa...ma sicaie draga mea hernie de disc,ca sa nu mai vb de cervicali...uffa,din pricina asta sint terorizata de vremea asta mohorita...
Noroc ca dulcea mea jumatate remediaza(atit cit se poate)...in medie o ora de masaj aproape zilnic
pet.cost2005 spune:
Fetelor, incercati de-aici sa vedeti pozele. Poate asa merge mai bine.
Si cri, ce motiv as avea sa nu fiu vesela ... mai ales in vacanta ? Sunt o norocoasa ... sunt sanatoasa si inconjurata de persoane dragi, care ma iubesc (si le iubesc), deci ...?
Pupici, pe maine!
Petro
Azi e ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
crista-s spune:
Buna dimineata ....
Eu casc si scriu... am stat pina la miezul noptii sa vad Invasion.. cred ca am mai zis ca sunt fan ...
Cristina
iriale spune:
La Multi Ani!!!! pentru mamica Enn...
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
Enn La multi ani!!
Cristina