In Italia (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumid spune:

Neata tuturor!!!LA MULTI ANI ALINUS!
Din pacate se pare ca a venit toamna si la Bucuresti.Cu toate ca ieri au fost aprox 30 grade, de dimineata erau doar 18 grade. BRRR!!
Mai am un pic si intru in concediu.ADika vineri !!Nu o sa fiu pe aici vreo 2 sapt. mai exact pana pe 19 sept!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Iri, bine te-ai intors! Cred ca esti tare bronzata si relaxata.
Enn, Morcoveata vorbeste deja? Cand a inceput? Andrei e mai mic cu doar 8 luni si deocamdata nu rupe decat silabe.
Si vorbeste germana, care nu e limba usoara, nu e un cantec, ca italiana. La voi in casa se vorbeste germana, sa-nteleg.
Cri, si la mine e frig, azi am iesit cu maneca lunga si ma simt numai bine. Noi astia din nord suntem mai putini norocosi decat Iri, unde e mereu soare si timp frumos.
Piccaflor, succes cu adoptia! Nu-mi imaginam ca dureaza atat de mult. Suma de care ai vorbit e valabila doar pentru adoptiile internationale? Pentru cele nationale nu se plateste nimic? Care o fi scopul? Sa descurajeze aceasta optiune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Eu tb sa recunosc cu rusine ca abia astept sa vina toamna italiana .. aia cu puloveras dimineata si mineca scurta la prinz... abia atunci o sa mai ies din casa ( evident fara motive mai importnate.. ) atunci o sa incep sa ma duc iar la biblioteca ... ca acum la prinz te cam turteste umezeala din aer..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Crini, Morcoveata vorbeste, deja cam de un an. Dar cīt a stat acasa n-a vorbit nici el, de-abia dupa ce a īnceput sa mearga la cresa. Noi acasa nu vorbim cu el germana, dar el cīnd se joaca singur, vorbeste "asa cum vorbesc copiii". Mare lucru nu stie sa spuna, are doar vocabularul de baza al unui baietel: pompier, politist, batoza, excavator etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Buna dimineata!

Iata-ma-s si eu la datorie!
Urata zi astazi, cam intunecat si frigut.

Eiiiii ... si astazi e ziua cea mare ... adica implinim un anisor (de casatorie). Anul trecut pe vremea asta eram in fibrilatii intense, pregatiri ... etc.; danangie stii tu ceva, nu, ca esti mai proaspata intr-ale nuntii. De sarbatorit insa ... in familie nu se anunta nimic special. Doar daca, sotiorul meu drag nu se gandeste sa imi faca vreo surpriza.

irinuca - bine ai revenit din concediu. Chiar daca nu a fost asa spectaculos cum zici, bine macar ca te-ai relaxat, nu?

cri-cri - esti THE BEST !!!!!!! Ma refer la informatiile super-detaliate despre concediul in Toscana. Hotarat lucru esti tare intr-ale bucatariei si turismului. Hahahaaa ... (acum am vazut) ai facut si modificarile de rigoare in listuta. Bacioni!

Eu, astazi, intr-o zi asa de importanta ce credeti ca trebuie sa fac? Trebuie sa calc ...ufffaaaaaa !!!!!!!!

Sunt pe-aici, prin preajma, deci ne mai auzim! Pupici!

Petro

"Nu judeca un om decat dupa ce ai mers doua luni incheiate cu mocasinii sai."
(proverb indian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Petro felicitari ... si la citi mai multe aniversari din astea... tot asa fericiti si indragostiti !!
Pai calca repede ca sa te poti pregati de sarbatorit ... cine stie ce surpriza te asteapta ... daca nu .. eu am citit mai demult idee de cum sa sarbatoresti aniversari in casa cind afara nu e chiar placut.. picnik in mijlocul sufrageriei ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Petro, felicitari!
Eu zic sa sarbatoriti neaparat, daca el nu a organizat nimic, rezerva tu o masa la un restaurant dragut, sau pregateste o cina cu lumanarele, sampanie, penumbra si muzica de fond. Ma rog, stii tu, chesti care destind si te fac sa te simti bine.
Sau ia bilete la un film, spectacol romantic.
Uite ca n-am prea multe idei de sarbatoare, poate mai sugereaza alte fete.
Ca daca n-o faceti acum cand sunteti singurei, mai tarziu vin copiii si e mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_23 spune:

Fetelor, venim si noi in Italia ptr 1 saptamana la Bibione,la 90 km de venetia.
Aveti ceva idei ce putem vizita in aceasta zona ? O zi o rezervam la venetia -daca sunteti dragute va rog sa imi dati ceva sfaturi ....(ce sa un trebuie sa ratam,mai ales la venetia?!)

Va multumesc mult

Mergi la inceput

Elle 23, la Venetia sa vizitati neaparat Palatul Dogilor, Biserica San Marco (cu piata si eventual turnul), Puntea suspinelor. De asemenea iti recomand o plimbare cu vaporasul (gondola - daca sunteti dispusi sa cheltuiti mai mult) pe canale, asa vezi Ca d'Oro si celelalte palate.
Si plimbati- va pe strazi, sunt caracteristice, asa intri in spiritul locului.
Noi am fost si pe insula Murano, dar sincera sa fiu nu mi s-a parut nimic deosebit acolo, in afara de vizita la un artizan care prelucra celebra lor sticla. Nu iti recomand insulele, mai ales daca ai doar o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

nico, cri - multam' de urari. Ma organizez eu cumva sa sarbatorim aceasta zi ...!

Intre timp, uitati aici poze din vacanta, de la mare, de la munte ...

Pupici!

Petro

"Nu judeca un om decat dupa ce ai mers doua luni incheiate cu mocasinii sai."
(proverb indian)

Mergi la inceput