Clasa a VIII-a, batalia pentru liceu
Raspunsuri - Pagina 18
Browneyes spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Noi avem maine simularea la matematica.
Si test la chimie, dupa aia.
Desi au rugat-o pe profesoara de chimie sa nu le dea testul maine, sa-l dea sambata, raspunsul primit a fost: si ce-mi pasa mie ca aveti simulare?
Foarte tare
Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.
Poze
He , he...de cite raspunsuri de tipul acesta va avea parte pe viitor...
www.laurastoica.uv.ro -Site in memoria Laurei! (inca mai lucrez la el)
www.celinedion.myforum.ro - Forum Celine Dion-
http://360.yahoo.com/alex_andra0507 - My yahoo blog; you can read and comment
alinaxeni spune:
Craciunita,asta e raspuns de profesor frustrat si mai degraba o intelegeti voi pe ea.Ce sa mai spunem la asa raspuns?
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
craciunitza spune:
Da, Alina, dar ma surpinde felul in care profesorii se razboiesc cu elevii, ca de la egal la egal, si daca li se raspunde in acelasi fel, fug repede cu pira la directiune.
Poze
alinaxeni spune:
Nu stiu daca ati urmarit Realitatea TV ,unde e difuzata conferinta de presa a lui Basescu de la Oradea.Cred ca ne citeste forumul pt. ca a discutat despre sist. de invatamant si a adus in discutie toate subiectele si problemele pe care le ridicam noi aici.Ce bine ar fi daca ar putea sa faca mai mult decat sa le dea suturi in fund celor care nu-si fac treaba.Oare el nu vede ca apa trece,pietrele raman?
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
craciunitza spune:
Nu cred ca citeste forumul, cred ca toata lumea are aceleasi probleme.
Poze
craciunitza spune:
Vinerea este ziua cea mai grea la noi, asa s-au gandit profesorii ca e distractiv, sa ingramadeasca vinerea orele cele mai grele. Cand scriu randurile astea, plec de la ideea ca profesorii sunt oameni cu putin mai mult discernamant decat majoritatea, ca sa nu mai vorbesc de diplomatie. Astazi am avut iar scoala, de dragul unei francofonii haotice, si abia ne-am facut lectiile aseara, franti de oboseala. Ne-am trezit dimineata buimaciti de ideea ca avem scoala, desi ne frigeau talpile s-o taiem la munte. A venit copilul de la scoala, au facut doar 2 ore, la restul n-au venit profesorii, si in cele 2 ore cand au avut profesori au stat si s-au uitat pe geam, ca profesorii completau fise. Ma gandesc cum va fi sambata viitoare, cand dupa vineri vine iar vineri (stiti vorba aia cu "ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca"?), ca asa recuperam, sambata trecuta am recuperat ziua de miercuri, azi am recuperat ziua de joi si saptamana viitoare recuperam ziua de vineri. O sa fim rupti
Edit: d-aia n-a fost profa de chimie de acord sa le dea testul azi, stia ca nu vine la ora
Poze
KUKI spune:
Cam in acelasi stil s-a recuperat si celebra greva de anul trecut. Pierdere de vreme!
I-am facut copilului analizele. Calciul total a iesit 11 mg/dl, intervalul normal este 9-12 mg/dl. Medicul mi-a atras atentia sa nu cumva sa-i mai dau calciu ca are suficient si daca ii mai dau e posibil sa se depuna pe rinichi.
Va spun asta apropo de discutia de acum cateva pagini cu calciul si vitaminele. Nici suplimentele astea date dupa ureche nu-s bune.
Dar ii dau in continuare Supradyne pentru ca face si sport si ii mai dau IntelectPluscare cica o sa-l ajute sa se concentreze si sa memoreze mai bine.
Dar voi nu va luati dupa mine, am vrut doar sa va atrag atentia in legatura cu calciul in exces.
craciunitza spune:
Noi am facut analizele anul trecut, cand Vlad a urlat si s-a trantit pe jos prin cabinet, e foarte fricos si nu vreau sa mai treaca si anul asta prin acelasi circ, desi analizele i le face soacra-mea si-i sufla si-n fund cand il inteapa, doar sa nu-l doara, da' degeaba. Asa faceam si eu cand eram mica, ma stia tot spitalul
Asa ca Vlad ia Antistres cu vitamine, fara calciu, pentru inceput. Acum suntem in 10 zile pauza dupa care o sa-i dau Memoplus. Si tot asa, cu pauza.
Poze