Durerea unei pierderi de sarcina (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mari eu prefer varianta cu "in fiecare zi" Deja sotul spune ca m-am invatat cu narav, dar noi asa prestam si inainte de liber la bb, asa ca se aaaliiintaaaa

Fetelor eu inca trag tare cu aerobicul si pana nu vad dublu II nu ma opresc din sport! Vreau sa fiu o

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ingeras tensiunea sub 14 e buna, bine este sa fie insa mai mica de 13 dar critica este de la 14. Eu am avut fluctuatii din cauza gynipralului pana m-am obisnuit cu el si aveam in aceeasi zi si 10 si 13.5. 12.7 e chiar buna, numai ca esti tu obisnuita cu tensiunea mica si ai simtit variatiile care te-au afectat ci nu tensiunea in sine. Plus supararea.
Ileana eu ti-as indica tratamentul pe care dr T mi l-a prescris mie ptr mentinearea sarcinii pana la 14 saptamani pe care el il da preventiv la toate gravidele care au avut probleme cu sarcini anterioare. Desi stiu ca e greu sa iei hotararea de a face un tratament asa dupa ureche fara sa te supravegheze un medic. Eu sunt convinsa ca la mine numai acest tratam m-a ajutat sa ajung aici. Eu din pacate l-am dacut pana la 32 de saptamani cand in sfarsit toate analizele mi-au iesit bine si am ramas numai cu vitaminele si cu antispamicele la care nu renunt de frica contractiilor care inca mai sunt prezente din cand in cand.
Laura eu stiu ca nu e bine sa prestezi zilnic ptr ca spermatozoizii nu mai sunt de calitate. Ptr a ajunge la maturitate le trebuie 3 zile altfel sunt imaturi si folosesti numai prichindei. Din 3 in 3 zile sansele sunt mai mari, mai ales ca cei maturi pot rezista in mediu acid al vaginului 72 de ore, deci chiar 3 zile, dupa care dati drumu la tura urmatoare. Metoda cu picioarele pe pereti o aplicam si eu, dar si sa nu te speli sau sa urinezi macar o ora dupa. in afara de picioarele ridicate sa pui si o pernita sub fund sa ridici un pic si bazinul. Hai bafta la toate fetele care sunt la ovulatie si sprinteni cu spirit de orientare in spatii intunecate.

tanima 32+ mami de Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura, dar chiar ii tragi tare cu aerobicul! Oricum din cate am inteles nu ai luat foarte multe kg in timpul sarcinii .Eu luasem pana la 6 luni si jumatate 8 kg si cine stie la cat ajungeam(totusi nu cred ca luam 20).
Spor la pentru ca bebe sa fie mandru de mamica lui!

Nushulica, asteptam sa faci testul!
Tanima, mult a fost putin a ramas!
Iti doresc sa ai o sarcina usoara in continuare,o nastere usoara si un bebe sanatos!
Multi pentru toate fetele care au mult de lucru

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Nushulicasa vii in curind cu vestea mult asteptata!

Ileana multumesc pt.cuvintele frumoase.Bataile inimii fetale se pot observa la ecograf deja la 6-7 saptamini dar aici in Suedia se asculta cu dopplerul de-abia din sapt. a-14-a.
Eu adesea ma gindeam ca nu mai am timp de bebe 3 daca mereu intirziam "proiectul".Stii ce mi-a spus doctorul aici?Ca el are o pacienta de 46 de ani gravi cu al 12 lea copil!!(tipa era dintr-o secta de neoprotestanti)Asa ca...ai cu siguranta timp de cel putin bebe2!

Lauranoi la bebe 3 am prestat zilnic exact 3 saptamini fiindca dupa pierderea de sarcina am stat pe tusa 6 luni si apoi nu ne-a iesit din prima luna cu toate testele de ovulatie care indicau ca ovulam.
Va doresc sa ne dati vestea cea mare foarte curind!

