cum este ca zona de locuit Drumul Taberei?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Am locuit citiva ani in Valea Ialomitei - relativ aproape de zona Ghencea si mi s-a parut o zona foarte buna si "linistitoare" pt cineva cu copii, in special: parcul aproape, liniste comparativ cu restul orashului, aer cit de cit mai curat...

Singura "disturbantza" era o gashka de motociclisti care trecea noapte de noapte pe bulevardul respectiv, de imi vibrau toate geamurile. Dar s-or fi reorientat si aia intre timp.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Noi stam pe Prel. Ghencea, chiar la capatul dinspre Domnesti. Blocul este tip D, avem 3 camere decomandate la parter, bucataria si sufrageria (20 mp) la strada; termopanul a rezolvat zgomotul. Dormitoarele sunt pe spatele blocului; vecinii sunt familisti linistiti, avem gradina ingrijita chiar sub geam, Albinutza in apropiere, gradinita la fel. Nu-mi este deloc greu sa fac o excursie pana la piata Valea Ialomitei, sau pana la Billa, Cora, ca sa nu mai spun cat de repede ajung la Carrefour Militari.
A, si nu-l vand (apartamentul) decat daca voi castiga vreodata la 6 din 49 vreo 2 mil de euro si plec cu fii-mea pe meleaguri mai calde, sa urmeze pitica mea un program de recuperare motorie mai bun decat in Romanica...

"Pentru Barbye, una dintre noi - trebuie sa ajuti!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Si eu stau in Drumul Taberei de cand m-a stiu,zona Raul Doamnei.Mai putin o lipsa de vreo 3 ani cand a trebuit sa stam in centru si a fost groaznic,atata praf si zgomot n-am suportat in viata mea.Ne-am reamenajat apartamentul si ne-am mutat iar aici ptr ca e zona de care eu sunt indragostita,atata verdeata nu exista in alata zona a Bucurestiului.E adevarat pana ajungem la servici facem o ora (inainte faceam doar 20 min,sambata mai dam de luxul asta),asta ar fii singurul dezavantaj.Eu stau in c-uri cu 3 camera si balcon de 10 m,apartamentul are cam 70m ,am facut si modificari si e super.Nu as mai pleca de aici,dor daca m-a duc sa stau la casa undeva pe la munte.

Io38+Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput