Durerea unei pierderi de sarcina (5)
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
Fetelor, ieri am facut prostia sa ma duc la o inmormantare (a murit unchiul meu) si am condus dus-intors vreo 250-300 km, le-am vazut si pe femeile alea plangand, nu am fost la cimitir, dar...m-a afectat ff tare si cand am ajuns in Bucuresti, eram la volan si mi-a crescut ff mult tensiunea, ca m-a apucat tremuratul, m-am facut leoarca din cap pana-n picioare si am ametit rau de tt, nu stiu cum am condus pana acasa...nici nu prea mancasem.
In fine, am mancat cand am ajuns si m-am bagat in pat, am atipit vreo 15 min si cand m-am sculat muream de frig, m-am dus sa-mi cumpar tensiometru si aveam tens 13 cu 7, eu de ob o am 10.6 in sarcina, si 12.6 inainte. Azi dim eram ok, dar tens e tot maricica, 12.6.
Am vb ieri cu Tutunaru si mi-a spus ca daca scade e ok, daca nu, sa merg sa ma vada si sa ma linistesc, sa stau cuminte. A mai scazut si ma simt bine acum. Sa vedem cat o am diseara.
M-am speriat atat de tare… asa ca de acum incolo promit sa fiu cuminte si sa-mi ascult parintii, sotzul si sora, care mi-au spus sa stau acasa.
Acum sunt la serv, ma simt foarte bine si promit sa nu mai fiu inconstienta si sa particip la evenimente care imi provoaca astfel de senzatii...
Este mare tensiunea 12.6??? ca atat aveam de dimineata.
Pupicei, Ingeras 24+ Maya
ingeras26a spune:
Ileana, Doamne, felicitari! Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun si sa va dea Dumnezeu multa sanatate!
Tu realizezi ce sperante le-ai dat tuturor fetelor de aici?
Laura sa stii ca in cazurile astea arbatii stiu eie ce stiu, pt ca eu in luna incare am ramas insarcinata (exact in jurul Pastelui) am fost in vacanta, inainte de FIV si sotzul meu mi-a spus ca sigur am facut un ousor si ca eu trebuie sa stau cuminte sa clocesc...si asa a fost si asa este in continuare! Deci sa faci bine sa-ti asculti sotzul :)
Va pupacesc mult, mult pe toate!
oanabbb spune:
INGERAS pai se poate ?imi dai mie emotii...
hai ca va fi bine .. isi va reveni tensiunea...
te rog sa stai cumincioara si nu ne tii in suspans...te pupacesc
msemcu spune:
Ingeras, nu te mai stresa! Daca ai vorbit cu medicul si el ti-a confirmat ca nu e foarte grav, eu zic sa-l crezi si sa nu-ti mai faci atatea probleme. In plus, dupa parerea mea, 12 nu e chiar asa de mare. Probabil mai important a fost socul si supararea! Dar de acum linisteste-te si ai grija de tine! Iar daca vezi ca stresul nu a cedat, mai bine fa-ti o programare la medic si mergi sa te convingi!
Laura, e tare sotul tau!! Al meu nu-si da niciodata cu parerea. Probabil nu vrea sa ma vada dezamagita!
Ale, pai nu ai spus ca esti departe de butoi? Si atunci ce-i cu indoielile astea legate de ovulatie?
Flavia, esti o draguta! Multumesc de oferta. Ti-am trimis datele pe PM. Abia astept sa vad ce rezultate imi dai! Si tare ma bucur ca intri si tu in gasca fetelor "muncitoare"
Eu sunt asa intr-o stare de surescitare! Parca nu mai ma rabdare sa astept ! Dar parca mi-e si frica de rezultat !
Mari
blueeyes2003 spune:
Ingeras, este foarte important sa eviti momentele care iti produc emotii mari si fac sa creasca tensiunea.Este foarte important sa stii ce tensiune ai.Dupa parerea mea,12/6 este buna.Cand eram insarcinata la un control am avut 13/7 si mi-a zis ca era cam la limita iar apoi din pacate a crescut la 15/11,ceea ce era foarte mare
Este bine ca ti-ai luat tensiometru si asa iti vei masura mai des tensiunea.
