cum este ca zona de locuit Drumul Taberei?
Raspunsuri - Pagina 2

mihaela_ce spune:
Si eu locuiesc un Drumu Taberii,in zona Romanicierilor,si spun acelasi lucru despre verdeata ,liniste,scoli,gradi,dar daca ai serviciul in centru eu zic sa-ti cauti ceva mai aproape de iesirea din cartier ,respectiv Orizont ,Ho si Min(scuze nu stiu cum ii mai spune acum).Este cumplit de iesit dimineata din carier.Imbatranesti inainte de termen stand la coada la Razoare(la fel si cand te intorci seara).Apartamentele mai micute decat in alte zone,poate si din cauza ca marea majoritate sunt blocuri vechi,iar cele noi sunt ingrozitor de scumpe.
Bafta
Mihaela

mihaela-p spune:
va multumesc mult pentru postari. intr-o luna,doua sper sa rezolvam cu banii si sa incepem sa cautam apartament.daca aude cineva de un apartament de 3 camere de vanzare,va rog frumos sa-mi trimiteti si mie un mesaj.
mii de multumiri!

Karina spune:
quote:
Initial creeata de mihaela-p
ne gandim sa cumparam cu credit ipotecar un apartament in Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea langa Home Design Mall sau prin apropiere, ca sa fim aproape de servici.
cum este ca zona?liniste sau din contra?va place sa locuiti acolo?fiind aproape de stadion,e galagie mare la meci?
cum sunt apartamentele? in ce parte din Drumul Taberei gasesc ceva linistit,spatios,cu vedeata,cu gradinita prin apropiere?
suntem de cativa ani in Bucuresti in chirie,dar am stat in cu totul alte zone si habar nu am cum e in Drumul Taberei de locuit, daca merita sa ma agit sa caut un apartament aici,avand in vedere la cat au ajuns apartamentele.
va multumesc mult celor care veti gasi timp sa scrieti 2 cuvinte.
Mihaela si eu stau in Drumul Taberei, iar socrii mei stau aproape de Ghencea. E f. frumos in cartier, dar daca nu esti fan manele si vrei liniste, eu zic sa fugi de Ghencea. Socrii mei tocmai acum se muta de acolo mai aproape de noi (linga piata) tocmai fiindca n-au mai suportat muzica data tare, reparatul masinilor in curtea blocului si alte zgomote permanente. Nu zic ca nu sint si in alta parte probleme, dar acolo parca e mai rau. Dar fiecare face cum crede ca e mai bine pt. el.
Socrii au vindut apartamentul de 3 camere acolo cu 70000 euroi, dar am inteles ca iar au crescut preturile.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ECMI spune:
Stau in Drumul Taberei din 1972, am vazut t5oate modificarile pe care le-a suportat.
Cel mai mult au stricat unii din cei noi mutati in zona dar si ambitia de a construi peste masura.
Este totusi alegerea cea mai buna. Cunosc multe alte zone in Bucuresti - Titan, Balta Alba, Pantelimon, Muncii, dar nu as pleca din Drumul Taberei decat pentru Snagov.
ATENTIE la zona. Prelungirea Ghencea nu e cea mai buna alegere ( e praf, zgomot, agitatie - gandeste-te ca acolo este capatul microbuzelor care vin din satele din jur). In mod clar nu este un loc unde sa cresti copii.
Ti-as recomanda sa cauti blocurile de 4 etaje cu 2 apartamente pe etaj. Toate se afla in zone bune si prezinta tot felul de avantaje: camere spatioase, luminoase, curatenie, rezistenta la cutremure, au garaje si boxe.
Oricum nu uita sa ne spui c eati ales.
Succes
http://new.photos.yahoo.com/claudia.poze/albums/

danis spune:
singurul lucru care nu ne-a placut in perioada cand cautam sa cumparam apartament in drumul taberei a fost ca toate apartamentele pe care le-am vazut erau foarte mici si inghesuite... in rest, cum au zis si ceilalti, totul e super in zona

annablue spune:
Si eu locuiesc in zona Drumul Taberei, in spate la Indiana.
M-am nascut si am crescut aici, n-as da cartierul pt nici un altul. chit ca e deja suprapopulat si e cumplit de iesit/venit in/din centru la ore de varf (cum mai spunea cineva).
Nici eu nu recomand Prelungirea Ghencea desi cred ca acolo sunt mai ieftine apart...
Si eu stau in OD (3 camere, 2 balcoane pe domritoare) si sunt multumita pt ca e liniste.
Conteaza mult vecinii pe care ii ai, in zona prelungirii stiu ca sunt multi needucati si de aici probleme (mai ales in cazul unui copil mic ce trebuie crescut acolo)...
Vin chiar sa spun ca Drumul Taberei era un loc muult mai frumos si plin de oameni mai in varsta (care intelectuali fiind cei mai multi)era alta atmosfera. In ultimul timp, s-a depreciat atmosfera, nu as putea spune clar de ce...
Oricum, spor la cautat si la gasit preturi cat mai mici... Iti sugerez sa nu te grabesti cu alegerea, ca nu stii de unde sare iepurele si... scad preturile sau apare un chilipir...
Succes si spune-ne ce ai gasit !
Ana
_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi
coafura preferata

