In Italia (17)
Raspunsuri - Pagina 3
iriale spune:
O salutare MARE MARE MARE tuturor si un BUN VENIT celor noi!
Revin cat de curand.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
piccaflor spune:
Seara buna fete scumpe!
Enn merci mult pt urare!...sper sa am si eu norocul prietenilor tai si sa devin mama cit mai curind...acum stau cu inima in git pina vom primi instiintarea ca dosarul nostru a primit un nr si a fost trimis mai departe...
Pupici pt Piersicuta ta si sa-ti traiasca!...iar tie multa sanatate (sper ca te simti mai bine si ca n-a fost nimic grav)..
Imi pare rau pt tatal tau Danasi pt mama ta Cri...nici nu pot sa-mi imaginez cum e sa-ti pierzi parintii...dar am pierdut citeva persoane foarte dragi si e foarte dureros:(( ...dar trebuie sa ne gindim ca intr-o zi,ne vom reintilni,si ca pina atunci ei vor continua sa traiasca in inima noastra...
Dana eu am cunoscut o rusoaica,care facea traduceri pt diferite firme gasite pe internet...si era foarte multumita pt ca o plateau bine...sincera sa fiu am trimis si eu citeva CV-uri insa nu am primit nici-un raspuns...stiu ceva spaniola si engleza,insa se pare ca cei mai cautati traducatori sint cei de rusa si araba...
Poti incerca daca vrei...poate esti mai norocoasa decit mine!...si subscriu la ce au zis fetele...poti avea mari sanse la Tribunal vorbind fluent 4 limbi...multa bafta!
Cri-Cri s-au miscat repede nu gluma cu cetatenia...mie mi-au zis ca dureaza circa 2 ani si jumatate...ma gindeam sa ma duc sapt viitoare pina la prefectura sa vad in ce stadiu sint...mai ales ca ne vom muta pe la sfirsitul anului si ar trebui sa merg la questura sa-mi modifice rezidenta pe carta di soggiorno(sau sa-mi faca alta,habar n-am care-i procedura)...asa ca ar fi super sa-mi dea cetatenia,ca sincer n-am nici-un chef sa pierd iar juma' de zi la questura...
Cit despre aventurile de la consulat nici nu vreau sa-mi amintesc...iar al meu sot nici atit(saracu' a ramas cu sechele dupa ce a fost inghesuit bine de citeva "doamne rrom" )...
Iriale salutari si tie si multumim pt primire!
Petro tu insista...cu perseverenta ai sa devii o super balerina ...te si vad la "Amici" di Maria de Filippi ...
Va pupic pe toate si va urez o seara placuta si o duminica splendida!
crista-s spune:
Fetelor la mine )( banuiesc ca si la voi ) a venit toamna de tot . Azi noapte a plouat marunt, ploaie rece de toamna nu ca pina acum rapaiala calda si care dupa juma de ora nici nu o mai simteai. E racorica afara si destul de intuneric la ora asta a diminetii cind pina mai ieri era deja soarele pe cer.. Deci cum zice o veche vorba romaneasca : a trecut sfinta Marie te-ai c**at la palarie ... ...
Dana eu mi-am cumparat de la bonprix, si comanda facuta pe internet si comanda facuta direct din catalogul lor din care daca apuci sa cumperi odata ti-l trimit lunar la posta .. Nu e rau ca ai in ce infasura gunoiul sau omorii muste ... Hai ca nu e chiar asa rau.. atentie insa sa www.bonprixservice.de/it/groessen.html" target="_blank">alegi masurile bine... Apoi unele materiale nu sunt chiar asa calitative, deci daca tu ai masuri normale care se gasesc usor la magazine sau la tarabe nu te incurca cu bonprix-ul, eu nu imi gasesc masura mea asa usor si din cauza asta m-am riscat. Deci cum ziceam mi-am luat 2 costume de baie ( unul 2 piese si unul intreg ) dupa ce am colindat mult si bine magazinele si nu gaseam nimic , apoi dupa ce am comandat la ei am gasit si la Oviesse si am luat si de acolo acum daca nu schimb masura intre timp am costume de baie pt toata viata .Doar ca am platit costumul luat de la magazin cit 2 luate de la astia .. deci a meritat. La costume de baie iti zic sigur ca sunt materiale bune si sunt lucrate bine ... Aveam un costum Triumf cumparat din Ro si care a costat la vremea lui cit toate astea la un loc, dar calitatea celor de la bonprix e la fel cu cea a triumfului...Si blugii sunt ok . Pentru bluze e mai ciudata calitatea ..Am numai una si de cite ori o spal ma gindesc ca s.ar putea sa iasa ca o cirpa de vase din masina insa nu s-a intimplat pina acum.. Nu m-am riscat la incaltaminte caci fara sa probezi e cam greu sa stii daca o pereche de pantofi iti vine bine sau nu.. din pacate ... caci unele cizmulite sau sandalute arata bine .. in poza !!