Nu te stresa prea tare si o sa fie bine
pentru toate fetele
MIRELA
ingeras26a spune:
Va multumesc din tot sufletul! si va doresc sa ramaneti toate insarcinate cat mai repede si sa aveti bebei sanatosi!
Cat despre mine, promit ca nu o sa va mai dau emotii!
Pitica se misca, ii da multe picioare lui mami, deci suntem ok si asa vom fi in continuare!
Va urmaresc cu drag!
Laura Ioana spune:
Ingerasule ai mare grija de tine si de piticuta ta si evita, cat poti, situatiile stresante!
Si mie imi spune sotzul ca stau la clocit ptc dupa stau cu perna sub fund sau cu picioarele pe pereti cate 20 de minute.
Mari emotiile sunt normale! Si eu am un morcovior in dar ma fac ca nu-l observ si sper sa nu inceapa frunzele sa dea pe afara
Nushulica, pai sigur, draguta, ar cam trebui sa faci un test, nu? Macar maine dimineata!
Poze Laura
Pepsi spune:
laura, ai dreptate, vom fi cel mai frumos grup de gravidute.
mari, la munca atit pot sa-ti spun
ingeras, nu-ti fa griji ca eu stiu ca in sarcina tesiunea e normal sa fie putin mai mare, ca eu am tensiunea mica, si numa cind am fost gravida am avut-o si eu ca omul, ca tot ridea medicul si-mi zicea ca tre sa ma fac aviator.....
Ileana, merci ca mi-ai pus arcul!
della, ai luat o decizie?
mai are cineva o veste buna?
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
ileana_marius spune:
Ingeras multumesc mult. Ma bucur ca sunteti ok. Abea astept si eu miscarile lui bb. Multa sanatate si aveti grija de voi.
nushulica multumesc mult. Ai cm regulat la 27z? Cred ca cu testul ar trebui sa mai astepti un pic macar 2z de intarziere. Eu am facut la 3z si tot a fost slab. Dar daca ai cm regulat si nu a venit inseamna ca o sa fie pozitiv. Doamane ajuta!
Mariana multumesc. Felicitari si tie! Al 4-lea bb, ce frumos! As vrea sa mai pot face si eu macar unul. Iti doresc sarcina usoara, fara probleme si ca bb sa se intoarca.
Stiam deja de la tine ca nu se vor agita cu sarcina in primul trim de asta nici nu am insistat. Ma bucur ca au acceptat totusi sa fac eco.
Alé asteptam vesti bune si de la tine pt sigur ai ovulat.
bubulina multumesc. Eu va astept pe toate...
Flavia multumesc. Si eu vreau sa fie mai atenti cu mine sarcina asta, problema e ca in primul trim nu iti fac nimic, lasa natura sa decida.
irlandeza Chiar nu imi amintesc sa fi auzit inima la primele eco asa ca nu mai stiu cand se intampla.
Fetelor deci o sa ii aud bataile inimii la eco?
Lariana nu a mai scris de mult.Sper ca este bine.
Ileana 5+
my baby
msemcu spune:
Flavia, pai sa stii ca prestam din greu! Dar ia spune-ti care din variante o recomandati: aia cu "in fiecare zi", sau mai bine aia " o data la 2 zile'? Nu de alta, dar sa nu epuizez saracu sot fara motiv
Laura, tare esti tu draguta si stii exact ce sa ne spui ca sa ne simtim mai bine! Cta despre morcovi, la mine deja stau iepurasii la coada, dar vorba tare, sa ne facem ca nu-i observam.
Nushulica, hai ca eu incep sa tin pumnii stransi! Si sunt si eu cu Laura: fa un test ca murim pe aici de curiozitate!
Mari