De-abia astept sa vad cum se umple listuta aceasta de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Mariana, felicitari pentru al patrulea bebe .Sa dea Dunezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Cred ca este tare frumos sa ai 4 copii care sa-ti umple inima de bucurie!
Stiu ca tu ai ramas insarcinata la scurt timp dupa cezariana.Cum te simti?

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ileana, din pacate si aici asa iti zic, nici nu-ti dau rv la medic pina nu ai trei luni, ca cica lasa natura sa-si faca treaba, dar nu te ingrijora, va fi bine ai sa vezi, eu, am fost la control la 11 saptamini jumate si trebuia sa-i auzim inima, dar.....cu dominic am facut prima eco la 6 luni, deci clar ii auzeam inima, dar vezi da pe net sa vezi exact de cind se aude. si sigur se vor ocupa mai atent de data asta. hai ai grija de tine multa.

mari, eu asa fac, in saptamina aia din jurul ovulatiei bagam din greu, si in restul lunii cam de 2 ori pe saptamina.....acuma depinde si de dispozitie etc, dar vorbeam din punct de vedere medical si nu-ti epuiza sotul prea tare ca mai e nevoie de el citeva zile.

laura, si eu stiu ca nu e prea bun mult aerobic cind vrei sa ramii gravida, am s-o intreb si pe prietena mea medic, acuma e drept ca e bine sa faci miscare, sa maninci sanatos, dar nimic dus la extreme.
http://www.reclama/modules.php?op=modload&name=Cabinet&file=index&mycabinet=yes&id_cat=3#229

ptr calcule
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=78

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor parca m-ati inversunat si mai tare sa fac testul dar totusi mai stau macar 2 zile ca pe urma plang o saptamana daca iese negativ am inceput sa merg un pic cam des la baie si de dimineata ma dor un pic sanii....nu-mi fac iluzii inca

laura nu te lasa presteaza la greu si sigur te vedem pe la sfarsitul lunii cu II abia astept...doamne ajuta

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nushulica azi la tine e Z 28, nu? Doamne ajuta sa nu mai vina rusii 9 luni de-acum incolo! Asteptam sa faci testul

Noi in fiecare zi prestam, sotul meu stie ca si-o ia daca nu facem nimic intr-o zi Glumesc, lui ii place, dar se si "plange": "da ce? eu sunt obiectul tau sexual?" sau mai zice: "ma abuzezi sexual" si mor de ras cand il aud

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

nushulica sunt sigura ca va fi o veste buna. Parca sunt eu inainte de test.
Flavia primele eco la sarcina trecuta au fost facute la 5 si 6s, pe urmatoarea am facut-o la 12s. Atunci i-am auzit bataile si tot atunci am aflat si ce va fi. Mi-e teama ca aici nu va fi la fel (pana la 12s am fost in ro), doar 1-2 eco pe sarcina fac aici. Sper ca in cazul meu sa fie mai multe, macar in ultima perioada.
Mariana, totusi nu as vrea sa trec de o anumita varsta cand riscurile cresc. Oricum nu depinde de mine, vom vedea ce imi rezerva soarta. Dupa mine ar fi trebuit sa am copii mari pt ca dintotdeauna mi-am dorit dar nu a fost sa fie. M-am casatorit tarziu, apoi nu am mai putut face, apoi mi se intampla asta....Acum nu imi mai fac griji, sper ca va fi totul bine...dar daca asta vrea Dzeu. sa imi dea bb si apoi sa mi-l ia...
tanima nu cred ca e cazul de tratament de sustinere. Ceea ce mi s-a intamplat este doar ghinion spune dr. Si cum spuneam mai sus, am incredere ca va fi bine....trebuie...
Laura eu zic sa fie cat de des iti doresti si cu rezultatul dorit.... Stiam si eu de pauza de 2 zile, dar nu se stie niciodata...

Ileana 5+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor sa va auda cel de sus si eu sper sa fie cu ochisori

laura ai grija nu-ti "abuza" sotul ca mai ai nevoie de el

ileana cum te simti au in ceput greturile?

INGRID

Mergi la inceput