Irinusha bine te-ai intors.. te asteptam de miine la taclale si pe tine ..
Cristina eu zic ca tb sa soseasca plicul si la tine ... Vezi ca si pe ei la prefectura ( unde ai depus cererea pt cetatenie) tb sa ii instiintezi cind schimbi adresa .. ca altfel nu vor stii unde sa trimita plicul. Deci cred ca tb sa iti scoti un certificat de rezidenta din comune si sa-l duci acolo. Si sa nu uiti la posta de care apartii acum sa le dai si lor adresa cea noua ca sa poate trimite acolo corespondenta in primele saptamini de la mutare ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
piccaflor spune:
Cri asa am sa fac,merci!...dar cum eu ma voi muta pe la sfirsitul anului,sper ca pina atunci sa fie gata cetatenia si sa nu mai fie nevoie sa-i anunt nimic...
Cit despre posta mi-e groaza...nu stiu cum or fi la voi angajatii postei,dar aici sint pur si simplu batuti in cap...la propriu!...acum 3 ani am schimbat rezidenta (sintem ca tiganii cu cortu') ,bineinteles ca am anuntat la posta,am facut si cerere sa-mi fie trimisa corespondenta la noua adresa,si totusi le-a luat mai bine de 2-3 luni ca sa priceapa ...
Sper sa fiu mai norocoasa de data asta...s-or mai fi desteptat si ei intre timp...desi am mari dubii ...
Si la noi a plouat torential vreo doua ore si e cam frig...ieri a fost o zi superba,speram sa fie si azi la fel,insa...
dana_popescu spune:
Salutare, salutare...
Decis lucru ma apuc de studiat rusa si araba daca au atata cautare .
In rest la mine pana la ora 16 era cald si bine (am fost la plaja), dar de la 16.10 a inceput sa ploua rau de tot.
Maine merg la Pescara la cumparaturi (profit de sotul meu ;) ), deci voi intra pe DC dupa amiaza.
Cris multumesc de lamuriri .
crista-s spune:
Buna dimineata ....
Eu cazuta din pat ca de obicei cu noaptea in cap. Cind va treziti si voi va astept la o ..
Cristina
iriale spune:
Iata-ma la ...
Si bineinteles felicitari pentru cetatenie, draga mea Cri Cri... (si multam de urarile pentru Ale)
Prima zi de servici, dupa un concediu destul de monoton. Imi pare rau, dar nu am nici povestiri entuziasmante, nici fotografii splendide... am mers la plaja si atat.
Ne-am inmultit, salutari din nou fetelor (si baietilor ) noi...
Eu sunt inca cu sandalute si fustita, dar in aer se simte ceva racoare, mai de sfarsit de vara...
Incerc sa ma pun la zi cu tot ce ati scris pana acum... revin.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
enn spune:
Buna dimineata si de la mine si bine-ai revenit, Iri!
Lasa c-asa trebuie sa fie un concediu reusit, sa te bucuri cīnd pleci si sa te bucuri si cīnd te īntorci!
De vremea se-aici mai bine nu zic nimic, va povestesc īn schimb cum se razbuna pe mine pacatele din tinerete:
Eu, īn tinerete, circulam mereu fara bilet. Si acum, la maturitate, ma pricopsesc cu-n copil care idolatrizeaza CONTROLORII. Ieri si alaltaieri ne-a īnnebunit de dimineata pīna seara cu "Fahrkarten, bitte!" (Biletele, va rog). Azi-noapte am ajuns sa fac cosmaruri din cauza asta, noroc cu fiica-mea, care a zbierat ca din gura de sarpe la 1:30, si m-a scapat de amenda....
Va doresc tuturor o saptamīna frumoasa!
Eni
crista-s spune:
Iri bine ai venit ..
Enn e de comedie Morcoveata ... stii ca totul se plateste in viata ...
Cristina