Clasa a VIII-a, batalia pentru liceu

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Actualizari din presa,referitoare la examentul de capacitate:

http://www.adevarulonline.ro/2006-10-17/Adevarul%20scolar%20si%20universitar/schimbari-la-admiterea-in-clasa-a-ix-a_202351.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

HELP!!!!

chiar daca nu are legatura cu subiectul, va intreb daca voi ati dat originalul certificatului de nastere al copilului sa va treaca nu stiu ce stampila pentru alocatie....ca ma tot omoara fiica-mea ca ii trebuie la scoala!!!!

????? originalul????

Mergi la inceput

gata!!! am gasit legea si asa scrie, ca trebuie dat originalul certificatului de nastere...dar mie tot mi se pare o mare prostie!!!!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kikina spune:

mama lia, azi m-a anuntat si pe mine pustiulica al meu ca trebuie sa duca certificatul de nastere in original. Asta dupa ce am dat CNP-ul intregii familii, numere si serii de buletin - pentru CEC-ul de alocatie. Tot pentru asta trebuie si certificatul? Banuiesc ca doar il aratam la scoala, nu il lasam din mana, nu-i asa? Tu ce ai inteles? Ca eu n-am reusit sa aflu nimic de la asta mic.

Mergi la inceput

ba mai mult. institutia isi pune parafa pe certificatul de nastere!!!

Mergi la inceput

Serios? De ce? Ti-au dat vreo explicatie?

Mergi la inceput

uite aici:

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_6243/Stabilirea/si/plata/alocatiei/de/stat/pentru/copii.html

la articolul doi: "(3) Institutiile prevazute la alin. (2), care primesc documentele pentru stabilirea dreptului la alocatia de stat pentru copii, au obligatia sa aplice stampila proprie pe versoul originalului certificatului de nastere."

Mergi la inceput

Aha, mersi, am citit! Inseamna ca iar trebuie sa fac un drum la scoala, cu certificatul asta, ca daca-l las copilului poate face avion din el... Culmea e ca la scoala unde invata cel mare nu s-a cerut asa ceva. Sau poate nu inca!

Mergi la inceput

Cristina mea a venit cu certificatul intact, deoarece la ei in scoala s-au revoltat mai multi profesori si parinti (nu ca mine) si au fost impotriva procedurii...dar daca e lege, timpita ce e drept....ce mai poti face????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

este destul sa dati copie dupaq buletinul copilului daca are 14 ani sau copie dupa buletinul parintilor si certificatul de nastere al copilului

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Mergi la inceput