cum este ca zona de locuit Drumul Taberei?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu am stat cand eram mica pe Aleea Compozitorilor, in zona Dr. taberei 34 si mi-a placut enorm. Cartierul verde, lume civilizata.
De aceea cand mi-am luat casa mea am vrut neaparat in Dr. Taberei. Acum stam in zona Favorit, pe Aleea Haiducului, langa unitatea militara. In continuare imi place ca e multa verdeata, cand era Ioana mica ma plimbam cu ea printre blocuri pe alei, era superb. Lumea insa nu mai e asa civilizata. In parcurile dintre blocuri e o mizerie crunta, golani multi, seminte pe jos peste tot ... sunt cam dezamagita.
Drumul dimineata catre oras e un cosmar.
Si daca nu stai aproape de Moghioros nu ai unde sa te duci cu copii. Noroc cu cei de la Sensiblu ca au facut un super loc de joaca la Favorit. Dar si acolo e o inghesuiala ....
In Ghencea ai grija cu tramvaiul, face un zgomot ... mai bine un bloc mai in spate.
Oricum, pe ansamblu, cred ca e de preferat altor cartiere.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

quote:
Originally posted by annablue
Vin chiar sa spun ca Drumul Taberei era un loc muult mai frumos si plin de oameni mai in varsta (care intelectuali fiind cei mai multi)era alta atmosfera. In ultimul timp, s-a depreciat atmosfera, nu as putea spune clar de ce...

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
fotografii cu noi

coafura preferata

Acum am vazut mesajul. Deci nu e o impresie a mea, chiar s-au schimbat oamenii, inainte era mai civilizat.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Bun venit in fun-club Dr Taberei
Am locuit de cind ma stiu aici, in zona Riul Doamnei.
Mereu a fost liniste, verdeata, conditii de locuit f civilizate, curatenie pe strazi si in blocuri...oameni deosebiti, saritori la nevoie, nici nu stiu cum ar fi fost viata mea fara acest cartier!

In ultimii ani, din pacate au inceput sa ne inunde si aici gunoiele, mizeria, sa fie zgomot uneori infernal si la orice ora- cine se muta acum automat trece la modificari majore in apartamente!- au aparut copii galagiosi si lipsiti de bunul simt de odinioara :-(.
Duminica trecuta un vecin, un om f pasnic si cumsecade era in pragul unei crize de nervi din cauza unui pustan, care la 4 dupa masa batea mingea in zidul apartamentului sau si il mai si jignise...Parca era vorba de alta zona, de alt bloc, de alti copii...
Alt vecin, om in toata firea ne-a facut sa dam masina noastra veche, pe degeaba, unora care se ocupa cu transport de fier vechi cu caruta . Am crezut ca e acelasi om serios pe care il stim, de incredere, cu a carui fata si baiat am copilarit cindva. Si ca ne ajuta sa putem elibera si trotuarul ocupat ,dar sa si putem apoi radia masina. Dar ne-am inselat...

Cred ca depinde f mult de administrator si de acel comitet de bloc ce atmosfera exista si in ce conditii poti locui intr-un bloc.
Daca li se permite unora, devine riscant sa fii vecin cu ei.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Noi stam chiar vis-a vis de HDM, avem apartament mare si spatios(3 camere), zgomote nu le aud, probabil m-am obisnuit, meciurile nu se tin in fiecare zi, ci de cateva ori pe an, asa ca nici asta nu e problema. Problema prafului, nu exista nici un loc in Bucuresti in care sa nu fie praf, sa fim seriosi! Despre aglomeratia in trafic, din orice zona spre centru, la orele 8-9 dimineata e super aglomerat.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

eu stau la billa si in afara de aglomeratia ingrozitoare de la orele de varf este o zona perfecta de locuit.

la scara vecina este un apartament scos la licitatie luna asta pentru neplata datoriilor, daca vrei detalii da-mi PM.

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

inca o data, mii de multumiri.
tocmai am terminat de amenajat magazinul, a fost f greu cu mesterii si cu toata nebunia.azi am asezat mobilierul,am inceput deja sa vindem,desi sunt clientii nostrii de pe internet,si nu vizitatorii mall-ului.
acum sper ca am facut o alegere buna venind in mall, la sfarsitul lui septembrie incepem sa cautam si apartamenr,sa ne mai revenim cu banii, vom lua doua credite,unul pt avans si unul pt apartament.
daca stiti vreo gradinita buna prin apropiere, va rog frumos sa-mi dati si mie un mesaj. nu am stiut ca ne mutam aici in zona si gradinita Waldorf,unde ar trebui sa inceapa la 1 octombrie, e ingrozitor de departe. acum e la tara,ca nu putem sta cu ea,dar ma topesc de dorul ei
si bineinteles,dac auziti de vreun apartament...

inca o data,multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

M-am nascut in Drumul Taberei iar cand m-am maritat mi-am dorit un apartament numai in acest cartier.Este liniste, siguranta, si foarte multa verdeata. Multe parcuri, terase si loc de plimbari. Piata rentabila si multe magazine in zona ( inclusiv Cora). Recomand si eu apartamentele din blocurile cu 4 etaje, desi sunt mici, dar unele au avantajul boxelor si garajelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kores spune:

Buna

Vorbiti de apartamente mici; ce inseamna in mp utili, nu construiti aceste apt 2-3-4 cam;
va intreb din curiozitate cum e in buc, eu mi-am cump recent un apt de 4 cam in provincie cu suprafata utila de 90 mp(inclusi aici cei 10 mp totali ai celor 2 balcoane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by kores

Buna

Vorbiti de apartamente mici; ce inseamna in mp utili, nu construiti aceste apt 2-3-4 cam;
va intreb din curiozitate cum e in buc, eu mi-am cump recent un apt de 4 cam in provincie cu suprafata utila de 90 mp(inclusi aici cei 10 mp totali ai celor 2 balcoane)

Adik sufrageria ~ 17,5-18 mp, dormitoare ~ 9-11 mp.

Dar se poate si mai rau (P-urile parca)

Cele mai mari apartamente sint in C-uri (pt, 2 camere) si in blocurile numerice pt. 3-4 camere. Acolo camerele nu sint mai mari, dar mai sint niste holuri care compenseaza

De asemenea am inteles ca in bucla sint apartamente mai mari, da' io nu le-am vazut

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

...cartierul copilariei mele, am stat 14 ani pe Compozitorilor, o zona frumoasa. Daca ar fi sa-mi iau o casa in Bucuresti, in Drumul Taberei as lua-o, cu siguranta.

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput