Durerea unei pierderi de sarcina (5)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Fetelor sper sa nu abuzez prea tare de sotul meu, dar de fiecare data asa am ramas insarcinata. Si il "incurajez" spunandu-i ca 9 luni dupa ce raman graviduta nu mai are acces la bomboane, asa ca acum isi scoate parleala
Nushulica spune cand faci testul? Semnele se arata bune
Poze Laura
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Fetelor sper sa nu abuzez prea tare de sotul meu, dar de fiecare data asa am ramas insarcinata. Si il "incurajez" spunandu-i ca 9 luni dupa ce raman graviduta nu mai are acces la bomboane, asa ca acum isi scoate parleala
Nushulicaspune cand faci testul? Semnele se arata bune
Poze Laura
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
duminica fac test
![](icon_smile_cool.gif)
![](icon_smile_clown.gif)
INGRID
![](zana.gif)
![](images/user_woman.png)
msemcu spune:
Nushulica, suna foarte bine ce zici tu! Si chiar asa, cand te decizi sa faci testul? Azi? Maine macar? Sa dea Domnu sa fie cu multe liniute!
Laura abia astept sa vad daca am prestat cu folos! Ce bine ar fi!!!
Ale, ce mai faci? Sper ca ti-ai regasit optimismul si nu-i obligi pe aia sa te scoata cu forta de la munca!
Flavia, ai rezolvat cu internetul? Cand treci si tu la treaba? Eu cu siguranta iti urmez sfatul si in seara asta nu scapa al meu sot nici daca se incuie in baie!
Ileana , cum te simti? Ceva greturi, pofte?
Mari
ingeras26a spune:
Nsulica, de-abia astept sa vad II si la tine! Doamne ajuta!
Fetelor, eu am intrat in renovari cu apartamentul: punem termopane, daramam pereti, facem camera lui bb, schimbam faianta, varuim etc, etc ... este dezastru la noi acasa si al meu saracu' cam munceste singur seara, ca eu nu pot sa-l ajut decat cu ... o matura / un mop / un borcan de aruncat / aranjat haine, sifoniere, de-astea mai usurele...dar a zis ca e fericit ca face el, pt ca face pt "fetitzul lui" si pt noi...mi-e atat de drag de el...nu l-as schimba pt nimic in lume!
Cat despre tensiune ajung ieri acasa si mi-o iau: 14.7, bineinteles ca m-am speriat rau de tot...si totusi ma simtea ff bine, o iau iar: 13.7 si iar 13.7 si l-am sunat pe Tutunaru, care mi-a spus ca tensiunea este foarte buna. L-am intrebat de ce o aveam cu 2 sapt in urma 10.6??? si mi-a spus: pt ca ti-ai luat-o cu alt aparat...si are dreptate. A zis ca vrea sa mi-o iau tot timpul cu acelasi aparat si ca daca nu oscileaza si ma simt bine, sa nu-mi fac probleme.
Voi ce parere aveti?
Pupicei, Ingeras 25+
Maya
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura_sp_Ioana/Laura_sp_Ioana.jpg)
Laura Ioana spune:
Nushulica, moooaaaama ce rabdare ai! Pai tu promiti sa nu te manace palmele pana duminica, dar la noi nu te gandesti? Mai e muuuult pana duminica
Si, daca-l faci duminica, poate nu intri sa ne scrii
Mari esti la ovulatie? In cazul asta kiar ca nu scapa sotul
, dar cred ca nici nu vrea sa scape, nu?
(sa scoti totusi toate keile din usi, asaaaa preventiv
).
Ingerasule ai grija sa nu te obosesti prea tare
Poze Laura
ileana_marius spune:
nushulica, Mari nu am greturi deloc, nu mi-e rau dim., nu am pofte, nu ma dor sanii...nimic...nici nu simt ca sunt...Auzisem ca se poate fara, dar nu am crezut. Sper ca e de bine...
Ileana 5+
my baby
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
ileana pai atunci mai bucura-te de perioada buna ca acusha ai sa dai la boboci
mari presteaza presteaza ca acusha vreau sa te vad pe lista cu
ingerash mercic si spor la treaba...sotului
laura pai am rabdare pana duminica pentru ca v-am zis ce se intampla cu mine daca iese negativ...da duminica promit sa intru sa va zic ...normal
ps:hai poate fac sambata testul
INGRID
Laura Ioana spune:
Ileana stiu ca nici mie nu mi-a fost rau in primele saptamani, dar exact de la 7 sapt am inceput sa simt greata seara si nu puteam adormi din cauza senzatiei alea tampite. Sper sa ai o sarcina fara neplaceri si disconfort
Nushulica sambata OK (am vazut kiar daca ai scris mai mic
)
Poze Laura
ileana_marius spune:
Laura mie mi-a fost f rau vreo 5 luni, dureri mari de cap zile intregi, erau zile in care nu puteam tine nimic in stomac si imi era teama pt bb, asa ca acum nu imi vine sa cred ca se poate fara. Prima data nu am fost pregatita pt tot ce tine de sarcina, dar acum am mai invatat sa evit arsurile la stomac, sa gasesc pozitii de dormit, ce imi face bine si ce nu...asa ca sper sa fie mai bine.
nushulica poate totusi sambata (ca nu mai am nici eu rabdare).
Ileana 5+
my baby
name4camy spune:
Salut fetelor.
Acum noua luni am ramas insarcinata, eram foarte fericiti si eu si sotul meu, din pacate la 6 saptamani am aflat ca s-a oprit in evolutie, am facut toate analizele si anume: toxoplasmoza, citomegalovirus, rubella, etc., toate au iesit bine cu exceptia ureaplasmei urealiticum ( mi s-a spus sa nu-mi fac griji din cauza acestui microb). Am uitat sa precizez ca am fost la o anume doctora din Spitalul Polizu.
Acum m-am lovit de aceeasi problema. Am mers tot la Polizu sa-mi fac eco.transvaginala bucuroasa ca ajunsesem la trei luni, dar am plecat ffffffff........suparata de data aceasta s-a oprit la 10 saptamani. Nu eram 100% convinsa si am hotarat sa-mi schimb doctorul si prin cineva am ajuns la Giulesti la Dr.Adriana Simonescu. Aceasta mi-a confirmat ca s-a oprit la 10 saptamani si ieri am facut curetajul. Am aflat ca a dus la biopsie pt. a afla ce amune a dus la oprirea fatului in evolutie. Voi ati avut aceeasi problema cu dusul fatului la biopsie? Eu ma sperii numai cand aud biopsie.