crista-s spune:
Si eu am copilarit in Drumul Taberii ( Valea Ialomitei) si dc nu era sa ma poarte dragostea asa departe nu as fii conceput sa nu locuiesc tot acolo.
De departe cel mai frumos cartier, cel mai sigur, cel mai verde... asa era odata .. banuiesc ca nu s-a schimbat mult ( macar sper ).
Dar ca sa ajungi la servici aproape de Prel. Ghencea NU TREBUIE sa locuiesti asa aproape. Se pot gasi apartamente si mai in mijlocul cartierului...
OD-urile sunt blocuri bune caci ai balcoane mari si multe, dar camerele sunt la fel de mici ca si celelalte tipuri de blocuri ( dehh blocurile sunt toate costruite pe la sfirsitul anilor 60 si apoi '70).. Pt liniste si zona verde , pt vecini mai putini si deci de multe ori mai linistiti eu iti recomand D-urile, A-urile ... ( avantaj.. poti gasi si apartament cu garaj).
Cum graba strica treaba.. trebuie sa alegeti cu grija si dupa ce ati facut si ceva vizite prin zona , prin cartier.. plimbari pe jos printre blocuri... si la diferite ore din zi ... asa poti vedea obiceiurile anumitor locatari ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Balbina spune:
Si noi stam in Dr. Taberei, chiar la inceputul Prelungirii Ghencea. E adevarat ca blocul fiind semistradal, e cam galagie si praf, de ce sa mint. Dar avem termopane, inclusiv la balcon, si in perioada rece nu ne deranjeaza zgomoul de afara chiar deloc. Iar vara te obisnuiesti repede. Intrarea pe scara noastra se face din spate, unde sint numai blocuri mici, de 4 etaje, verdeata multa si liniste. Parcul e destul de aproape (maxim 5-7 minute de mers pe jos), avem Billa, piata, citeva sucursale bancare cu bancomate. Pina in 2004 am stat intr-un loc si mai frumos, in spate la Tip-Top, pe Crinul de Padure. Sincer, mi-ar fi placut sa ramin tot acolo, dar nu am gasit apartament pe placul nostru in acea zona pe atunci. Iar acum chiar nu regret deloc faptul ca ne-am mutat aici, e un apartament mare si luminos, cu camere spatioase (singurele pretentii ale mele ar fi marimea bucatariei dar m-am impacat cu gindul).
A, pina anul trecut aveam o spalatorie pe strada din fata blocului, care ne dispera noptile cu manele date la maxim, dar s-a inchis de mai mult de o jumatate de an, spre fericirea mea.
Accesul spre centru nu e chiar infiorator, exista linia de tramvai 41, destul de rapida, dupa parerea mea, in maxim un sfert de ora esti la metrou (Cringasi) si ajungi unde iti trebuie. Exista si multe linii RATB directe spre centru (69, 122, 126, 168, 268, 368), care bineinteles ca dimineata sint f. aglomerate, dar unde in Bucuresti nu e asa?
Am aflat ieri ca cica vinde cineva la noi in bloc un apartament cu 3 camere, dar mi s-a parut ca cere cam mult pentru ultimul etaj (80 mii)
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze

Kia spune:
Eu stau chiar in Ghencea, si nu e nici o muzica tare si nici masini nu se repara in fata blocului (dupa cum zicea karina parca).
Blocul are niste oameni deosebit de civilizati in el, e curat si nu se aude nici musca de la vecini.
Afara da, e adevarat, e trafic greu mai mereu, miroase destul de neplacut in special dimineata. Eu nu stau chiar stradal, stau pe laterala, iar cu zgomotul e ok, am termopane si la balcon.
Ce sa zic, mie imi place si nu m-as muta decat daca imi fac casa.
Mai am un apart pe Titel Petrescu, stradal, e ok si acolo

Lucia spune:
Eu sunt in cartierul acesta din 95. Nu asi pleca in altul pentru nimic in lume. Prima data am stat pe aleea Valea Salciei, la captul lui 368 in bloc tip D. A fost super. Dupa aceea am stat pe Valea Rosie, o strada intre prel. Ghencea si Parcul Moghioros,in bloc de tip Z. Ce sa spun vecinii super, bloc foarte curat si pana in parc faceam 10 minute. Acum stau pe bl. 1 Mai, fostul Compozitorilor, este un bloc de 4 etaje, tip C, la fel cu D-urile. Blocul este pe o straduta intre prel. Ghencea si bl. 1 Mai si iti spun ca este atat de liniste incat ai impresia ca esti la tara. Verdeata cat cuprinde si curatenie.