Clasa a VIII-a, batalia pentru liceu

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ma scoate din sarite sistemul asta.Acum am venit de la scoala unde m-am umplut de nervi.Am vrut sa stau de vorba cu profa de romana.Mi-a aratat testul(6.50).Am vrut o parere a ei despre Anca si cum putem imbunatati situatia si mi-a explicat ca nu prea are timp dar trebuie ca fata sa recapituleze tot.Bine,si.....ce? care parte scartaie mai tare? Nu are timp.
La noi nu s-a anuntat nimic despre tezele cu subiect unic,dar sunt zvonuri prin scoala.Doamne ce m-as bucura.Copiii astia parca sunt generatia de sacrificiu.

-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Teste avem si noi, dar culmea, nu la mate si romana, ci din nou la fizica (nota6), si maine la chimie, drept pentru care invatam impreuna cum e cu nenorocitul de hidrogen si cum se combina el cu metalele, ca cica copilul nu pricepe si pace.

N-o sun pe diriginta ca nu ne prea inghitim de anul trecut de cand n-am mai facut pregatire cu ea si nu ne face placere sa ne conversam. Lasa ca aflam noi, cat de curand ce si cum.

Offf, ma duc sa fac probleme la chimie, mama ei de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Si noi ne-am delectat aseara cu radicali acizi.
No, ce sa zic, eu am doi, termin cu cel mic, incep cu cel mare, sunt toba de carte

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Mergi la inceput

Am prins din zbor o stire si nu stiu daca e corecta.Ministerul va publica pe internet, in luna ianuarie, toate variantele de subiecte din care se va extrage varianta care se va da la testarea nationala,la fiecare materie.Pare ca ne usureaza putin munca.Sper ca am inteles bine si sa se tina de cuvant ministrul nostru.

Mergi la inceput

Mda, cred ca e o chestie buna, asa am auzit si eu. Diriginta ne spunea la sedinta ca vor fi in jur de 300 de variante de subiecte la fiecare materie. Cam multe...daca o fi adevarat....

Nu puteau sa fie doar 3-4 variante?

Mergi la inceput

Incerc sa raman realista si sa-mi dau seama ca abia a inceput scoala, pana in iunie voi fi satula de variante de examen. Cand ne intalnim s-o bem pe Alina?, ea a avut prima sedinta, nu?

Poze

Mergi la inceput

Alina, sper sa ai dreptate. Si mie mi s-a parut exagerat, dar diriginta noastra cam vorbeste aiurea, n-as pune baza pe ce zice ea.
Asta doar ne-a aruncat-o asa, in treacat cand am adus vorba de testele nationale, caci altceva n-a vrut sa discutam despre subiectul asta.

Pe de alta parte, daca ar fi doar 10 teste sa zicem, totul ar fi mult prea simplu, toata lumea, ar invata cele 10 teste si gata.

Mai, eu cred ca sunt mult prea agitata si ingrijorata pe tema asta.
Ieri aproape ca am cazut in depresie pentru 6 la fizica, de parca era sfarsitul lumii.
Azi am stat toata ziua incordata cu gandul la testul de la chimie.
Trebuie sa ma calmez cumva ca inebunesc si eu si-l inebunesc si pe el si pe cei din jurul meu.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by KUKI

Mda, cred ca e o chestie buna, asa am auzit si eu. Diriginta ne spunea la sedinta ca vor fi in jur de 300 de variante de subiecte la fiecare materie. Cam multe...daca o fi adevarat....

Nu puteau sa fie doar 3-4 variante?

Iulia

Aoleu,nu are cum.Eu stiam ca sunt doar cateva.Adu ti aminte ca in ziua de examen se anunta la TV plicul cu nr X din cateva plicuri.

Mergi la inceput

Nu m-ar speria daca ar fi vorba chiar de 30-40 de subiecte la fiecare materie.Macar asa am avea posibilitatea sa o acomodam cu modul de exprimare,mai ales la literatura,unde ramai masca si-ti trebuiesc cateva minute pana intelegi clar care este cerinta subiectului.Am avut un exemplu la testul predictiv,unde a pierdut timp findca nu a inteles corect enuntul,iar cand si-a dat seama era destul de tarziu.Sper sa nu patim asta la examen.

Mergi la inceput

Noi avem maine simularea la matematica.
Si test la chimie, dupa aia.
Desi au rugat-o pe profesoara de chimie sa nu le dea testul maine, sa-l dea sambata, raspunsul primit a fost: si ce-mi pasa mie ca aveti simulare?
Foarte tare

Poze

Mergi la inceput