In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Elle vacanta placuta ... uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43477&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in italia 1 si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56382&SearchTerms=italia" target="_blank">vacanta in italia 2 niste discutii mai de anul trecut parca .. unde fetele care au fost in zona povestesc chiar despre Bibione. Asta ca sa iti faci o idee despre ce gasesti in zona : magazine, restaurante, parcuri de divertisment.

Venezia uite aici vreo 2 vorbe ...
tot despre venezia ... o sa mergeti cu masina si atunci sa parcati www.veniceparking.it/en/index1.htm" target="_blank">aici. In san Marco sa urcati si sus in museu ( cum intri in basilica in dreapta sunt niste scari intr-un tunel ingust cu scari abrupte.. sus se plateste.. de acolo se iese in balconul cu cai .. vezi statuile (caii) originali inauntru...

In rest in apropiere de Venezia: www.virtourist.com/europe/padua/index.html" target="_blank">Padova .. cu biserica sfintului Anton ..

Mai aproape de Bibione: www.world66.com/europe/italy/friuliveneziagiulia/grado" target="_blank">Grado , chiar si www.world66.com/europe/italy/friuliveneziagiulia/trieste" target="_blank">Trieste

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Fetelor, venim si noi la Roma pentru o saptamana, in concediu, dar am o nelamurire, poate stiti voi ceva.
La anumite obiective turistice nu se poate intra decat cu rezervare. Problema e ca n-am reusit sa aflu care sunt acestea, am intrat si pe www.romaturismo.it si nimic. Stiti voi cumva care sunt acestea si daca da, cam cu cat timp inainte trebuie facute rezervarile?

Multumesc mult,
Ajutati-l pe Alex: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Ce imi aduc eu aminte: Gradinile Vaticanului si Vila Borghese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Petro, felicitari ...imi place ideea picnicului in mijlocul sufrageriei...si imi plac si pozele tale din vacanta.

Ella, Venezia este splendida, iar informatiile date de fete, perfecte. Iar apoi, este atat de micuta, a passo d'uomo cum se spune aici, incat singura vei vedea ce poti vizita, practic tot este minunat, orice pod, orice straduta, orice magazin, orice cladire, barca, vaporas, vanzator ambulant... tot. Eu am ramas incantata peste masura.

Enn, Morcoveata este minunat. Ale, mai nou, vrea sa ii leg pe frunte cordonul de la halatul de baie si zice ca-i un ninja.... Ieri a iesit si afara asa, nu a fost chip sa il fac sa se razgandeasca. Noroc ca doar pana in curtea blocului... Asta cand nu este politist...

Nico, ce mai fac dragalasii?

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput

Ioana depinde ce vrei tu sa vizitezi .. dupa parerea mea se fac rezervari numai pt grupuri. Eu n-am auzit pe nimeni sa faca rezervare inainte ( decit la Milano pt cina cea de taina .. si asta mai demult ).
La Roma insa la musei vaticani tb sa stai la coada si intri in cietva ore depinde cita lume e ..
Apoi la forurile romane se intra fara coada, le vezi si de pe strada daca nu ai timp sa intri chiar sa te plimbi printre ele..
La Coloseum e coada ... dar nu prea lunga .. deci pt ca ai mai multe zile imparte cu harta in fata Roma in zone si vezi ce ai putea vizita.
Uite aici zice ac daca ia ROMA PASS http://www.romapass.it/ COSTA 18 EURO si poti intra fara cozi la principalele muzee si gratis la primele 2 muzee in care alegi sa intri .. alege si tu cele mai scumpe hahah si redus la urmatoarele .. pe pagina asta ai toate muzeele cu adrese cu tot .. Dupa mine asta e cea mai buna investitie .. ai si transport gratis astea 3 zile.
Sa vizitati si termele lui caracalla eu n-am fost dar am o prietena indragostita de ele ... dupa Musei vaticani astea le-a laudat cel mai mult..

tu stii italiana ?? caci paginuta data de tine e minunata ... daca nu .. iti mai traduc eu la principalele muzee.. si zone arheologice dar miine ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, exista locuri, cele pe care le-am scris mai sus, unde intr-adevar nu se poate intra fara rezervare prealabila. Am avut si eu un soc sa descopar asta. Pe de alta parte ma gandesc ca e posibil sa depinda de afluenta turistica din perioada respectiva, ca noi la 'Cina' am fost de vreo doua ori, acum 8 ani respectiv 5, si niciodata cu prenotare, ne-am asezat frumos la coada si am intrat. Nici macar coada interminabila, ca la Uffizi, ci de 1-2 ore.

Mergi la inceput

Am gasit :

Vila Borghese http://www.galleriaborghese.it/borghese/it/info.htm aici scrie ca se intra numai cu rezervare de bilet.. cu min o zi inainte..
pt Vatican pagina e asta : http://www.vatican.va/ dar aici se intra si stind la coada .. scrie ca nu tb rezervare...
Gradinile insa numai cu rezervare: http://www.romaspqr.it/Villegiardini/Giardini_vaticani.htm
am gasit o pagina mai buna http://www.romaspqr.it/ROMA/Indice.htm ... aici clic pe fiecare obiectiv, parc , nuzeu, gradina ... alea alea si iti zice ce si cum daca tb sau nu rezervare , cit costa biletul... eu zic ca rezervare poate sa iti faca si receptionerul de la hotel ca doar nu vei rezerva de acum pt atunci ... asa ca in functie cum iti faci programul , ce vreme e .. cit de departe sau apropae sunt rezervi .

am salvat pagina asta pt "viitor" .. si o trec acolo pe pagina 1.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_23 spune:

Fetelor sunteti minunate!!! Am sa savurez toate informatiile si va multumesc inca o data.

Stiti cumva si cum e vreme prin acea zona la inceput de septembrie?

Mergi la inceput

Astazi e cam urit prin tot nordul si o parte din centru... dar nu peste tot. De exemplu la mine e soare afara ...La tv au spus ca in primele 10 zile sau prima jumatate din septembrie va fii vreme de plaja ( banuiesc ca nu se refereau numai la litoralul roman , Napoli sau Sicilia .. ci in general).
Uite o paginuta cu meteo la Bibione... acum mai dai si tu refresh cu citeva zile inainte sa pleci de acasa.. http://meteo.viaggi.alice.it/home/index.html?ccat=3200365&lev=6&typ=
insa e in functie de cum bate vintul.

edit : era soare .. m-am laudat si mi l-au luat ...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor am revenit dupa o luna si jumatate traite intens,ba chiar as putea zice cu adrenalina la maxim!!!
Am plecat spre Romania pe 12 iulie deci cu exact o luna inainte de nunta acele 4 saptamani pana la ziua X au fost superbe cu forte mult stres,griji si emoti,dar totul a meritat pentru ca am fost rege si regina pentru o zi eu si iubirea mea!!!!Luna de miere care a fost doar de doua saptamani si ea la fel de frumoasa mai ales dupa prima saptamana facuta ca adevarati turisti la Barcelona cand am ajuns pe Coasta de Azur la Canes am lenevit si ne-am incarcat bateriile pentru un nou an...dar de data asta fara o nunta de organizat

Daca vreti puteti sa vedeti pozele mele in albumul din semnatura la "Nunta mea de vis"

fotoIZA

Mergi la inceput