Clasa a VIII-a, batalia pentru liceu
Raspunsuri - Pagina 16
craciunitza spune:
KUKI, aproape ca am curaj sa pun pariu pe o suma mare, ca nici ai nostri nu vor da testele. Bineinteles este doar banuiala mea, bazata pe haosul din invatamant si pe talentul romanilor de a pleca capul (fara punct si virgula) in fata mai marilor lumii.
Nu certati copiii cand viseaza!
..............................................................................................
Greva japoneza : Impotriva banarii lui Jocelyn
Poze
craciunitza spune:
M-a sunat Vlad de la scoala, le-a adus testele la romana, a luat 7!
Cea mai mare nota: 8
Editez sa va spun ca a venit copilul meu acasa, tremurand, cu testul in mana si cu febra. Chiar merita nebunia asta?
..............................................................................................
Greva japoneza : Impotriva banarii lui Jocelyn
Poze
ana_maria222 spune:
craciunitza...nu te stresa.....si eu am luat 7 la simulare....si la examen am luat 9,10! cica le corecteaza asa ca sa te impulsioneze...mi se pare o prostie...ca mai rau te demoralizeaza!!!!!
daca ai nevoie de ajutor pentru cupil la romana....here i am!
KUKI spune:
Craciunitza, linisteste-te si mai ales linisteste-l pe el. Mai e pana la vara, are tot timpul sa se puna la punct cu materia. E doar un test, probabil ca vor mai fi, nu stiu cat sunt de relevante.
Mie mi se par un stres in plus pentru copii. Uite ca ii mai pot demoraliza si testele astea, n-au ei destule pe cap?
alinaxeni spune:
Ca niciodata in seara asta am ajuns la 8 acasa.Intru,ma uit la copil si-mi bubuie o intrebare in cap.Oare la romana nu au dat test predictiv?...intreb...stupoare,nu-si aduce aminte nota.Cum?Ma enervez si-o bag in sedinta.Aflu pana la final ca a luat 7 si acum vine bomba.
-Stii,am mai dat inca un test la mate.
-Si?
-Am luat 5.
-Parca spuneai ca 9
-9 la primul dar la al doilea am luat 5.
-De ce?
-Am uitat materia de a5a si a6a
-Cuuuuuuuuuuuum?
Am inebunit,sedinta,discutii,cautat rezolvarea.Am scos toate culegerile din biblioteca cu materie din toti 4 anii si trebuie sa le faca pana la examen,nu sunt decat vreo 12 groase.
Mi-a promis solemn ca nu ma va dezamagi si va pune burta pe carte.
E 11 noapte si mi-am amintit ca nu am mancat nimic azi.An terminal= cura de slabire.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
craciunitza spune:
Alina, chiar nu stiu ce sa-ti spun. Vlad al meu da saptamana viitoare testul la matematica.
Anul asta va fi mai greu decat am anticipat.
Impotriva banarii lui Jocelyn.
Poze
alinaxeni spune:
Craciunita,nici eu nu mai stiu ce sa zic.
Nenorocirea cea mare la noi este ca nu putem sa facem meditatii pana ne mutam la vechea scoala,din cauza programului.Invata de la ora13 si ajunge acasa la ora 20.Dimineata face teme iar in week-end nu pot meditatorii.Nu-mi ramane decat sa o ajut eu si sa recapituleze materia.Nu stiu cum vom reusi.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
KUKI spune:
Sa ma corecteze cineva, sper din tot sufletul sa gresesc. Am auzit la radio ca tezele cu subiect unic vor incepe de semestrul asta. Bun asa!
Asta inseamna ca ,,,copiii nostri vor da si testele nationale si teze cu subiect unic??? Adica intr-un fel se dubleaza stresul.
Copilul meu de ce nu da teste?!?!
craciunitza spune:
KUKI, sper ca e vorba de clasele V-VII, ca sa-i obisnuiasca.
Da' si daca ar fi vorba de clasa a VIII-a, tot ar fi bine, poate prin februarie-martie vor ajunge domnii de la minister la concluzia ca tezele din semestrul 1 au fost ok si renunta la testarea nationala inca de anul asta.
Ai mei, in teze iau note mari, sunt obisnuiti cu ele, nu au emotii.
Si cred ca si ai vostri la fel.
Mai, da' ce an nebun am inceput!
Poze
craciunitza spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Copilul meu de ce nu da teste?!?!
Din acelasi motiv pentru care nici copilul meu nu ia note.
La noi au inceput direct cu testele, din alea urate, surpriza. Azi a dat la fizica si la geografie, neanuntate.
KUKI,sun-o pe diriginta si intreab-o.
Poze